Bildirim
Jetta 1.4TSI Comfortline ve Exclusive arasındaki donanım farkları nelerdir
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Esp hillhold krom yan cerceveler ve dokunmatik teyp diye biliyorum. -
Kardes Ben Jetta Var 1.6 Fsi Exclusive var Ön Ve Arka Koltuklar Isıtmalı Deri Koltuk Airmatic Yağmur Sensörü Far Gece Sensörü Var
Confortlinede Bu Özellikde Değildir. Confortlinenın Bazılarında Isıtmalı Oluyor Oda Sadece Ön Koltuk Exclusive Daha Ful.+ful dur -
quote:
Orijinalden alıntı: BurakVIP
Kardes Ben Jetta Var 1.6 Fsi Exclusive var Ön Ve Arka Koltuklar Isıtmalı Deri Koltuk Airmatic Yağmur Sensörü Far Gece Sensörü Var
Confortlinede Bu Özellikde Değildir. Confortlinenın Bazılarında Isıtmalı Oluyor Oda Sadece Ön Koltuk Exclusive Daha Ful.+ful dur
Bir yanlisin olmasin? -
Okadar arac baktim bitanesinde gormedim -
quote:
Orijinalden alıntı: BurakVIP
Confortlinede Bu Özellikde Değildir. Confortlinenın Bazılarında Isıtmalı Oluyor Oda Sadece Ön Koltuk Exclusive Daha Ful.+ful dur
Konuyu müsadenizle hortlatıyorum ama buradaki bilgi yanlışı insanları yanlış bilgilendiriyor ve yanlış yönlendiriyor.
2006-2011 yılları arası üretilen Jettaların en ful donanımları Comfortlıne donanımıdır. Heleki 2010-2011 yılları arasında üretilen Jetta Comfortlıne donanımı, yeni kasa Jetta Hınglıne donanımı seviyesindedir. Exclusive donanımda, okuş kalkış desteği, krom cam çıtaları, RDC510 dokunmatik 6 lı cd çalar, koltuk altındaki çekmeceler ve Comfortlıne koltuklar yoktur.
-
bende 2011 jetta Exclusive vardı sırf koltukları için sattım 5 para etmez koltuklar kütük gibi comfortlinenin koltukları çok hoş 2011 siyah renk bulsam hiç durmam alırım -
hiçbir şey anlaşılamayan bir konu olmuş ? -
quote:
Orijinalden alıntı: dakturk
hiçbir şey anlaşılamayan bir konu olmuş ?
Konuyu hortlattık ama sizin yazdığınız yorum kadar anlaşılmayan bir konu değil post kasmak için saçma şeyler yazmayın -
sana mı soracağım ne yazacağımı ? kim oluyorsun da bana ne yapacağımı söyleyebiliyorsun kimsin sen ? hayır bu forumun sahibi olsan bile bu şekilde yazışmaya hakkın yok ! -
quote:
Orijinalden alıntı: dakturk
sana mı soracağım ne yazacağımı ? kim oluyorsun da bana ne yapacağımı söyleyebiliyorsun kimsin sen ? hayır bu forumun sahibi olsan bile bu şekilde yazışmaya hakkın yok !
öncelikle siz ilk yazdığınız yoruma bakın ondan sonra beni yargılamaya kalkın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X