Şimdi Ara

Jdownloader vs IDM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün senelerdir idm kullanıcısı olmama rağmen idm'nin gdrive linklerini bazen yakalayıp bazen yakalayamama huyu insanı çileden çıkardığı için alternatiflere yöneldim.

Jdownloaderin ismini çoğu kez duyup kullanmamıştım ama adam idm'nin alamadığı linki şakkadanak yakaladı.Bunu yapan program hem açık kaynak hemde ücretsiz.IDM ise kaynak kodu kapalı ve ücretli.

Bilenler bilir gdrive'da bir dosya çok fazla indirilirse 24 saat beklenmesi lazım, bunun çözümü dosyayı kendi gdrive'ınıza yükleyip kopya oluşturup oluşturduğunuz kopyanın linkini alıp indirmenizdir.

Şimdi sıkıntı şu, firefox'da zaten indirmeyi başlata sağ tıklayıp idm ile indir seçeneğine bassanda linki yakalayamıyor.Google hesap oturumun açık olsun olmasın.

Chromium tabanlı browserlarda da dosya kopyasını oluşturduktan sonra google hesap oturumunu kapadıktan sonra linki yakalıyordu idm.Bugün saçma sapan bir hatadan dolayı yine yakalayamadı çileden çıkarttı.O yüzden gdrive linklerini jdownloader ile indirmenizi tavsiye ederim.

Jdownloader de ilerde sıkıntı çıkarırsa sırada eagleget var.

Zamanında flash get vardı kayboldu gitti yetim bıraktı bizi, idm denen yeni yetme puşta mecbur bıraktın bizi flash get.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72F89107A -- 13 Kasım 2019; 16:56:42 >

• Jdownloader kullanıyorum, memnunum. Youtube'da bir X dizisinin playlistini bulup linkini kopyala dediğim anda

"bütün playlisti mi algılayayım yoksa sadece bu videoyu mu indiricen?" diye soruyor. Playlisti seç diyorum, dakikalar içinde bir indirme havuzunda linklerini oluşturuyor. İsssstediğim çözünürlük isssstediğim uzantı istediğim indirme hızında takır takır indiriyor. İdmana o açıdan bin basar.

Ama şöyle bi huyu var, alkışlarla yaşıyorum gibi bazı marjinal sitelerden video yakalatamıyorum. Ne yaptıysam beceremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Jdownloader kullanıyorum, memnunum. Youtube'da bir X dizisinin playlistini bulup linkini kopyala dediğim anda

"bütün playlisti mi algılayayım yoksa sadece bu videoyu mu indiricen?" diye soruyor. Playlisti seç diyorum, dakikalar içinde bir indirme havuzunda linklerini oluşturuyor. İsssstediğim çözünürlük isssstediğim uzantı istediğim indirme hızında takır takır indiriyor. İdmana o açıdan bin basar.

Ama şöyle bi huyu var, alkışlarla yaşıyorum gibi bazı marjinal sitelerden video yakalatamıyorum. Ne yaptıysam beceremedim.
    Evet video yakalama konusunda halen idm'ye muhtaçlık var.Sanırım eagleget de yakalıyordu.
  • IDM google drive sitesinden indirme yapmıyor; çünkü kendi hesabınıza dosyaları kopyaladığınız zaman Google drive dosyaların uzantısına "kopyası" kelimesini ekliyor. IDM neyi indirip indirmeyeceğine uzantıya göre karar veriyor.

Not: Firmayla bağlantım mevcut. Rica ediyorum programımıza "yeni yetme puşt" gibi ağza alınmayacak laflar etmeyiniz, size hiç yakışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IDM indirme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.