Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
161.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mirkuza

Beyler 4.2.2 rom çıkmış ama "Language: English / Russian / Chinese" diyor nasıl türkçe yapacağız ? türkçe çıkmasını beklemek mi gerek ? yoksa ayrıyeten bir yama ile mi türkçe yapıyosunuz.

Yorumlarda eklenti mevcut cwmden kuracaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Play'in program indirme problemlerinin çözümü içinhttps://support.google.com/googleplay/answer/1067233?hl=tr adresinden yararlanabilirsiniz. Bende aşağıdaki kısım problemi çözdü.

quote:

Google Play Store uygulamasının ve İndirme yöneticisinin önbelleğini ve verilerini temizlediğinizden emin olun. Bunun nasıl yapılacağı aşağıda anlatılmıştır:

Cihazınızda Ayarlar > Uygulamalar'ı ziyaret edin
    Tüm uygulamaları görüntüleyin
    Google Play Store uygulamasını seçin, ardından Verileri temizle ve Önbelleği temizle'ye hafifçe vurun.
    Sonra İndirme yöneticisi'ni seçin, ardından Verileri temizle ve Önbelleği temizle'ye hafifçe vurun.

Androidde bazı arkaplanda çalışan servisler bataryayı boşaltıyor. Bunlardan birisi de "MediaScannerService". "Disable Service" programı ile bunu kapatabilirsiniz. rom güncelleme sonrası 6-8 saate düşen kullanım süresini tekrar iki güne çıkardı. Programda "System Apps" bölümünden "Medya Deposu" nu açıyorsunuz oradan iki seçenek geliyor. "MediaScannerService" seçeneğini kaldırıyorsunuz. Tabi ki bütün bu işlemler için "root" olmak lazım.

Telefonunuzda veya tabletinizde hangi programın veya servisin batarya sömürdüğünü öğrenmek için "GSam Battery Monitor" programını kullanabilirsiniz. Merak etmeyin, bu program bataryayı sömürmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madanadam -- 12 Eylül 2013; 7:25:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madanadam

Google Play'in program indirme problemlerinin çözümü içinhttps://support.google.com/googleplay/answer/1067233?hl=tr adresinden yararlanabilirsiniz. Bende aşağıdaki kısım problemi çözdü.

quote:

Google Play Store uygulamasının ve İndirme yöneticisinin önbelleğini ve verilerini temizlediğinizden emin olun. Bunun nasıl yapılacağı aşağıda anlatılmıştır:

Cihazınızda Ayarlar > Uygulamalar'ı ziyaret edin
    Tüm uygulamaları görüntüleyin
    Google Play Store uygulamasını seçin, ardından Verileri temizle ve Önbelleği temizle'ye hafifçe vurun.
    Sonra İndirme yöneticisi'ni seçin, ardından Verileri temizle ve Önbelleği temizle'ye hafifçe vurun.

Androidde bazı arkaplanda çalışan servisler bataryayı boşaltıyor. Bunlardan birisi de "MediaScannerService". "Disable Service" programı ile bunu kapatabilirsiniz. rom güncelleme sonrası 6-8 saate düşen kullanım süresini tekrar iki güne çıkardı. Programda "System Apps" bölümünden "Medya Deposu" nu açıyorsunuz oradan iki seçenek geliyor. "MediaScannerService" seçeneğini kaldırıyorsunuz. Tabi ki bütün bu işlemler için "root" olmak lazım.

Telefonunuzda veya tabletinizde hangi programın veya servisin batarya sömürdüğünü öğrenmek için "GSam Battery Monitor" programını kullanabilirsiniz. Merak etmeyin, bu program bataryayı sömürmüyor.

MediaScannerService...bu neymiş ya resmen pil düşmanı.sağol çok makbule geçti.

• jiayu g3 için verilen 4.2.2 romu jiayu g2 1gb ram versiyona uyguladım
    sorunsuz çalışıyor.sadece ingilizce ve rusca var more locale ile biraz türkçeleşiyor ama şimdilik elde bu var.

http://yadi.sk/d/28K2xLQ699CGF
    edit
    türkce yama varmış görmemişim
    http://yadi.sk/d/B5Xt6btG9BRtK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdivrik -- 13 Eylül 2013; 1:34:50 >
  • JIAYU G3 mt 6620 s500 çipli olan telefonumu orjinal romun üzerine bi ton rom kurdum hepsindede wifi bluetooth vs çalışmıyor. Heralde bu romlar G3N modeli içindir. mt 6628 çipini desteklediği için bu romlarda wifi vs çalışmıyor.

