Şimdi Ara

Jax hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar jax mainlemek istiyorum solo topta eskiden çok oynardım şimdide biraz buff yemiş.Bu jax hakkında bilgisi olan var mı hangi durumlarda picklenmeli felan.Bide karşıya jax geldi bizim adamda ct diye malphite aldı ama lanede jaxa fb verdi bu nasıl iştir . Ct lerini bile alıyorsa güçlü bir şeye benziyor.Özellikle late gamede cd de azalıyor, ölmüyor , hayvani damagesi var.

• Sezon oldu 5 ct denen şey mi kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayanlar çok belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malphite jax in ct değil bence şuana kadar malphite a ezilmedim lane de..
  • şu an lanede oynaması ireliadan daha zor riskli bi pick ama laning phase'i iyi atlatmış jax oyunun kaderini belirliyo. açıkcası renekton ve malphite dan daha fazla counterlayan yok jaxı ama dedigim gibi laning'i zor bence coğu heroya karşı zorlanıyor
  • Devon Jade kullanıcısına yanıt
    jung nasıl olabilir peki ?
  • counterinden ilk kan alamaz mı ct atan taraf illa lane i kazanmalı ezmeli diye bir olay mı var? mesele tecrübede biter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fioranin ct si idi ama değişti fiora

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç mi panth ile fiora afk bırakmadın ? yada panth ile rengar ezmek gibi
  • Polyushka kullanıcısına yanıt
    karşıdaki adam mal değilse ne kazanır ne fb alır
  • malphite jaxı counterlıyor demek saçma jax rahat rahat farm yapar o lanede. e si sayesinde jaxın kill potansitelini nerdeyse 0a indiriyor malph, o yüzden öyle diyorlar ama bu bence counterlamak falan değil
  • malphite in e si jaxı hard ctliyor büyük ihtimal malphite ya e fullemedi ya da sacma salakk oynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmesherXXL

Denedim latede acayip bişey oluyo ama takımının iyi oynaması lazım jax junglela earlyde oyunu domine etmesi zor biraz topdaki gibi erken kasamıyo malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmesherXXL

Jungle oynarken item alacak yer kalmıyor . Zıpkın , Botrk , Trinity falan derken yeterince tanky olamıyosun . Trinity i almasan hasar çok iyi olmuyo falan . Önermem açıkçası .
  • srcn13579 S kullanıcısına yanıt
    Şöylede olabilir : Zıpkın,trinity, gerisi tank veya : Sadece zıpkın gerisi tank
  • SmesherXXL S kullanıcısına yanıt
    Orman git zıpkın al sonra full yük biriktir ejder felan çal ama son vuruşu sen yap yani siz alsanızda yampiri yengeçleri kesinlikle sen kes. Botrk al Kara balta ya da üçlü kuvvet al gerisini full tank çık. Çoğu kez denendi ve onaylandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EttenNebula

Orman git zıpkın al sonra full yük biriktir ejder felan çal ama son vuruşu sen yap yani siz alsanızda yampiri yengeçleri kesinlikle sen kes. Botrk al Kara balta ya da üçlü kuvvet al gerisini full tank çık. Çoğu kez denendi ve onaylandı

geriye 1 itemlik yer kaldı gerisini full tank çık yazmış bide haskjdfhlkjas
  • i am Madness kullanıcısına yanıt
    3 Tane kalıyor dostum Bot ve 2 tane item. Fazla tank gerekirse 4 ünüde tank çıkar.
  • Fiora mainim hard ct diyolar ama jaxa hiç ezilmedim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.