Şimdi Ara

Jazz 9940B ve Dijital ses ile DVD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim evimde Jazz 9940B + suny dvd olayer var.
    Sunny DVD playerde Dijital Cikis Dolby Dijital Falan filan hepsi var.
    DVD' nin Dijital cikisinda dekoderin coaxial girisine bagladim. Ayrica
    bir de noraml cikistan line'a bagladim sistemi.
    5.1 li bir dvd ' yi dijita bir ses ile izleyemiyorum cunku ses gercekten
    berbat daha dogrusu aralarda surekli parazit ve kesilmeler oluyor.
    Neden oldugu anamadim ancak Ses sisteminin Kitapcigina baktigim zaman
    soyle bir uyari oldugunu gordum. " Eger DVD izlerken dijital ses' te tatmin
    edici bir kalite yoksa prologic yapin" falan veya es anlamli bir cumle
    vardi ama prologic falan yaptigimda da ses hic iyi degil. Acaba bu problem
    dvd' den mi kaynaklaniyor bir de bu kitapcikta ki yazi acik killandirdi.
    Kullanan ve ilgilenen arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

Saygila.

• Merhaba, elimdeki jazz 9940b setini arkadaşıma daha birkaç gün önce sattım. Onda hyundai dvd player var. (360c modeli). Muhteşem bass ve tizlerle dvd izliyoruz ve büyük keyif alıyoruz diyor adam. Tüm ayarlarını ve kurulumunu ben yaptım zaten ve denemesini de dvd filmi koyup son seste denedik. Ev sallandı yerinden resmen. Sanırım sizin probleminiz dvd player'dan veya kullanılan dvd filmlerinin orjinal değil korsan kopya olduğundan kaynaklanıyor. Dvd player ile decoder arasında size tavsiyem optic bağlantı kurmanız, çünkü coaxial'de mesela evdeki florasan lamba açıldığında bazen seste anlık geçici sorun çıkabiliyor. Ama bahsettiğiniz gibi bir parazitlenmenin ben hoparlör setinden kaynaklanacağını sanmıyorum. Bir de seti ne zaman ve nerden aldınığınızı da yazarsanız diğer sorduklarımla beraber iyi olur.

• Merabalar;
    Ilginize tesekkur ederim. Ben de DVD' den olabilecegini dusundum cunku internete falan
    baya arastirdim. Sizin incelemenizi de okudum. Hepsinde super olmasi gerekiyor. Ama benim
    kafami Kitapciginda yazan uyari mesaji karistirdi
    ( "Dijitalle Tatmin edici bir kalite olmazsa prologic kullanin falan yazisi" ). Isin acigi
    paraya kiyip sony alayim diye bile dusundum. Benim dvd player eski biraz 3,5 sene falan once
    almistim sanirim sunny 1203 ( bu 03 uc kanal ses demek olabilir belki ama dijital cikisi falan var)
    optik cikisi yok. Ses sistemini mart - nisan 2004 gibi mavi bilgisayardan aldim.
    Bu soruyu su amacla soruyorum yakinda bir vestel divx player alacagim ama eger ondada boyle sorunlar
    cikacaksa hic almayayim diye dusundum.

Tesekkurler,
    Saygilar,
    Aydin KOCAK
  • O zaman size tavsiyem, tanıdık birinden bir dvd player bulun ve onu jazz sisteme dijital olarak (optic veya coax.) bağlayın. Ben şahsen optic öneririm. Dvd player'ınız eski biraz. Eğer böyle deneme imkanınız yoksa dvd player satan birinden dvd player alıp deneme yapacağınızı, çalışmazsa geri getireceğinizi söyleyin. Deneme sonucuna göre ne yapacağınıza karar verirsiniz daha sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.