Şimdi Ara

JBL E10 SYNCROOS İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,normalde aldıgık hiçbir ürünün incelemesini vs. çekmem ama bu kez benden başkaları hayal kırıklığına uğramasın diye çekiyorum :D

ÖNCELİKLE TASARIM

Arkadaşlar tasarımına diyecek bir şey yok. Kırmızısını aldım her şeyiyle çok tatlı ürün. Kulağa iyi oturuyor, düşmüyor. Malzeme kalitesi gayet iyi.

Bass

Beyler bass kalitesi ve seviyesi gayet iyi. Kıyaslamak gerekirse bir ıphone kulaklığına göre (70-80 tl) bir tık üstün diyebilirim çok büyük bir fark yok.

Tiz

Şimdi geldik en güzel yerine :D Arkadaşlar ben hayatımda bu kadar vasat bir tiz performansı görmedim. Özellikle s,ç,ş seslerini o kadar kötü veriyorki rahatsız oluyorsunuz. Bakın katlanılmaz derecede kötü diyorum. Sırf bass dinleyen bi kitle var mı bilmiyorum ama varsa kullanabilir kulaklığı :D onun dışında ben berrak ses almak istiyorum diyenlere kesinlikle tavsiye edilmez.Ya kıyasladıgım kulaklık 70 tl lik ıphonu un kutudan çıkan kulaklığı en azından onun kadar iyi ver be tizleri :( tamamen bir haysl kırıklığı oldu benim için.

Fiyat: 150 tl

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retsis -- 10 Eylül 2016; 12:15:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.