Şimdi Ara

JEEP PATRİOT NASİL BİLİRSİNİZ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
16.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

Arazi performansı yok jeep tarzı bir kullanım pek yok hb arabaya benziyor daha çok. Kronik problemi duymadım ama net değilim . Yaklasma uzaklasma acısı pek iyi değil. Jeep logolu bir aracım olsun diyorsan alınabilir. Ustasıda boldur
    Yakıtı nasıldır hocam fabrika verileri uygun gözüküyor fabrika verisinin çok çok üstüne çıkar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

Hocam bence de usta konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmiyorum cok çok çok rahatsız bir araç mıdır acaba

Alıntıları Göster
    valla ben sesinden şikayetçiyim, ama sese aşırı duyarlılığım var 508den mondeoya mondeodan calibere geçtim.

ha gel gelelim parasının arabası benim açımdan.

bir de araç içi çok çabuk ısınıyor ve ısınan hava bir türlü tahliye olmuyor, çözemedim yani...

koltukları da çok rahat değil, ama çok km yapıyorum ben. misal bugün 250 km yol yapmışım. 21 hazirandan bugüne 2100 km olmuş...

az yakıyor LPG'de lovato kit var.

yani spesifik olarak aklıma gelenler bunlar.

patriot çok yakışıklı duruyor ve sürekli dört çekeri var, bence güzel alternatif 100bin TL'ye, ama dediğim gibi illa amerikan suv olacaksa o rakamın biraz üstüne freemont'u tek geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

valla ben sesinden şikayetçiyim, ama sese aşırı duyarlılığım var 508den mondeoya mondeodan calibere geçtim.

ha gel gelelim parasının arabası benim açımdan.

bir de araç içi çok çabuk ısınıyor ve ısınan hava bir türlü tahliye olmuyor, çözemedim yani...

koltukları da çok rahat değil, ama çok km yapıyorum ben. misal bugün 250 km yol yapmışım. 21 hazirandan bugüne 2100 km olmuş...

az yakıyor LPG'de lovato kit var.

yani spesifik olarak aklıma gelenler bunlar.

patriot çok yakışıklı duruyor ve sürekli dört çekeri var, bence güzel alternatif 100bin TL'ye, ama dediğim gibi illa amerikan suv olacaksa o rakamın biraz üstüne freemont'u tek geçerim.

Alıntıları Göster
    Hocam fiyatları da bazı manyaklar 130 a falan çekmişler ama aslaaa o paraların verilmeyeceğini düşünüyorum

• sırf freemont alınabilir yazmak için girdim konuya çok şükür benden önce yazanı linçlemişler. tmm ustası da parçası da bulunuyordur halledilir de değer mi uğraşmaya, kafa yormaya, internette parça arayıp kargo beklemeye?

• Bilemiyorum yakıt durumunu merak bir kaç km kullanmıslıgım var ama kullandığım benzinliydi bilgisayarda 11 civarı gösteriyordu

• 1755mm genişliği ile hiç Jeep gibi durmuyor mini Jeep bu

Hocam bakın ben 2012 model arabanın bile derdi ile uğraşırken sıkılıyorum bazen direksiyon kutusuydu , akslardı , baskı balatası , fren diski , yağ kaçağı , şarj dinamosu , termostat komple , bakımı vs vs vs arabayı alınca iş bitmiyor hele eski araba aldığında yedek parçası var mı gerektiğinde yan sanayii seni kurtarıyor orjinal parçalar uçuk oluyor vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Fiat freemont da bir Fiat markası olmasına rağmen gayet heybetli ve gosterisli bir suv. 100 bin civarlarına bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum . Önündeki Fiat logo'sunu da rahatsızsanız değiştirebilirsiniz. Araç zaten Dodge asıllı bir araç.

Sen övdükçe düşer piyasası. Ayrı konu açıp öv de güzel bir Freemont alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu araca bu kadar yorum yazılmasına şaşırdım. Konuya girdiğimde ilk mesajı yazacağına neredeyse emindim. İlk mesajım kafamda hazırdı. 15 dakika daha konuya yazan olmazsa kaçarak uzaklaş , arkana bile bakma diyecektim. Donanımhaber beni yine ters köşe yaptı. Konu başlığını açan arkadaş beni böyle bir aracın varlığından haberdar etti resmen.

• Noterden çıkıp nüfus müdürlüğüne geçersin

• 2.4 otomatiğine 3 ay bindim gayet güzel araç ekonomi aracı değil motoru yüksek bütçeniz kaldırırsa eğer düşünmeden alabilirsiniz. En kötü hevesinizi alır satarsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNemoraS

2.4 otomatiğine 3 ay bindim gayet güzel araç ekonomi aracı değil motoru yüksek bütçeniz kaldırırsa eğer düşünmeden alabilirsiniz. En kötü hevesinizi alır satarsınız
    Dizel olanını dusunuyorum hocam dizeli çok cep yakmaz gibi duruyor

• qlaw Q kullanıcısına yanıt
    Yine yakar cok bişey bekleme benzine göre daha ekonomik olur ama unutma yeni bir araç değil sorun cıkarabilir ama yorulmamış araç alırsan binersin akışına bırak al sür zevk al hevesini al sat

• aracı hiç kullanmadım ama görüntüsü ile tarzı karakteri olan bi araç. ekonominiz müsait ise sırf görünüşü için bile alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

aracı hiç kullanmadım ama görüntüsü ile tarzı karakteri olan bi araç. ekonominiz müsait ise sırf görünüşü için bile alınabilir.
    Bende de aynı his var hocam sırf görüntüsü için bile alabilirim

• iyidir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

iyidir hocam
    Bugün yarın almak üzereyim hocam umarım pişman etmez

• qlaw Q kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. kazasız belasız inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

hayırlı olsun hocam. kazasız belasız inşallah.
    Sağolun hocam benzinli cvt olanına da gönlüm hafif kaymıyor değil umarım pişman etmez oda 😂

• vatansever araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

vatansever araçtır.
    Nasıl hocam aça rmisiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.