Şimdi Ara

Jb yapıldıktan sonra Orjinal roma dönülse de garanti dışı mı kalır tel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bi tane motorola razr modeli tel almak istiyorum ve buldumda ama jb yapılmış normalde garantiside temmuz 2015 e kadar var ama jb yapıldıktan sonra fabrika ayarlarına döndürülsede telin başına bi şey gelip servise gitmesi halinde jb yapıldığı anlaşılır mı fabrika ayarlarıyla servise gitmiş olsa bile yok bi şey olmaz mı ? Yani jb yapıldıktan sonra fabrika ayarlarına döndürülse bile garanti dışı mı sayılır ?

Jb ile kullanırken telefonu herhangi bi sorun çıkarma olasılığı orjinal rom a göre yüzde kaç ?

Sizce şu sönemde sıfırı bulunmayan razr a 2.el olarak en fazla ne kadar ödenir,bu telin sıfır fiyatı neydi bilgilendirirseniz sevinirim ?

İlgilenip,yanıtlayanlara şimdiden teşekkürler.

• telefona istediğin rom u kur değiştir farketmez. garanti telefon için var , işletim sistemine garanti veriyorlar mı , hayır, apple yada blackberry tmm bunların kendi işletim sistemleri var bunlar üzerinde oynama yaparsan servisin kabul etmemesi normal ama motorola samsung lg vs bunların kendi işletim sistemleri yok android için google garanti veriyor mu da servis versin, servislerin kullanıcıların bilinçsizliğini kullanıp işletim sistemi üzerinden atıp tutup işletim sistemi androidin sorunsuz çalışıp sensörün yada kameranın çalışmamasını buna bağlamaları kendilerinin işine geliyor. garanti belgesinde cihaza yetkisiz müdahale vs bu tarz şeyler var ama işletim sistemine yok . kontrol edebilirsiniz. zaten motorola almaya niyetiniz varsa kalitesini biliyorsunuzdur bozmaya çalışsanız bile banamısın demiyor. , root edilmiş cihazların sorun çıkarması daha yüksek. .. razr için söylüyorum mesela bu telefona yurtdışı 4.1.2 sürümü geldi türkiyeye 4.0 yada 4.0.4 neyse , 4.1.2 orjinal rom yüklenmiş ise hiçbirşey olmaz yazılımla ilgili. siz şimdi gidip bir razr 4.0 alıp motorolanın kendi yazılımı rds ile 4.1.2 yurtdışı verilen yazılımı kurabilirsiniz , ki bu root değil.

max 500tl verilir .

• Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 15 Temmuz 2014; 11:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.