Şimdi Ara

█ JCK █ AMERİKADAN IPHONE AYNALI EKRAN KORUYUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 8 Mart 2010; 11:52:18 >

• ARKADAŞLAR ARASTIRIN HİÇBİR YERDE BU SETİ BU KADAR UCUZA BULAMAZSINIZ
  • eline güzel silikon kılıf varsa ekran koruyucu ile birlikte almak istiyordum
    Kılıf fotoğrafların varmı acaba? gelaskins benzeri olabilir veya komple kaplayan siyah silikonlar gibi olabilir
  • malesef sılıkon kılıf mevcut değil,elımde hard case ve ekran koruyucu var,ınternet de sadece ekran koruyusunu 5tl ye hard case de 10 lıraya satılıyor yanı 15 lıra ben ıse direk gelıs fıyatına verıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 15 Şubat 2010; 14:14:29 >
  • pm atan visor
  • visor p.m cevaplandı

kalan urunler 6 tane hard case 8 tane ekran koruyucu seklınde
  • Arkadaştan 2 set aldım ürünler gayet kaliteli ve sıfır durumda.Güvenilir ve samimi birisi tekrardan teşekkür ederim iyi satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isosem19 guzel gunlerde kullanmanız dileği ile ;)
  • pm attım hocam. cevap bekliyorum
  • p.m cevaplanmıstır ;)
  • Ürün elime geçti gayet kaliteli kendiside çok güvenilir biri teşekkürler.
  • ozan bey guzel gunlerde kullanın ;)
  • Arkadaslar Elimde kalan 7 adet ekran koruyucu ve 5 adet hard case mevcut .bunlardan 2 takım lordi_hardrock ıcın rezerve edıldı az once kaldı geriye 5 adet ekran koruyucu 3 adet hard case
  • 1 takım da dr_gorunmez ıcın rezerve edılmıstır kaldı geriye 4 adet ekran koruyucu 2 adet hard case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 18 Şubat 2010; 23:29:24 >
  • Arkadaslar bu arada gosterdıgınız yogun ılgıden dolayı cok tesekkur ederım
  • setten 2 adet aldım umduğumdan da iyi çıktı ürünler ayrıca çok ilgili ve güvenilir bir satıcı
  • Arkadaslar kalan son 2 adet hard case ve 2 adet ekran koruyucu mevcut
  • nasıl satın alıyoruz burdan :D yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar hard case malesef verılen sıparısler uzerıne tukendı,su an sadece 3 adet ekran koruyucu kaldı
  • ARKADASLAR GOSTERDIGINIZ YOGUN ILGI SONUCU AYNALI EKRAN KORUYUCU DA GETIRTMIS BULUNUYORUM.URUN DETAYLARI YUKARIDADIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.