Şimdi Ara

JDownloader ip yenileme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ip yenileme ayarlarını yapıyorum gülen surat da çıkıyor.Ancak 1-2 part indirme yaptıktan sonra reconnection failed diye hata veriyor asık suratlı işaretimiz çıkıyor. 2. kez deniyorum modem ayarlarına girerken ilkinde şifre girmezken bunda şifre istiyor ama şifre koymadım ttnet i felan denedim yine de olmuyor.Modeme reset atıp tekrardan yapıyorum yine aynı 1-2 part sonra ip yenileme yapmıyor.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

• Öncelikle Jdownloader kullanıcısı ve geçen ay Jdownloader sayesinde 105 gb'ın üstünde TTnet'i sömüren birisi olarak, kendi betiğini yaratmanı tavsiye ederim...
    Bunun için Modeminde ADSL hatıına reset atan seçeneğin yerini tespit etmen lazım, yalnız ADSL Modemine değil, ADSL hattına, şahsen benim modemimde böyle iki seçenek var ki sizdede olması gerekir. ADSL hattına reset atan seçeneğimizi bulduktan ve yerini unutmayacağımızdan emin olduktan sonra, Jdownloader->Ayarlar->Modüller->Tekrar Bağlan tıklıyoruz, sağ orta tarafta Tekrar Bağlan Betiği Yarat tıklıyoruz, İnternet tarayıcımızdan ki ben Firefox kullanıyorum, modem arayüzümüze normal şifremizle giriyoruz, ADSL hattını Reset atan seçeneği tıklıyoruz, kendisi zaten otomatik algılıyor, lakin algılaması için biraz zaman verin, betiği kaydettikten sonra güle güle kullanıyoruz...

Kısaca böyle... Kafanız karışmış olabilir, aşşağıdaki link yardımcı olacaktır...

Resimli detaylı anlatım için link:
    Jdownloader Yeniden Bağlanma Betiği Yaratma

• Ben zaten betik yaratıyorum ama 3-5 part otomatik olarak ip yenileniyor ama ondan sonra ip yenileme hatası veriyor...Modem ayarlarına girmeye çalıştığımda normalde şifre yazmam gerekmiyor ancak bu hatayı aldıktan sonra şifre yazmadan giremiyorum.Ttnet i falan denedim olmadı.Kafasına göre şifre atıyor galiba.Google chrome kullanıyorum bununla mı ilgili acaba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proxy kurulum sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.