Bildirim
Javascript dersleri lazim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hakkı Öcal ın java script kitapçıkları vardı.
İnternette bunları aratırsan bulabilirsin. -
jordan bu azimle dreamweaver'a kafa yorsaydın şimdiye 2-3 site yapmıştın :) -
kursat altyapı daha önemli.
ne yaptığını bilmeden yapmak gibi birşey editör kullanmak. O programların neler yaptığını bilmek daha iyi bence. -
ben jordanı takip ediyorum carli,
zaten bayağı bi öğrendi html'i. Tüm standart tagleri bitirdi yenilerini arıyor
yanılıyor olabilirim ama web sayfası yapmaya başlamadan önce java öğrenmek gereksiz geliyor bana
ilerlettikçe kendi kendine öğreniyorsun zaten -
-
Saolun cumlethen . -
www.e-egitim.net
burdaki dersler süper. -
He bide bugun oyle bi asp ye bakem dedim bi .Web server falan v.s bisiyler lazimmis . .asp die kaydettim .html de ki gibi explorer seklinde gorunmedi .
Web server nasil bisiydir .
Beles site lerde de asp ile ilgili ogrendiklerimi uygulayabilirmiyim ? -
xp kullanıyorsan IIS (Internet Information Services) kur, 98 falansa pws kurman lazım asp için. -
kuriyim de abi nasil kurulur nasil bisiydir bilmiyorum ki vaktin varsa acabilirmisin . -
denetim masasında, program ekle kaldır'dan windows bileşenlerinin içinde var
ordan IIS seçersen xp proya kurulur. (Benim windows ing. isimleri yanlış hatırlıyor olabilirim)
Ama önce php mi öğrenmek istiyorsun ASP mi ona karar ver. Php ise Apache, PHP, mysql falan kurman gerek. Zaten onları öğreten kaynakların genellikle ilk dersleri windowsda nasıl çalıştırılacağına yöneliktir. Detaylı şekilde anlatırlar. -
saol baba. -
www.javaci.tripod.com acıksa iyidir -
Jordan şu ana kadar açtığın topicleri bi saysak şu ana kadar bir webmaster olarak burdan çıkmış olman lazımdı [krl]
HTML
Javascript
Dreamwaver
.
.
.
......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X