Şimdi Ara

.::JAVIER SAVIOLA::. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
6.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEK AŞK GÖZTEPE
  • Javier Pedro Saviola (Doğumu 11 Aralık 1981, Buenos Aires, Arjantin) İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Arjantin'li futbolcu. 2005'te FİFA tarafından yaşayan en büyük 125 futbolcudan biri olarak gösterilmiştir.

Kariyeri
    River Plate
    Saviola ilk profosyonel sözleşmesini Arjantin'in River Plate takımı ile yapmıştır. 1999'da Güney Amerika'da yılın futbolcusu seçilmiş ve 2001 Dünya Gençler Şampiyonası'nda (FİFA U-20) 7 maçta 11 gol atarak Arjantin'in kupayı kazanmasında başrolü oynamıştır.

Barcelona

2001 yazında 19 yaşındaki Saviola rekor bir transfer ücreti karşılığı İspanya'nın FC Barcelona kulübüne transfer olmuştur. Louis Van Gaal yönetimindeki takımda geçirdiği ilk sezonda kaydettiği 17 gol dünya futbolunun yükselen yıldızı olarak tanınmasını sağlamıştır. Saviola, 2002-2003 sezonuna takımı ile birlikte kötü bir başlangıç yapmış ve ilk yarı boyunca yalnızca 2 gol bulabilmiştir. Barcelona'nın teknik direktörlüğüne Radomir Antic'in getirilmesinden sonra ikinci yarıda 11 gol atan Arjantinli oyuncu sezonu 13 golle tamamlamıştır. Takımın kötü gidişinin sürmesi nedeniyle 2003-2004 sezonunun başında Radomir Antic'in yerini Frank Rijkaard almıştır. Rejkard dönemindeki ilk sezonda 14 gol bulmasına karşın Saviola'nın takımdaki yeri giderek sarsılmış ve sezon sonunda Fransız birinci ligi takımlarından [AS Monaco]]'ya kiralık olarak gönderilmiştir. 2004 yazında Saviola'nın da yer aldığı Arjantin Milli Takımı olimpiyat şampiyonu olmuş, Saviola olimpiyat altın madalyası kazanmıştır.

Monaco ve Sevilla

2004-2005 sezonunu Monaco'da geçiren Saviola, Frank Rijkaard'ın planlarında yeri olmadığı gerekçesiyle 2005-2006 sezonunda bu kez İspanyol takımı Sevilla'ya kiralanmıştır. İyi bir sezon geçiren Sevilla'nın UEFA kupasını kazanmasıyla Saviola da ilk Avrupa derecesine kavuşmuştur.

Yeniden Barcelona
    Aralarında Arsenal, Aston Villa, Bolton Wanderers, PSV Eindhoven'ın da bulunduğu pek çok kulübün kadrosuna katmak istediği Saviola, 2006-2007 sezonunda sözleşmesinin son yılını sürdürdüğü Barcelona'ya dönmeyi tercih etmiştir. Frank Rejkard, özellikle takımın golcüsü Samuel Eto'o'nun uzun süreli sakatlığından sonra Saviola'ya bu dönemde daha fazla şans vermektedir.

Saviola'nın 2007-2008 sezonundan itibaren hangi takımda oynayacağı açıklık kazanmış değildir.

Barcelona Thierry Henry transferini gerçekleştirdi ve kim daha çok para verirse Saviola o takıma kesin gidecektir. Hdi Canaydın Yaptın bukadar birde Saviola transferini yap son yılların en süper kadrosunu kuralım.

• bu transfer dönemiyle önceki transfer dönemi arasındaki farka bakın.önceden inamotolar konuşulurken bi anda saviolaya geçtik.şimdi saviola Gs ye gelirse yine fb ye gol atmış bi oyuncu alıcaz.hoş atmayanı bulmak biraz zor

Orjinalden alıntı: BaRoS_35

alex hagiden daha iyimi diyorsun.

Alex Hagi'den iyimi diyor

Fifa 2007 de Dünya klasikleri diye bir karma yapmışlar sadece 22 futbolcu var bunlardan birkaçı Pele, şuan fener teknik drektörü ve adı futbolla anılan efsane isimler. 10 Yıl sonra Alex deyince dünyada kaç kişi hatırlar. Ama avrupanın neresine giderseniz gidin Hagi deyince herkez tanır. Terazinizi iyi ayarlayın tartışılmaması gereken şeyleri tartışıp çamur atmayın. Bükemediğin eli öpeceksin. Türkiyeye son 15 yılda gelmiş en büyük futbolcu HAGI dir. Yarası olan gocunur. Biz sadece övünüyoruz.

• Arkadaş rüya mı görmüş, ben anlamadım...
    Yahu bu adamı Real Madrid almadı mı geçen hafta. Öyle haberler vardı....
    chp bjk
  • alex hagiden iyi mi

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Madem millete yaşlı diyosunuz biz 28 aldık siz 34 v.s

demek ki bi istatistik üzerinden hareket ediyorsunuz ben de size uyarak o istatistik üzerinden gidiyorum.

Hagi ile Alex i yanyana koyunca stats olarak kim kimi eziyo görürsünüz...

