Şimdi Ara

JEEP GRAND CHEROKEE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.araba.com/421397.html nasıl arkadaşlar sizce kupon araç mı değermi bu fiyat o jipe.

• 8 silindirlik seri bir jeep iç donanımı kötü ama performansı iyi sayılır birde çok yakıyor
  • iide kupon araç bulunduu yerde fazlaca göze batan araç değilmidir?

eer böyleyse her köşe başında bunlardan var kupon araç olurmu bunlar o zaman?....

vergisi en yüksek vergi dilimine giriyor ödeyebilirmisin?

yada yakıtına çözüm var mı? (param çok gibi)

masraflarını karşılayabilecekmisin?

kasko parası bile 3000ytl civarıdır yada daha fazla buda ödenebilirmi?

eer ilk ikisinin cevabı pek problem diilde ondan sonrakilerin cevabı tamam halledebilirimse ve bundan eminseniz neden olmasın?

çok rahat kullanımı güzel fakat şehir içinde kullanılamayacak kadar çok yakan araçlar olduunu biliyorum...

saygılar....
  • bence degmez o fiyata gider land rover alırım hemde dizel
  • yukardada arkadaşın dediği gibi kaskosu,vergisi,benzini ortalama yılda 10-12 milyara patlıyor
    hiç gereği yok
  • arkadaşlartüp taksak 100km ortralama ne kadar yakar sizce
    parçası pahalımıdır bu jeep lerin
  • boyle bir jip e binmek masraftan baska bisey degildir bence.
    eger araziye cikilmiyorsa bosu bosuna masraftir.
    bunun vergisi hayli yuksek.
    kaskosu hayli yuksek.
    tup takarsaniz 35 ykr den bahsediyor.takmazsan herhalde 55-60 ykr yakiyordur herhalde.
    bence ihtiyac yoksa sirf zevk icin boyle bir arac alinmaz...
    tabi cok zengin degilsen.
    param var dersen de eyvallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toyota urban cruiser?
    12 yıl önce açıldı
    Clio Grand Tour
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AYNI ARACIN 2003-2004 2.7 DİZELİNİ VE TEMİZİNİ ALABİLİRSEN AL. BENİM ARACIM 2004 MODEL DİZEL GRAND CHEROKEE. KIŞ ŞARTLARINDA, ARAZİ KOŞULLARINDA VE YOLDA ÇOK MEMNUNUM. 2.7 DİZELLERİN 4.6 BENZİNLİYE GÖRE BELİRGİN VERGİ AVANTAJI VAR(OCAK PULU 1300 YTL). YAKITIDA OTOMATİK VE 4X4 ARACA GÖRE GAYET HESAPLI. 10.000 KM DE BAKIMA GİRİYOR. ORTALAMA 250 YTL. 3 YIL KULLANIM SONRASI(77000 KM) YÜRÜR AKSAMIMIN CHECK- UP' INDA ROT BAŞLARI, ROTİLLER VE FREN BALATALARI DEĞİŞTİ. 1500 YTL MASRAFI OLDU. BU LÜKS ARACA GÖRE BUNLARIN MAKUL RAKAMLAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.
  • yuhh yaw 4700 motor ve "sadece" 196 bg
  • 4.7 motor en az 300 hp olması lazım 3.0 motorlar 250 hp üretiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ruge

yuhh yaw 4700 motor ve "sadece" 196 bg
  • yok bi arkadas son derece sert cıkmıs sanane falan yazmıs bende kendimce kendi dogrularımla bu soruları sordum ..

tabiiki zevk meselesi .. Ama jeep alıcak kadar param varsa ve herseyini karsılayabiliosam neden o arabaya lpg taktırıp performansı dusureyimki .. jeep arazi için alınıp yuksek performasn isteyenler için uretilen bir aractır. bunu otoyolda surmek için alıp lpg taktırmak sizce dorumudur ?? konunun uzamasına gerek yok sadece o arkadas sert bi cıkıs yaptıgı için acıklama geregi duydum bence seviyeli bi forumda bu tarz cıkıslar yanlıs ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onaral

yok bi arkadas son derece sert cıkmıs sanane falan yazmıs bende kendimce kendi dogrularımla bu soruları sordum ..

