arkadaslar merhaba kısaca anlatiyim derdimi. elimde kilitli bir iphone 4 var. bunu gevey ile kullanacagim ama bundan önce aktivasyon yapmam gerekiyor. elimde telefonun operatorune ait simcard yok bu yuzden jailbreak ile menüye geçmem lazım ama bir türlü yapamadım.
telefonda 4.3 versiyon yüklüydü, snowbreeze ile jb yapmaya calıstım ama bir türlü olmadı. daha sonra 4.3.1 versiyonu indirdim ve yine snowbreeze ile ve redsnow ile jb yapmaya calisiyorum. hersey düzgün bir sekilde ilerliyor ama en son işlem bittiği zaman cihaz dfu modda kalıyor.
acil olarak yardımlarınızı bekliyorum.
şimdi sakin ol c:\windows\system32\etc\drivers\hosts dosyasını sil
ipsw i gösterip simple modu seçin otomatik ipsw yapacak masaüstüne yaptığında cihazı dfu moda aldıracak orayı yapın sn0wbreeze ile dfu moda girmeyi unutursanızhttp://hotfile.com/dl/108923557/18f7493/iREB-r4.zip.html ireb ile yapabilirsiniz
bütün bunlardan sonra iTunes ile Shift+Restore
olması lazım bu şekilde
peki cihaza 4.3.3 yüklersem gevey ile kullanabilecekmiyim? bu yüzden versiyonu pek yükseltmek istemedim acikcasi? piyasadaki geveyler 4.3.3 ile uyumlu mudur? ben en son 4.3.1e kadar destekliyor diye biliyordum?
teşekkürler
redsnowdan 4.3.1i göstererek " just boot tethered now " secersem telefon aciliyor. cok güzel hersey normal ama telefonu kapattıgım zaman yine dfu moda geciyor ...... :'(
siz sanırım tethered jb yapmışsınız,telefon kapandıgında sürekli bu yolla aktive etmeniz gerekiyor,safari ve cydia nın calısması için.
gevey ise snowbreeze ile bb yükseltmeden kullanılıyor diye biliyorum, sarerer arkadasımı bu sekılde kullanıyor idi bir danışın derim
quote:
Orijinalden alıntı: 10.Lincoln
peki cihaza 4.3.3 yüklersem gevey ile kullanabilecekmiyim? bu yüzden versiyonu pek yükseltmek istemedim acikcasi? piyasadaki geveyler 4.3.3 ile uyumlu mudur? ben en son 4.3.1e kadar destekliyor diye biliyordum?
teşekkürler
Uyumludur 4.3.3 ile siz sanırım tethered JB yapmışsınız o yüzden açılmıyor. Her kapatıp açılışınızda anlattığım yol ile yaparsanız untethered olur ve istediğiniz gibi kapatıp açarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: afterlife97
şimdi sakin ol c:\windows\system32\etc\drivers\hosts dosyasını sil
ipsw i gösterip simple modu seçin otomatik ipsw yapacak masaüstüne yaptığında cihazı dfu moda aldıracak orayı yapın sn0wbreeze ile dfu moda girmeyi unutursanızhttp://hotfile.com/dl/108923557/18f7493/iREB-r4.zip.html ireb ile yapabilirsiniz
bütün bunlardan sonra iTunes ile Shift+Restore
olması lazım bu şekilde
hocam sağolasın senin söylediğin yöntem ile yaptım şuanda sorunsuz şekilde çalışıyor. ben 4.3.3e gevey çalışmaz diye yükseltmek istememiştim ama geveyde çalıştı onu da denedim.