Şimdi Ara

Jetta 1.4TSI Comfortline ve Exclusive arasındaki donanım farkları nelerdir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar jetta 1.4tsi almayı düşünüyoruz comfortline donanım ve exclusive donanımı arasındaki farklar nelerdir
    2009 model comfortline parasına 2011 exclusive alınıyor neredeyse bu 2donanım seçeneği arasında çok fark varmıdır yardım lütfen

• Esp hillhold krom yan cerceveler ve dokunmatik teyp diye biliyorum.
  • Kardes Ben Jetta Var 1.6 Fsi Exclusive var Ön Ve Arka Koltuklar Isıtmalı Deri Koltuk Airmatic Yağmur Sensörü Far Gece Sensörü Var

Confortlinede Bu Özellikde Değildir. Confortlinenın Bazılarında Isıtmalı Oluyor Oda Sadece Ön Koltuk Exclusive Daha Ful.+ful dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakVIP
    Kardes Ben Jetta Var 1.6 Fsi Exclusive var Ön Ve Arka Koltuklar Isıtmalı Deri Koltuk Airmatic Yağmur Sensörü Far Gece Sensörü Var

Confortlinede Bu Özellikde Değildir. Confortlinenın Bazılarında Isıtmalı Oluyor Oda Sadece Ön Koltuk Exclusive Daha Ful.+ful dur

Bir yanlisin olmasin?
  • Okadar arac baktim bitanesinde gormedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakVIP

Kardes Ben Jetta Var 1.6 Fsi Exclusive var Ön Ve Arka Koltuklar Isıtmalı Deri Koltuk Airmatic Yağmur Sensörü Far Gece Sensörü Var

Konuyu müsadenizle hortlatıyorum ama buradaki bilgi yanlışı insanları yanlış bilgilendiriyor ve yanlış yönlendiriyor.

2006-2011 yılları arası üretilen Jettaların en ful donanımları Comfortlıne donanımıdır. Heleki 2010-2011 yılları arasında üretilen Jetta Comfortlıne donanımı, yeni kasa Jetta Hınglıne donanımı seviyesindedir. Exclusive donanımda, okuş kalkış desteği, krom cam çıtaları, RDC510 dokunmatik 6 lı cd çalar, koltuk altındaki çekmeceler ve Comfortlıne koltuklar yoktur.

• bende 2011 jetta Exclusive vardı sırf koltukları için sattım 5 para etmez koltuklar kütük gibi comfortlinenin koltukları çok hoş 2011 siyah renk bulsam hiç durmam alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir şey anlaşılamayan bir konu olmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakturk

hiçbir şey anlaşılamayan bir konu olmuş ?

Konuyu hortlattık ama sizin yazdığınız yorum kadar anlaşılmayan bir konu değil post kasmak için saçma şeyler yazmayın
  • the_aslan kullanıcısına yanıt
    sana mı soracağım ne yazacağımı ? kim oluyorsun da bana ne yapacağımı söyleyebiliyorsun kimsin sen ? hayır bu forumun sahibi olsan bile bu şekilde yazışmaya hakkın yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakturk

sana mı soracağım ne yazacağımı ? kim oluyorsun da bana ne yapacağımı söyleyebiliyorsun kimsin sen ? hayır bu forumun sahibi olsan bile bu şekilde yazışmaya hakkın yok !

öncelikle siz ilk yazdığınız yoruma bakın ondan sonra beni yargılamaya kalkın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.