Şimdi Ara

Jetpack Joyride 'TROPHY REHBERİ' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
7.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Emeğine sağlık çok iyi olmuş trophy listesi inşallah gerisi gelir bende bir kaç trophy alırım bu konu sayesinde
  • emeğine sağlık kardeşim
  • A Man, My Son

bu trophy için 15. seviyeye geldim tüm görevler bitti ve oyunun sonunda cash in ___ later soruları çıktı yanlışıkla later dedim ve trophy açılmadı. Tekrar mission bölümüne geldiğimde cash in diyor ama seçilmiyor. Çözümü olan var mı?
  • Yararlı konu teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

A Man, My Son

bu trophy için 15. seviyeye geldim tüm görevler bitti ve oyunun sonunda cash in ___ later soruları çıktı yanlışıkla later dedim ve trophy açılmadı. Tekrar mission bölümüne geldiğimde cash in diyor ama seçilmiyor. Çözümü olan var mı?

İlk seferince cash in yapmak lazım o zaman. 30 seviyeye geldiğinde tekrar yapabilirsin.
  • Coin kasmak için, Gemotology ve Lucky Last gadgetları kullanın. Araç magnetleri açık tabii. Gerisi iyi oynamaya ve zamana kalmış.
    Rekor kasmak içinse, De-zapper ve Missile Jammer kullanın. Utilities bölümünden Final Blast (3 pack) ve Quick Revive (3 pack)'i açın. Öldükten sonra işe yarıyor.

iPhone rekorum: 9586 mt
    PS3 şuan: 5694 mt (Fazla kasmadan) ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMYRN1A -- 27 Şubat 2013; 13:43:18 >
  • Evet bu oyunun manyağıyım
  • bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda oynadım ama hileli :) yoksa pek fazla yol yapmak na mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.