tabiiki zevk meselesi .. Ama jeep alıcak kadar param varsa ve herseyini karsılayabiliosam neden o arabaya lpg taktırıp performansı dusureyimki .. jeep arazi için alınıp yuksek performasn isteyenler için uretilen bir aractır. bunu otoyolda surmek için alıp lpg taktırmak sizce dorumudur ?? konunun uzamasına gerek yok sadece o arkadas sert bi cıkıs yaptıgı için acıklama geregi duydum bence seviyeli bi forumda bu tarz cıkıslar yanlıs ...

lpg taktıran adama , gorgusuz dersen , hic bir yerden kendıne seviye arama ,
    seviye aramak ıstıyorsan once kısılerın fıkırlerıne saygı duyman gerek ,
    kisi bunu neden yapıyor bunu dusunmek gerek ..
    heralde benzın 0.250 ytl olsa kımse lpg falan taktırmaz ,
    ama sen kalkıp bunu taktırana gorgusuz flaan fesman dersen ,
    bu olmaz ,
    ne yanı ust msj dankı gıbı lux araba alıpda tasarruf yapanlar gorgusuz mu =?
    ne zmandır ?
    oyle ?
    s350cdi 300 melyara aldı dıye adam gorgusuz mu ?
    sonucda adam onu neden alıyor , yaapabıldıgı kadar tasarruf ıcın ,
    ee ozmn neden eski bir tahoe'u alaan adam tasarruf ıcın lpg taktırmasın ?

lpg ocu degıldır, cebini korur sadece...
    ve tasarrufun hıc bır seklıde ayıp degıldır ..
    gun gelır,o bosa harcamamak varken harcadıgın benzınlerı arasın ...

ne yanı ben yarın gıdıp transam alsam ıllakı depoyu doldurmak ıcın asgari ucretın yarısından fazlasını mı vermem gerek ? daha azını vermek varken neden vereyım ? ..
    performans kaybı falan fılan zaten uydurmadan ote degıl. . .
    ama iillaki olacak diyorsan , en kotu sartlarla gıden 50 hp gıtsin ne olcak ?
    ama o 50hp giderken benim cebimden cıkan paranın yarısını bırakarak gıdecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedi6iki -- 29 Aralık 2006; 23:37:10 >

• performans kaybı uydurma diil kardesim ...
    Bu işleride bırakalım yaa son model jeepe lpg taktıran insan ya aractan anlamıodur yada sırf hava civa olsun die o arabayı alıodur .
    Bu işin vergi kısmı var mademki benzinden kısmak istiyosun bensinden kıstıgın miktar vergiyle aynı oranda sana donuyo vergi fiyatlarını bilmiorum ama 7 milyar falan .. LPG yede karsıyım araclarda bu iş mademki lazım mademki daha az uretilio ozaman motorin gibi lpgli mercedes s350cdi yapılsın mademkş jeepte yakılan benzin lpg nin 2 katıysa ve mademki benzinle arasında performans kaybı yok neden ureticiler bu tarz aracları yıllardır cıkarmıyorlar ????

eski tahoe ya lafım yok onların fiatları zaten 15000 ytl civarında ona taktırr ama sen tutupta son model jeepe para bayıyosun vergisini veriosun ve bu kadar masraf edebiliosun ama benzinden kacıosun bana etik gelmio bu iş .. Ve performans kaybı yok deme lutfen arastır sonra bu cumleyi kullan !!

