Şimdi Ara

jet li'nin son filmi 'Unleashed'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mükemmel bir film 17 haziranda sinemalarda jet li hayranlarına duyrulur 2005 yapımı süper aksiyon dolu sahneler türü:dram/aksiyon

• Bir kaç gün önce izledim. Bayağı hoşuma gitti. Sırf efektle dolu Jet Li filmlerine benzemiyor. Ufak tefek bir kaç yer dışında çok az tel vs. kullanılmış. Jet Li yeteneklerini sergilemiş. Tuvalet sahnesi çok hoştu.
  • bende bi divxini bulabilsem izleyecem...
  • jet li nin filmi ne kadar değişik olabilir bilmiyorum ama merak ettim şimdi..
  • Kesinlikle klasik bir jet li filmi deil. Morgan freeman ve bob hoskins gibi babalarda var filmde. Film Glasgow sokaklarında çekilmiş ve senaryosu da fransız yönetmen, taxi serisinden hatırlarsınız Luc beson tarafından yazılmış, çok kaliteli bir film.
  • bulabilsem hemen alacam çok güzel film
  • abi yaw vizyona girmeden nasıl seyrediyorsunuz söyleyinde bisde sevaplanak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis in 2000 yılındaki filmi ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Jet Li'nin eski filmlerine bayılırım. Fazla efektli, telli falan filmlerini o kadar beğenmiyoum ama yinede güzel. Ama bu film diğer bütün filmlerinden değişik. Hem kadro da iyi oyuncular var. Hem de konu aksiyon filmine göre bayağı iyi.
    Danny, öyle çok konuşmuyor ama konuşmasına da gerek yok. Vahşi herifin teki. Dövüşlerde falan bunu bayağı ortaya çıkarmışlar.

Bu tarz da Ong-Bak diye bir film var. Tayvan yapımı sanırım. Tavsiye ederim. Hikaye tipik dövüş filmi olmasına rağmen, aksiyon süper. Tony Jaa oynuyor. Adam bayağı yetenekli, bir elinden tutan olsa çok fena parlayacak bir adam. Filmde hiç tellerle vs yapılan film hilesi falan yok. Ama adamın yaptığı hareketleri görseniz şaşarsınız.
    Eski stil, Muay Thai yapıyor. Sırf dirsek ve dizden ibaret adam. Bayağı sert bir stil.
  • valla ben 3 gün önce int indirdim hemde divx .. eslki filim zannediyordum.. vizyona girmeden nasıl düşmüş .
  • bir kungfucu ve karateci olarak hemen seyretmeliyim .biraz da bu püflerden yararlanalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zargana

valla ben 3 gün önce int indirdim hemde divx .. eslki filim zannediyordum.. vizyona girmeden nasıl düşmüş .

Gmail versem gönderebilirmisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goz\YasıM

quote:

Orjinalden alıntı: zargana

valla ben 3 gün önce int indirdim hemde divx .. eslki filim zannediyordum.. vizyona girmeden nasıl düşmüş .

Gmail versem gönderebilirmisin...

dostum gmailden nasıl gönderiyim.. koca flim.

torrent sitesinden indirdim. bicok torrent sitesinde var . rahatca indirebilirsin.
  • peki bana bi adres pm atarmısın...
  • vay kerdeş sende bizdensin...
    quote:

Orjinalden alıntı: karateci

bir kungfucu ve karateci olarak hemen seyretmeliyim .biraz da bu püflerden yararlanalım..
  • ya nereden indirebilirim bu filmi indiren biri varsa bana pm atsın.
  • pm attım...
  • hay arama motoru özürlüler
    http://forum.donanimhaber.com/m_2983874/tm.htm
  • ne kısıyon bea....
  • hocam eyvallah sağol gözümsün.
    quote:

Orjinalden alıntı: Goz\YasıM

pm attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

hay arama motoru özürlüler
    http://forum.donanimhaber.com/m_2983874/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.