Şimdi Ara

Javaws.exe Virüsü 'Java Web Start Launcher'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu sabah bir dizi sorun yaşadım. Pc açılmaması 10 15 dakika sonra pcnin manyak derecede kasması deli etti. Kasmaya başlayınca Hiç bir şey yapamıyorum. Ne pc yi kapata biliyorum nede yeniden başlata biliyorum. Neyse. Bu sefer görev yöneticisini açık tuttum. Tam faceye girerken mausenin yanında "Yükleniyor" Halkası belirdi. Dedim Allah Allah. Bi baktım daha 2 dakika geçmedi 234 tane "Java Web Start Launcher" adında uygulama açılmış Ve haala Açılmayada devam ediyor. hızlı hızlı kapatmaya çalıştım baktım olacak gibi değil Hemen dosya konumunu açtım "C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_60\bin" içinde javaws.exe olarak 267 kb gözüküyor. Silmeye çalıştım olmadı hemen CTRL + X tuşlarıyla kesip masaüstüne yapıştırdım. Ve hemen Uzantısını txt olarak değiştirdim ki açılmasın. Şu an pc rahat. Ne zaman indi ne ile indi nasıl bulaştı hiç bilmiyorum. Ama hepiniz dikkat edin. Bilgisayarım bu gün 13-14 kere mavi ekran hatası verdi. Zaten daha önce javaws.exe dosyasını hayatımda hiç görmedim. Sebebini bilen var ise arkadaşlar bildirin. Bu lanet virüse de dikkat edin.

FDH Ailesine iyi günler dilerim.

• Merhaba arkadaşlar aynı sorun bndede var, pc açıldıktan 5 dk sonra acayip kasıyor hiç bir şey yapamıyorum, 10, 15 dk sonra javaws exe uygulama hatası diyor sonra az çok normale dönüyor pc, nasıl kurtulurum bu illetten yardım edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

Merhaba arkadaşlar aynı sorun bndede var, pc açıldıktan 5 dk sonra acayip kasıyor hiç bir şey yapamıyorum, 10, 15 dk sonra javaws exe uygulama hatası diyor sonra az çok normale dönüyor pc, nasıl kurtulurum bu illetten yardım edin lütfen

malware kurup taratın.
    eğer chrome ile alakalı bir virüs ise chrome fixer tarzında google ın yaptığı bir program var. ben nunla wepaging virüsünü silmişti. oda başa bela bir virüstür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron34

quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

Merhaba arkadaşlar aynı sorun bndede var, pc açıldıktan 5 dk sonra acayip kasıyor hiç bir şey yapamıyorum, 10, 15 dk sonra javaws exe uygulama hatası diyor sonra az çok normale dönüyor pc, nasıl kurtulurum bu illetten yardım edin lütfen

malware kurup taratın.
    eğer chrome ile alakalı bir virüs ise chrome fixer tarzında google ın yaptığı bir program var. ben nunla wepaging virüsünü silmişti. oda başa bela bir virüstür.

saol çözüm için, format attım kurtuldum:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.