Hagi ne kazandırdı size 4 sene üst üste şampiyonluk

Alex ne kazandırdı 4 sene de 3 sene şampiyonluk ki 4 olması çok muhtemeldi.

Ayrıca uefa cup ve super kupa kazandırdı.O da millenyumda bir olacak bir olay.Ve hagi ye destek veren çok ii oyuncular vardı.Emre okan v.s...

Kişilik olarak bakarsan dünyanın en çirkef oyuncularından birisi ve terbisyesizin önde gideni kudurmuş gibi sürekli hakeme saldıran birisi.Adam gibi hakemler olsaydı ligimizde kaç maç oynar kaç maç ceza alırdı siz karar verin.Terbiyesiz neden mi hırsısssııızz siz saatimi çaıldınız verin ....V.s v.sss

Alex ise efendi vur kafasına al ekmeği denecek tipten biri.

Bütün bunların üzerine Alex tabi daha iyi oyuncu.

İster katılırsın ister gülmekten katılırsın çok da ....

El sallamak istiyorum, kamera nerde ?

Alex, Hagi'nin avrupa'da sağladığı başarının çeyreğini yakalasa, fener bugün avrupa da başarayı yakalamıştı.Alex'i illa ki biriyle kıyaslayacam diyorsan,Cihan haspolatla,Baki Mercekle kıyasla çünkü üçününde ortak noktası avrupa arenasında ortalığı batırmaları

• ALEX HAGIDEN DAHA IYI NEDEN MI CUNKU ALEX BREZILYALI HAGI ISE ROMANYALI BREZILYA ROMANYADAN DAHA BASARILI OLDUGUNA GORE ALEX DAHA IYI FUTBOLCUZAGO VE POPESCUDA DA AYNI SEY GECERLI HA BI DE ALEXIN 1 SEZONDA 241 MAC OYNAMASI VE 240 GOL ATMASI DA HAGIDEN DAHA IYI OLDUGUNU GOSTERIR

• quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Madem millete yaşlı diyosunuz biz 28 aldık siz 34 v.s

demek ki bi istatistik üzerinden hareket ediyorsunuz ben de size uyarak o istatistik üzerinden gidiyorum.

Hagi ile Alex i yanyana koyunca stats olarak kim kimi eziyo görürsünüz...

Hagi ne kazandırdı size 4 sene üst üste şampiyonluk

Alex ne kazandırdı 4 sene de 3 sene şampiyonluk ki 4 olması çok muhtemeldi.

Ayrıca uefa cup ve super kupa kazandırdı.O da millenyumda bir olacak bir olay.Ve hagi ye destek veren çok ii oyuncular vardı.Emre okan v.s...

Kişilik olarak bakarsan dünyanın en çirkef oyuncularından birisi ve terbisyesizin önde gideni kudurmuş gibi sürekli hakeme saldıran birisi.Adam gibi hakemler olsaydı ligimizde kaç maç oynar kaç maç ceza alırdı siz karar verin.Terbiyesiz neden mi hırsısssııızz siz saatimi çaıldınız verin ....V.s v.sss

Alex ise efendi vur kafasına al ekmeği denecek tipten biri.

Bütün bunların üzerine Alex tabi daha iyi oyuncu.

İster katılırsın ister gülmekten katılırsın çok da ....

Şuna biriniz ambulans çağırın kafayı yemiş bu arkadaş

• Abi siz Murat 131 ile Ferrariyi Kıyaslıyorsunuz. Bırakın bu işleri kardeşim. Başka ülkelerde bu kıyaslama yapılsa millet kahkahadan altına kaçırır. HAGI duymasın adam çok güler bu kıyaslamaya. Siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün

• ohoooo alex hagiye 1000 basar

Orjinalden alıntı: @@tarantula@@

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyseki altınlarımızı iyi degerendiriyoruz .. 35lik adam almıyoruz ..

Siz derbilerde göreceksiniz, o 35 lik adamı dikkat edinde size uzaktan çakmasın...

Bizimki size çakmış bile bir daha çakar rahat ol ..

Siz, ancak eski takımındayken attığı gollerle övünürsünüz...Ama zannetme ki lincoln var diye kadıköyden çıkabileceksiniz...

bu sefer bayragı lincoln dikecek ..

ok, görüşürüz maçtan sonra ama kaçmak yok ...

mactan sonra kacmiyorlarki tam tersine orta sahada nobet tutuyorlar

• alex Hagiden iyi ha.
    Bunu Avrupada bile sölesen sana güle güle ölürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Bence Deniz Barış, Kaka'dan daha estetik ve daha teknik.

• ben şöle bi kıyaslama yapayım.lincoln ün sol ayağı mı alex mi?

Orjinalden alıntı: adriano123

ben şöle bi kıyaslama yapayım.lincoln ün sol ayağı mı alex mi?

Onu zaman gösterecek. Olmamış şey için birşey söylenmez ama Lincoln kariyeri daha iyi. Alex dediğiniz futbolcu sadece Fenerbahçede sönük kalıyor.

Orjinalden alıntı: adriano123

ben şöle bi kıyaslama yapayım.lincoln ün sol ayağı mı alex mi?

Muahahahahhah.Bugün fifada Lincolnu bi transfer etmişim ofof offfff.Ne frikikler ne goller.
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.