Şimdi Ara

JDS Labs OL DAC Uygun Fiyatlı Dac Arayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Yakın zamanda (2016 sonu gibi) JDS Labs yeni bir DAC serisi duyurdu. Bu serideki modeller, genel itibariyle düşük fiyat & yüksek performans vaadediyor.
    Audioengine A5+ ile kullanmak için uygun fiyatlı dac arayışım sırasında rastladım masaüstü kullanımına daha uygun bir dac arayışım vardı.
    AK4490EQ adlı oldukça popüler bir dac çipi kullanıyor tamamen USA üretimi 2 sene garantili testleri yapılıp gönderiliyor aldığınızda dacınızın son kontrolünü yapan kişinin adı ve imzası bulunan kartvizit cihaz ambalajının içinden çıkıyor.
    Tak çalıştır özellikli dac ların pc de en kaliteli sonucu verdiği saptanmış daha burn-in sürecinde olmasına rağmen lambalı gibi sıcak çalan ve vokallerde ve klasik gitar tonlarında özellikle başarılı olduğunu düşünüyorum fiyat olarak 139 usd + 22 usd usps kargo bedeli ödedim 4 günde USA dan elime ulaştı almanyadaki distribütör de 209,90 € gibi bir fiyattan listelenmiş
    Bu özellikler benim için yeterliydi daha çok özellik arayanlar bir üst seri olan EL DAC a bakabilir. Bundan önceki dac ım olan ifi Nano idsd de zaman zaman sesin sağ veya sol hoparlörden az gelmesi driver sorunu gibi beni gıcık eden etkenlerden tak kullan özelliği sayesinde kurtuldum driver kurmanız gerekmiyor bu fiyata bu kalitenin oldukça iyi olduğunu düşünerek sizi de haberdar etmek istedim

    İlgili firma sitesihttps://www.jdslabs.com/

    Artılar:

    Küçük

    USB’den güç almıyor

    Sürücüsüz tak-çalıştır

    24-192 destekli optik giriş

    Ses kalitesi

    Fiyatı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo23 -- 9 Eylül 2017; 1:18:41 >







  • Bluetooth receiver özelliğide olsaymış tadindan yenmezmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.