Şimdi Ara

Jayce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exmor

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Bence laneless bi champ rankedda oynama shen jax darius malph yorick riven kolay kantırlar

bu cocopops nerde jayce konusu görse dalıyor. kardeş oynuyamadığın karakteri neden kötülüyorsun hep şu kantırlar bu kantırlar bi gelde kantırla la beni . özelden yolla da (user name) bi görelim .

İldışındayım ve sadece pbe clientı mevcut uygunsa her türlü pg draft 1v1 beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jayce çok çok yeni bir hero.. gördüğüm jaycelerin %90 ı jayce i acceleration gate den ibaret sanan adamlardı.. hepsi de feederdı. fakat geçen gün karşıma gelen jayce oyunu bana zehir etti. adam sanki jayce bir kaç ay önce çıkmış gibi oynuyordu. noob jayceler gibi sadece acceleration gate kullanmayıp çatır çutur form değiştiriyordu. bütün skillerini kullanıyordu ve çok da güzel yerde kullanıyordu. anladım ki jayce in sırrı biraz da el çabukluğunda.. yoksa cannon mode açıp acceleration gate ile sadece harrasslayıp "hehehe nsl da uzaqtan wuruorm qnq xd" modunda oynarsanız 1 ganka gidersiniz. karşıda darius-jax gibi offtank varsa ganka gerek bile yok.. skillerin hepsini efektif kullanan, offtank kasan jayce oyunu zehir edebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

jayce çok çok yeni bir hero.. gördüğüm jaycelerin %90 ı jayce i acceleration gate den ibaret sanan adamlardı.. hepsi de feederdı. fakat geçen gün karşıma gelen jayce oyunu bana zehir etti. adam sanki jayce bir kaç ay önce çıkmış gibi oynuyordu. noob jayceler gibi sadece acceleration gate kullanmayıp çatır çutur form değiştiriyordu. bütün skillerini kullanıyordu ve çok da güzel yerde kullanıyordu. anladım ki jayce in sırrı biraz da el çabukluğunda.. yoksa cannon mode açıp acceleration gate ile sadece harrasslayıp "hehehe nsl da uzaqtan wuruorm qnq xd" modunda oynarsanız 1 ganka gidersiniz. karşıda darius-jax gibi offtank varsa ganka gerek bile yok.. skillerin hepsini efektif kullanan, offtank kasan jayce oyunu zehir edebiliyor.

o kişinin buildini paylaşabilir misiniz?
    Ben yeni alabildim champ'ı ve başlangıç buildim bu şekilde. 1 oyun attığım ve oyunu jungler ve solo top yüzünden kaybettiğimiz için buildim yarım kaldı.

bot+3pot => wriggle => mercury => phage

oyun tarzım:
    1w ile başlar önce q sonra e fullerim. Duruma göre değişir fakat genelde hammer modda adama q ile atlarım bu arada w ya basar ve adamın önüne geçip e ile adamı geriye yada duvara attırmaya çalışırım (alistar misali). ardından range moda geçip q+w yaparım eğer ki adam kaçıyorsa e+q+w yada aradaki mesafe kısa ise q+w+e yaparım ki e'nin vereceği ms ile hammer moda geçtiğimde q ile adama atlayabileyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 12 Temmuz 2012; 0:39:38 >

• AD carry build'i sadce PD yerine trinity ile solotop oynayın. Olayı şu cannon Q ile harraslamaya çalışın, gerekli anda hammer da Q W E ile destekleyin. Fight sırasında mümkün olduğunca form değiştirip formların pasiflerini kullanın. Hammer'ın verdiği magic resist armor ve kendi base hp'nin de yüksek oluşundan dolayı çok kırılgan kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

ama karsida jungler yoksa da aglatirlar lanede

edit:550 winim ve 1.08 w/l ratio oldugu halde cogu oyunda ben almazsam jungler olmuyor -_-

