Şimdi Ara

Jazz 9940B 5+1 nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrica thx550 in 350 milyon gibi bir fiyati var, bu daha mi iyidir, iyi se bile fiyat farkina deger mi, yoksa zaten bu daha mi ucuz...
  • Jazz 9940 ile megaworks karşılaştırması çok yapıldı. Tartışması daha da çok yapıldı. O yüzden bu konuya tekrar girmeyecem.
    Bahsini ettiğiniz model jazz 9940w modeli, yani arka hoparlörlerin kablosuz olanı. Arkalar diğer modellerde 20watt iken 9940w modelinde 10watt. Bir de bu 9940w modeli analog olmasına rağmen dijital olan 9940b'den daha pahalı. Yani bence kabloları yok diye daha çok para verip, daha az ses çıkışı olan ve analog olan bir modeli alacağıma dijital modeli alırdım, veya 9940 alıp bulabilirsem decoder eklerdim. Saygılar..
  • Ben de divx oynatıcı için bir set almak istiyorum. Fakat bir çok konuda kararsızım.
    1) Acaba analog yerine dijitale 3-4 kat daha fazla para verirsem buna değermi?
    PC'de Creative 4400 var. Sesini beğeniyorum. Fazla yüksek ses istemediğim için, sorun çıkarmadı bu güne kadar. ayrıca Creative 5700 setin sesini de dinledim ve hayran kaldım. Ama film izleme fırsatım olmadı o set ile. Yani çok fark edermi bilmiyorum.
    2) Acaba PC için geliştirilmiş setleri tv yada dvd/divx oynatıcılarda kullanmak sakıncalımıdır? Sanki geçen gün benim seti tv ye takıp denedikten sonra seste cızırtı başladı gibi geldi.
    3) Yüksek ses çıkışı olan bir model aynı özelliklerde fakat daha az çıkışı olan başka bir modelden daha kaliteli malzemelere mi sahiptir?
    Eğer tercihimi analogdan yana kullanırsam, bir iki model tavsiye edermisiniz? yukarıda bahsi geçen yüksek çıkışlı analoglar gibi değil ama. Küçük bir odada kullanıcağım ve yüksek ses kullanmıyacağım. Yani tahminen bana toplamda 50w yeterli olur. Zaten şuan kullandığım 47w olması lazım ve sesi yarısına kadar bile açmıyorum :)

Not: Eğer dijital düşünürsem Creative Inspire GD580 5+1 modeli hakkında ne dersiniz? Pek Creative önerilmiyor bu aralar gerçi. Bu güne kadar sadece Creative, Diana ve Osaki dinleme fırsatım oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.