LÜTFEN YARDIM mt 6620 s500 G3 lerde wifi çalışan rom linki atarmısınız.?
  • arkadaşlar g3s alıcamda gümüş rengi satan varmı? birde bu telefonu mu önerirsiniz(jiayu g3s turbo) yoksa s4 mini mi?

ikisininde antutu skoru 15000 civarı
    fakat aynı değerde iki telefonun biri 360 diğeri 1000 tl olunca
    g3s beklemenin stresi paha biçilemez :)

Orijinalden alıntı: bdivrik

arkadaşım ikisi ayrı şey g3s ile s4mini karşılaştırılmaz.
    biz zaten telefona 1000 tl vermemek için riske girip g3 alıyoruz.
    ikisininde antutu skoru 15000 civarı
    fakat aynı değerde iki telefonun biri 360 diğeri 1000 tl olunca
    g3s beklemenin stresi paha biçilemez :)

ben s4 mini aldım ama bunu satıp g3s turbo almayı düşünüyorum. sizce mantıklı bir seçim olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 13 Eylül 2013; 18:51:36 >
    youtube de hp blacscreen of death deyince hala çıkıyor sonuçlar.
    ayrıca benim gözümde hp hala sağlam kurumsal bir firmadır diyebilirim.bir telefonda adamlar kargoyla server için ram yolladılar.
    bu kadar goy goy yaptıktan sonra sonuç ise.
    fiyat performans derim ve her zaman söylediğim gibi elinden düşürünce arkasından atlamayı düşünmediğin cihaza para verin.:)
    2000 tl iphone para vermek nedir.tekerleklerimi var bunun.o paraya araba alırım.
    tabi iphone sıvı teması yapan sonrada platinium k.k. ile yenisini alan müşterimde var ama
    elinden düşürdüğünde iç organlarının aşağı doğru hareket ettiği telefonu 1-1.5 sene kullanmak için 1-2 maaş vermek salaklıktır.

• ARKADAŞLAR JIAYU G3 ORJİNAL ROMUNDAN SONRA BİR TON ROM KURDUM WİFİ/BLUETOOTH ÇALIŞMIYOR HİÇ BİRİNDE.BENİM CİHAZ MT 6620 ÇİPSETLİ G3N DEĞİL.eSKİ G3LERDEN.KAFAYI YİYECEM YARDIM LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNN

Orijinalden alıntı: octo73

ARKADAŞLAR JIAYU G3 ORJİNAL ROMUNDAN SONRA BİR TON ROM KURDUM WİFİ/BLUETOOTH ÇALIŞMIYOR HİÇ BİRİNDE.BENİM CİHAZ MT 6620 ÇİPSETLİ G3N DEĞİL.eSKİ G3LERDEN.KAFAYI YİYECEM YARDIM LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNN

Aynı durumdayım. Orjinal romunu yüklemeyi başardım, wifi ve bluetooth düzeldi. Bu seferde turkcell çekim gücü gidip geliyor ve ulaşılamıyorum. aveada sorun yok. Bu işe neden bulaştım derseniz. Arama sırasında ekran kararıp konuşmam birince ekran açılmıyordu. Karşıdaki kapatmadan kapatamıyordum. Yanlış arama yapınca da ekrana müdahale edemiyordum.

Orijinalden alıntı: bdivrik

arkadaşım ben pc servisiyim ve zamanında amd turion notebookları satmıştık.görüntü olarak hepsi taş gibi notebooklardı.
    ne yazıkki bu notebooklar rework işleminin ve notebook tamirinin başlangıcı oldular diyebilirim:)
    youtube de hp blacscreen of death deyince hala çıkıyor sonuçlar.
    ayrıca benim gözümde hp hala sağlam kurumsal bir firmadır diyebilirim.bir telefonda adamlar kargoyla server için ram yolladılar.
    bu kadar goy goy yaptıktan sonra sonuç ise.
    fiyat performans derim ve her zaman söylediğim gibi elinden düşürünce arkasından atlamayı düşünmediğin cihaza para verin.:)
    2000 tl iphone para vermek nedir.tekerleklerimi var bunun.o paraya araba alırım.
    tabi iphone sıvı teması yapan sonrada platinium k.k. ile yenisini alan müşterimde var ama
    elinden düşürdüğünde iç organlarının aşağı doğru hareket ettiği telefonu 1-1.5 sene kullanmak için 1-2 maaş vermek salaklıktır.

