Şimdi Ara

jax nasıl kullanılır?itemleri neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni basladim sayilir,jax icin neler alinmali nasil saldirilmali falan taktik verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• botrk-trinity-guinsoo-hextech-randuin-ninja tabisi

edit:yanlışım varsa düzeltin :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperior -- 2 Ekim 2014; 11:27:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyuna başlarken minyonlar güçlüdür minyonlarını ittirip 3 levelda trade girebilirsin karşında xin try gibi championlar varsa e skilline 2. defa basma pasifini minyonlardan arttır ve qwe gir direk zaten yarı canı inmiş olacak karşına gelen championa göre değişir tabi bu nasıl oynadığına ama o levelda kimse tutamaz jaxi
  • Ilk uclu kuvvet cikacaksin ikinci olarak mahvolmus kralin kilici gerisi tank

• Lane birak Jungle i cok guclu hem takimin kasiyor hem latede feral dmg i ve tank itemlari ile op oluyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 2 Ekim 2014; 11:28:19 >
  • Ilk item hex diye biliyorum btorku tamamladiginda god oluyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

botrk-trinity-guinsoo-hextech-randuin-ninja tabisi

edit:yanlışım varsa düzeltin :d

bide türkçelerini yazda annasın adam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lanede mahvolmuş kralın kılıcı - üçlü kuvvet - randuin - banshee - guardian - karşıya göre bot
    jungleda yaban alevi - üçlü kuvvet - randuin - banshee - guardian - karşıya göre bot. guardian yerine mahvolmuş kralın kılıcı da alınabilir veya bot yerine zephyr de alınabilir
  • Mahvolmuş-üçlü-ninja veya merkür adımları- kalanı karşıya göre tank
  • guinsoo, hextech ve üçlü, mr bot, randuin ve banshee.

bu itemlerle kafan rahat olur.
  • uzun süre oynadım jax i. mahvolmuş kralın kılıcı ve üçlü kuvvet nerde oynarsan oyna core itemin. ondan sonra karşıya göre banshee, randuin,koruyucu melek alabilirsin. ben genelde jungle oynuyorum. karşı ad takım değilse; yabanalevi, mkk, üçlü kuvvet, banshee, armor çizme, koruyucu alıyorum. tflere kolay kill yoksa ilk giren sen olma. sonlara doğru taşıyıcıları gözle karşı takımdaki zhonyalar ultiler kullanıldıktan sonra girersen çok iş yaparsın..
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    adam yeni başladım diyor bu ingilizce yazmış bi de yetmemiş ing kısaltma yapmış

Arkadaşın yazdığı eşyalar : Mahvolmuş Kralın Kılıcı - Üçlü Kuvvet - Guinsoo'nun Hiddeti - Hextech Silahkılıç - Randuin'in Alâmeti - Ninja Tabisi
  • Uclu mahvolmus gerisi tank

• Jax'a Mahvolmuş ve Üçlü kuvvet dışında saldırı itemı çıkmayın çıkacaksanızda son item ga alın ga bekleme süresinde kanasusamış falan alın yani oyun uzadığında
  • üçlü mahvolmuş ninja gerisi tank
  • Hextech ve guinshoo kadar çöp itemlar yok jax için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.