Bildirim
jb için t9 klavye sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
şu ana kadar en iyi klavye programı olarak htc ime mod u görüyorum cünki desteklemiş olduğu T9 sayesinde mesaj yazmak cok zevkli oluyor htc ime mod un şu anda jb desteği olmadığı için (2013 de gelecekmiş :D ) jb romlarda sıkıntı oluyor yapacak birşey yok -
haftalardır bu soruna çözüm arıyorum ya.. ben bir türlü qwert klavyelere alışamadım.. halen kara düzen 10 tuşlu klavye arıyorum.. htc-ime benim için vazgeçilmezdi.. jb için çıkmayacaksa ben eski roma geri dönmeyi düşünüyorum.. :) -
biraz hort olacak ama kullandığınız htc ime mod un linkini verebilir misiniz?
bir tane buldum ama i harfine basılı tutunca "ı" harfi çıkmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TouchPal Keyboard ile çözdüm ben sorunu..
en az htc ime kadar iyi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: arsima
arkadaşlar telefon htc desire hd 4.1.2 jelly bean yükledim custom rom ama htc ime mod klavyesini çalıştırmadı jelly bean dan kaynaklanıyormuş acaba nerden elde ederiz jelly bean uyumlu t9 özellikli ve telefon tuş takımı olan ?
sırf bu yüzden jb ye ısınamadım, aynı dertten muzdaribim -
quote:
Orijinalden alıntı: _XaNDeR_
TouchPal Keyboard ile çözdüm ben sorunu..
en az htc ime kadar iyi :)
bir arkadaş önermişti ama t9 yok ya da ben bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 16 Ekim 2013; 13:21:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X