Şimdi Ara

jazz fun Usb kablo?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim 2009 jazz fun için usb ara kabloya ihtiyacım var.Nereden bulabilirim.Araba ile verilen kayboldu:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaska92 -- 17 Aralık 2010; 15:00:02 >

• Banada lazım ama bulamıyorum servis dışında yok sanırım
  • merhaba,bende 2009 fun alım..arabadan usb kablo çıkmadı.araçla birlikte verliliyormuydu bu kablo.siz bulabildinizmi banada cevap yazarsanız çok sevinirim.servis 200tl dedi..inanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymnkk

merhaba,bende 2009 fun alım..arabadan usb kablo çıkmadı.araçla birlikte verliliyormuydu bu kablo.siz bulabildinizmi banada cevap yazarsanız çok sevinirim.servis 200tl dedi..inanamadım.

yuhhh.yurtdışı siteleri araştır istersen ebayda olabilir
  • arkadaşlar benimde jazz usb adaptör kablosuna ihtiyacım var.
    bir çözüm üretebilen oldumu ?
    servis gerçekten çok kazık.
  • ARKADAŞLAR FORUMU TAKİP EDEN YOKMU ? BİR ÇÖZÜM BULABİLEN OLDUMU BU KABLO OLAYINA
    BU ARADA SERVİS 313 TL İSTEDİ BENDEN.
  • kablo olayı sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: madalkilinc

ARKADAŞLAR FORUMU TAKİP EDEN YOKMU ? BİR ÇÖZÜM BULABİLEN OLDUMU BU KABLO OLAYINA
    BU ARADA SERVİS 313 TL İSTEDİ BENDEN.

ben de aynı sorunu yaşıyorum (jazz'la civic'in usb girişlerinin aynı olduğunu farzederek)
    yok mu buna bir çare :/
  • Benim işyerim konnektör yapıyor mutlaka ama mutlaka karaköyde bulursunuz ..para eden yeri kilitleme yeri kilitlemenin bir önemi yok.. bu tür şeyler gördüm bu kadar para vermeyin 10 tl veya 5 tl ye bula bilirsiniz hata ben bile yaptıra bilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Benim işyerim konnektör yapıyor mutlaka ama mutlaka karaköyde bulursunuz ..para eden yeri kilitleme yeri kilitlemenin bir önemi yok.. bu tür şeyler gördüm bu kadar para vermeyin 10 tl veya 5 tl ye bula bilirsiniz hata ben bile yaptıra bilirim..

haklısın, kilit kısmının pek önemi yok, zaten kapakçık üzerine gelecek ve sabit tutacaktır
    işte sıkıntı bu erkek uç ne ucu? üye arkadaşlardan biri firewire demiş ama bakıyorum nette, firewirelar bu uçtan farklı duruyor

bu erkek ucun genel bir adı var mı? biliyor musunuz?
  • quote:

Benim işyerim konnektör yapıyor mutlaka ama mutlaka karaköyde bulursunuz ..para eden yeri kilitleme yeri kilitlemenin bir önemi yok.. bu tür şeyler gördüm bu kadar para vermeyin 10 tl veya 5 tl ye bula bilirsiniz hata ben bile yaptıra bilirim..

Üstat madem 5 tlye oluyor, sen yaptır ben 25 tl vermeye hazırım.
  • Burak öbür hafta sonuna kadar kaç kişi istiyorsa belirtsin hafta sonu karaköye arkadaşımı gönderip parcaları aldırayım.. yaptırayım kardeş
  • Benim aracım Honda civic hb 2010 ivtec Eğer tüm araçlara uyumluysa bu parça ki benim bildiğim 3 çeşit kablo varmış her kablo uymuyormuş ama eğer ki ben yaptırabilirim diyorsan hem sevaba girersin hem de kar edersin dediğin fiyatlarsa ve sen bu fiyatlardan yap ya da yaptır bu forumda alcak en az 10 kişi çıkar hatta sahibindene ilan ver bu sayı 10 u da geçecektir. Ben hiçbiryerde bulamadığım için ingiltereden bir adamdan sipariş vermeyi düşünüyorum ciddi ciddi ve bana maliyeti 75 tl yi bulcak 10 cm lik kablonun... Ama sen gerçekten yapabileceğine ya da yaptırabileceğine inanıyorsan seni beklerim ingiltereye para kazandırmaktansa ülkemdeki vatandaş kazansın daha iyidir...
  • arkadaşıma haber verdim sana geri dönecegim benden cıktı arkadaşım halleder bu işi çalışmıyor zaten bitakım sıkıntıları var hep beraber sevaba gireriz..
  • Haberini bekliyorum senden gelecek habere göre yurtdışından siparişi tekrar düşüneceğim.. Umarım bir an önce senden olumlu bir haber gelir...
  • quote:

arkadaşıma haber verdim sana geri dönecegim benden cıktı arkadaşım halleder bu işi çalışmıyor zaten bitakım sıkıntıları var hep beraber sevaba gireriz..

çalışan bir ürün yaptırabilirsen benden de 25 tl işler, technoburak'ın dediği gibi en az 10 alıcı bulursun bu fiyata, hatta sahibindene ilan koyarsan bu fiyatla, emin ol onlarca satış gerçekleştirirsin.
  • mert dedigimgibi arkadaşıma verdim bilgiyi hata benim aracın kablosunuda verdim baksın ugaraşsın diye.. Elinden geleni yapar.. size bicevap yazarım sonuclan dıgında.
  • quote:

mert dedigimgibi arkadaşıma verdim bilgiyi hata benim aracın kablosunuda verdim baksın ugaraşsın diye.. Elinden geleni yapar.. size bicevap yazarım sonuclan dıgında.

ok, şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar araca giren kısmı Türkiyede yok .. Ya küçük bir kalıp yapacagız .. yada çin den getirmeyecalışacagız ..bugün karaköy piyasasını gezecek bakalım hayırlısı bilgilendirecegim sizi
  • quote:

arkadaşlar araca giren kısmı Türkiyede yok .. Ya küçük bir kalıp yapacagız .. yada çin den getirmeyecalışacagız ..bugün karaköy piyasasını gezecek bakalım hayırlısı bilgilendirecegim sizi

teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.