Şimdi Ara

Jb icin 5.1 mi yoksa 5.1.1 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim cihaz 4s 5.1 su anda. Forumda okuduğuma göre yarın 5.1.2 çıkması olası. Jb sizce 5.1 e mı yoksa 5.1.1 e mı çıkar. Yükselteyim mı yoksa bu sürümde kalayım mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bilgi bana da lazim ona gore bugun surumu yukseltecegim

• 5.1.2 çıkmaz güncelleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: okiç

5.1.2 çıkmaz güncelleyin

hocam benim jb konularında hiçbir bilgim yok.

şimdi bende iphone 4 orjinal 5.1 var.ben nasıl jb yaparım direk şunu indir başla diyeceğin bir dosya felan var mı?
  • Ya forumda konusu var. Zahmet olmazsa son sayfalara2 dakika bakın. Herkes 5.1.1e geçmiş bekliyor. Biraz forumu araştıralım lütfen.
  • itunesle sadece indir ama yükleme telefonuna çıkmazsa decam edersin o da olmadı 1.12 mi çıktı zaten indirmiş olduğun dosya ile 5.1.1 yüklersin telefonuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Ya forumda konusu var. Zahmet olmazsa son sayfalara2 dakika bakın. Herkes 5.1.1e geçmiş bekliyor. Biraz forumu araştıralım lütfen.

5.1.1 e OTA'dan güncelelyemiyorum indirilemedi hatası alıyorum nasıl yapabilirim tel: iphone 4 5.1 tethered jb li ipsw olmadan geçemezmiyim ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.7 2.8 ortalama yeterli mi?
    geçen yıl açıldı
    10.3.1 jailbreak geliyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Ya forumda konusu var. Zahmet olmazsa son sayfalara2 dakika bakın. Herkes 5.1.1e geçmiş bekliyor. Biraz forumu araştıralım lütfen.

5.1.1 e OTA'dan güncelelyemiyorum indirilemedi hatası alıyorum nasıl yapabilirim tel: iphone 4 5.1 tethered jb li ipsw olmadan geçemezmiyim ??

Bir de bilgisayarda itunes uzerinden update yapmayi deneyin bakalim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.