bu arada s350cdi alan adam gorgusuzmu die bisey demedim ust seviye arac alıpta lpg taktırmak bnm olayım bu karsı oldugum konu bu .. paran varsa elbette alıcaksın ama emin ol s350cdi alan adam lpg taktırmaz !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onaral -- 29 Aralık 2006; 23:50:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: onaral

performans kaybı uydurma diil kardesim ...
    Bu işleride bırakalım yaa son model jeepe lpg taktıran insan ya aractan anlamıodur yada sırf hava civa olsun die o arabayı alıodur .
    Bu işin vergi kısmı var mademki benzinden kısmak istiyosun bensinden kıstıgın miktar vergiyle aynı oranda sana donuyo vergi fiyatlarını bilmiorum ama 7 milyar falan .. LPG yede karsıyım araclarda bu iş mademki lazım mademki daha az uretilio ozaman motorin gibi lpgli mercedes s350cdi yapılsın mademkş jeepte yakılan benzin lpg nin 2 katıysa ve mademki benzinle arasında performans kaybı yok neden ureticiler bu tarz aracları yıllardır cıkarmıyorlar ????

eski tahoe ya lafım yok onların fiatları zaten 15000 ytl civarında ona taktırr ama sen tutupta son model jeepe para bayıyosun vergisini veriosun ve bu kadar masraf edebiliosun ama benzinden kacıosun bana etik gelmio bu iş .. Ve performans kaybı yok deme lutfen arastır sonra bu cumleyi kullan !!

bu arada s350cdi alan adam gorgusuzmu die bisey demedim ust seviye arac alıpta lpg taktırmak bnm olayım bu karsı oldugum konu bu .. paran varsa elbette alıcaksın ama emin ol s350cdi alan adam lpg taktırmaz !!!!

bakın halan kendı pencerenızden bakıyorsunuz!! ve lpg karsıtı olarak yorumluyorsunuz!!!
    sanane ya adam parayı kazanmıs ıstedıgı aracı alır , istedigi degisikligi yapar! isterse lpg takar,
    bu kımı baglar ? dünya da hic bir aklı basında insanoglu hava cıvan diyecekler diye ne boyle bır araba alır , nede bu areca lpg takdırmaktan vazgecer..
    taktırırken laf atılıyorda , adam para kazanırken yardım edılıyor mu ?
    ha ? madem para kazanmasına yardım edılmıyorsa!!! bırakalım bu baskaları ıcın yasama felsefesını!!!

bahane ler uretip durmayın , yukarda linki verilen jipte yeni olmadıgını hatırlatırım nerdeyse 6 yasına gırecek!
    ondan onemlisi yılsonunda arabanın vergıısını sırket uzerınden halledebilirsiniz , bu durumda vergiden kurtulmus olacaksız (sızın boyle bır olanagınız yoksa o sızı baglar!) sadece karsınızda benzın masrafı kalacak , onuda lpg ıle a$tıgınız zaman bu tip aracları kullanmamak ıcın hıc bır neden kalmaz!!!
    en ıyısi siz kendı dogmalarınızla yola devam edın ...

ha unutmadan performastan kasıt gıden 20,30 hp ise onemi yoktur kendımce ,
    ha artık onunda gıtmesıne ızın vermıyorlar oda ayrı mesele ...

• bunun vergisi 9 milyar küsür 6 aylığı benzin işine gelince bir benzin istasyonun olmasında fayda var. servisini düşünmek bile istemiyorum
  • parası olmayan JEEP e binmesin kardeşim, herkes JEEP ayrıcalığını yaşayamaz.
  • 4.7 olan motor 235 hp'dir 196 değil. Ayrıca ömrü 600.000 km'dir, özel olarak gücü düşürülmüştür. Uzun yolda 100 km'de 13 litre yakmaktadır sabit 100 km/s hızda. Gayet ekonomik olarakda kullanılabilmektedir Lpgsiz.

Şehir içinde günlük kullanılabilecek bir araç değil, bende var ordan biliyorum. Ayrıca donanım seviyeside o yıldaki bir araç için gayet iyidir. Hele o fiyata çok daha iyidir. Ama kış mevsimine girdiğimiz için fiyatı pahalılanmış o ayrı mesele...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.