Eastte misin :D

• jayce alınmalı diye kendini şartlama . ama çok eğlenceli ve sağlam champ . tamam op değil ama yetenekli ellerin altında çok sağlam olabilir . jayce la pek maç kaçırmadım simdiye kadar çok iyi champ solo top olarak baya iyi kalıyo bence.
  • bende sardım bi kaç gündür jayce e gayet iyi bence solo top ta 7 win strike yaptım bugün build olarak ta trinity tamamlıyorum ie alıyorum sora frozen mallet alıyorum daha sora bt diye gidiyo çok uzarsa guardian angel alabilirsin defansive item olarak
  • Çıktığı günden beri oynuyorum gerçekten çok iyi derecede öğrendim , çeşitlilik çok olduğu için sıkılmadan oynanabiliyor. Sadece solotop oynadım bugüne kadar ve henüz hiç lanede ezilmedim. Kullanmasını bildiğiniz zaman karşınızda kimse duramaz. Hem Melee hem Range olduğu için bariz bir antisi de yoktur solotopda bunun üstüne çoğu heroya counterpick olarak alınabilir. Bruiser buildi kullanıyorum Tri-Force Brutalizer WitsEnd LastWhisper gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

ama karsida jungler yoksa da aglatirlar lanede

edit:550 winim ve 1.08 w/l ratio oldugu halde cogu oyunda ben almazsam jungler olmuyor -_-

Eastte misin :D

evet
  • Jayce solo da kimleri counterlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Jayce solo da kimleri counterlar?

Herşeyi yorick bile buna dahil. Bu konu çok eski ilk çıktığında fazla tercih edilmiyordu. Üstte yorumları yazanlara şimdi sorsan perma ban derler.
  • ben solo top oynarım ama jungeler gidenlerde var ordada iş yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

ben solo top oynarım ama jungeler gidenlerde var ordada iş yapıyor.

Geçenlerde rastladım NA forumunda jayce aslında jungler olarak tasarlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Herşeyi yorick bile buna dahil. Bu konu çok eski ilk çıktığında fazla tercih edilmiyordu. Üstte yorumları yazanlara şimdi sorsan perma ban derler.

+1
  • Jayce ile rankedda 26 oyunum var hepsi win. Çok tavsiye ederim bence çok iyi bir karakter.

• quote:

quote:

Her şey dünya kupası yüzünden oldu eğer picklenmeseydi şuan unutulan champlar arasındaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

Her şey dünya kupası yüzünden oldu eğer picklenmeseydi şuan unutulan champlar arasındaydı.

Ondan önce biz fark ettik merak etme ona yapılan damage nerfi ireliaya yapılan tüm nerflerin toplamından fazlaymış phreak ile deman söylemişti ama fark etmemiş daha jayce ile oynarken beni yenen çıkmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ondan önce biz fark ettik merak etme ona yapılan damage nerfi ireliaya yapılan tüm nerflerin toplamından fazlaymış phreak ile deman söylemişti ama fark etmemiş daha jayce ile oynarken beni yenen çıkmadı

Build onerebilir misin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Build onerebilir misin?

Karşıya Göre Ninja Tabi - Mercury Bot

İlk Phage'de alabilirsin BF Sword'da çıkabilirsin.

Phage -> Bf -> %10 Lifesteal İtemi -> Shen -> Trinity -> İE'nin Crit İtemi -> İE -> Bloodthirster -> Pickaxe -> Last Whisper -> Son itemide karşıya göre bir tank itemi alıp terör estirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: P4P4Z

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Build onerebilir misin?

Karşıya Göre Ninja Tabi - Mercury Bot

İlk Phage'de alabilirsin BF Sword'da çıkabilirsin.

Phage -> Bf -> %10 Lifesteal İtemi -> Shen -> Trinity -> İE'nin Crit İtemi -> İE -> Bloodthirster -> Pickaxe -> Last Whisper -> Son itemide karşıya göre bir tank itemi alıp terör estirebilirsin

Cok kirilgan olmaz mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.