sonuç olarak ne diyeceksiniz? s4 mini ile g3s birbirine yakın cihazlar bence.. ama g3s te gözüm kaldı diyebilirim
    s4 miniyi satıp g3s alıcam mantıklı bir seçim yapmış olurmuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 14 Eylül 2013; 17:47:12 >

• 18 Nisan'da aldığım 2'si siyah 1 tanesi yeşil 3 tane kılıfı, şarj cihazı, kulaklığı, yedek pili ve kutusu ile birlikte çiziksiz, rotlanmamış Jiayu G3 (N serisi) telefonum başka bir telefon aldığım için satılıktır.
    madanadam'dan alıntı: (G3 ve G3N olmak üzere iki tür G3 var. G3'te 6620 çipset G3N'de 6628 çipset bulunuyormuş. Bu çipset kablosuz, bluetooth u radyo ve gpsi entegre olarak kontrol ediyormuş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 10 Ekim 2013; 23:38:12 >
  • Arkadaşlar bir sıkıntım var. 10 aylık G3 kullanıcısıyım. Cihazım "G3 20120921-181216" sürümü. Aldığımdan beri hiç güncelleme yada rom değişikliği yapmadım. fabrika çıkışı 4.04 rom'u kullanmaya devam ediyorum.

Geçen hafta bir ara "Galeri" bölümünün klasörle bağlantısı kayboldu. Yani menüden "Galeri" ye girince "Kullanılabilir res,im/video yok" diye bir uyarı veriyor. dosya yöneticisinden baktığımda sd kart içerisinde DCIM klasörünün (resim ve videoların olduğu klasör) içi dolu olarak durduğunu görebiliyorum. hatta içindeki resimleri de tıklayınca izleyebiliyorum. Ancak menüdeki "Galeri" uygulaması hiç bir şekilde bu klasörü görmüyor. sanki bağlantısı silinmiş gibi. galeriye default klasörün tanıtıldığı bir yer de bulamadım açıkçası. camera'ya girip fotoğraf çekince de kenarda resmin ön izlemesini yapmıyor. yani köşede küçük resmi göstermiyor. dolayısı ile o köşede çıkan çekilmiş resme tıklayıp galeriden açma olayını da yapamıyorsunuz. bu sorun 2-3 gün sonra kendiliğinden düzelmişti. galeriye girince yine eskisi gibi sd kartın içindeki DCIM klasöründe durun fotoğrafları gösteriyordu. Ancak 2 gün önce aynı sorun tekrar başladı ve halen düzelmiş değil. üstelik bugün daha da beteri oldu. bu sorunun yanında "Ayarlar-->Ses Profilleri-->Ses arama zili" kısmında da artık hiçbir seçenek çıkmıyor. oraya basınca sadece iptal-tamam butonları çıkıyor. şu anda telefonda zil sesi olarak default seçim kendiliğinden geliyor. o da hani şu "dınnn" diye tek bir mesaj uyarı sesi olan ses. hem telefon aramalarında hemde mesaj uyarılarında şu anda sadece bu kısacık "dınnn" sesi var. Böyle bir sorun yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: madanadam

Sorunun kaynağını buldum. malesef önceki mesajlarda bahsedilen "MediaScannerService" servisinin kapatılması bu soruna yol açmış. servisi tekrar açıp telefonu reboot yapınca sorun düzeldi. şu anda hem galeri hemde ses arşivi sornsuz çalışıyor

• melrock kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar telefonla ilgili sıkıntınız yoksa ne rom yükleyin ne de size söylenen şunu yapsan cihaz çay demliyormuş tarzı şeyleri uygulayın. Sadece problem varsa yapın. Ayrıca bende de "MediaScannerService" kapalı ama galeri çalışıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.