Şimdi Ara

Jaybird Freedom 2 Sorunu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Uzun süren bir araştırmanın sonunda spor aktiviteleri için Jaybird Freedom 2 kullanmaya karar verdim. Tam da karar aşamamda ürün Turkcell stoklarına girdi ve ürünü burada satın aldım taahhütle. Sipariş sürecim 1 haftada tamamlandı ve Cumartesi günü ürünü teslim aldım. Ürünü bilenler bilir, 2 aşamalı şarj işlemi gerekiyor, 2,5 saat süren bu işlem sonunda hem cihazın kendisi hem de yedek bataryası dolmuş oluyor. Fakat bu süreçte bir sorun farkettim, yedek pil şarj oluyor, yedek pile bağlıyken kulaklık da çalışıyor fakat kulaklık, şarj ünitesi olmadan çalışmıyor. Bunun sebebi ya şarj ünitesi bozuk ya da kulaklık şarj almıyor...

    Kutudan yeni çıkan bir üründe böyle bir sorun yaşamak beni çok üzdü açıkçası. Ürün teslimi için zaten 1 hafta sabırsızlandım, şimdi de böyle bir sorun. Ürünü çeşitli şekillerde çalıştırmayı denedim elbet, ceset atarak, kapatıp açarak bey daha uzun süreler şarjda tutarak fakat cihaz hiç bir şekilde tepki vermiyor, açılmıyor. Ürünü Turkcell kanadından aldığım için iade & değişim için kendilerine yazdım ürünü teslim aldığım aynı günde fakat onlardan da dönüş olmadı henüz.

    Bu konularla ilgili önerisi olan, duyan, bilen, gören varsa lütfen bana tavsiyede bulunabilir mi?

    Teşekkürler şimdiden.







  • Bu ürünü bende aldım. Teslim aldıktan sonra yardımcı olurum, bakalm bende de aynı şey olacakmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Şahsen sorunum hala devam ediyor... Haftalardır öylece sonuçsuz bekliyorum. Tam 1 hafta önce, ürünü geri çağırdırlar, anlaşmalı oldukları kurye firması geldi aldı benden ürünü fakat ürünün nerede olduğunu, hangi aşamada olduğunu ne Tele Kurye'den ne de Turkcell'den öğrenemiyorum. İnanılmaz pişmanım.
  • Şimdi anladığım kadarı ile kulaklığın şarjı bittiği zaman,bu powerbank görevi gören küçük bataryayı taktığımız zaman ek 4 saat daha süren bi şarj sağlıyor bize.Aynı zamanda kulaklığıda şarj ediyor.Aklıma şu geliyor ama çok küçük ihtimal,acaba o küçük batarya olmadan kulaklık çalışmıyormu diyecem ama ayrı yapmalarının ne anlamı var.Neyse ürün 2-3 güne elimde olur hemen paylaşırım seninle böyle bir sorun varmı yokmu diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Ürünün o kadar çok incelemesini izledim, o kadar çok yorumlarını, karşılaştırmalı değerlendirmelerine baktım ki böyle bir konuya ihtimal dahi veremedim :) Yani powerbank görevi de gören şarj ünitesi olmadan çalışmama konusu. Ürünü bana aldıran en vurucu özellik bu olmuştu diyebilirim +4 saatlik bir ömür sunması. Ama gel gör ki onsuz çalışmayan bir ürün geldi elime. Tamamdır umarım ki sana gelen ürün sorunsuz çalışır bu gibi yorucu süreçler yaşamazsın. Yorumlarını bekliyor olacağı çünkü ürünü malesef deneyemedim bile :/
  • Hocam ürün uzun süren kurye sürecinden sonra nihayet geldi. Testini yaptım senin yaşadığın gibi bir sorun ile karşılaşmadım.Haberin olsun diye bilgi vermek istedim kulaklık yedek batarya olmadanda çalışıyor sıkıntı yok yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Selamlar ve hayırlı olsun öncelikle. Sorunsuz çalışıyor olmasına sevindim, stoklardaki ürünlerin genelinde böylesine kronik bir sorun olmaması da sevindirici tabi, güle güle kullanmanı dilerim.

    Benim de sorunum nihayet iade kabulüyle sonuçlandı. Uzun bir süreç oldu benim için ve kafa olarak çok yordu. Bir süre uzak duracağım sanırım kulaklık arayışımdan :D
    Sen üründen memnun musun peki?
  • Şarj dışında çok memnunum . Yani şarj biraz çabuk bitiyor.Genelde toplu taşımaya binerken kulaklık kullanıyorum alma sebebimde buydu toplu taşımada kablolular sıkıntı çıkarıyo sağa sola takılıyı yolda gezerken kablo sallanıyo filan,onyüzden dışarda günde 2 saat kullanmama rağmen hemen %100’den %20’lere filan iniyo.O ek batarya olayını komple bütün yapsalarmış bari daha iyi olurmuş.Kısacası ses kalitesi kullanışı rahatlığı çok iyi fakat şarj biraz sıkıntı ve sırf bu yüzdende satıcam galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + tuşu ve açma tuşuna 5 saniye basın sonra düzelecektir, resetlenmiş olacak ve cihazınız açılacak, sonra tekrar tanıtıp kullanmaya devam edebilirsiniz, ben bu sorunu bu şekilde çözdüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.