Şimdi Ara

Javascript çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar javascript ınternet expolrer 7 de yazdığım komut çalışmıor. ama expolrer 6 çıkıor

expolrer 7 çıkması ıcın ne yapmam lagzım

java nın en son surumunu yukledım gene aynı.

araclardan seceneklerden bir ayarı varmı?

• Javascript derken? Javanın programlamasından mı bahsediyorsun,yoksa HTML javascript mi ?
  • AYRINTILI ANLATABİLİRSEN EGER YARDIMCI OLABİLİRİM
  • java calışıyor. onda problem yok.

mesela internet expolrer 7 de ben bir siteye resım yukluorum admınden hata verıyor. ama anlamıyorum.
    gidiyorum aynı panelı internet expolrer 6 çalıstırıyorum resim yuklmek istiyorum, internet expolrer 6 sorunsuz çalışıyor. acaba diyorum internet expolrer 7 de araçlardan - internet seçeneklerden - gelişmiş sekmesinden ayarmı yapılması lagzım.
  • araçlardan - internet seçeneklerınden - gelişmiş sekemsinden sıfırla da dedım, hatta gelişmiş ayarları gerı yukle dedım gene aynı. durum çubugunda sarı ünlem gibi bişi çıkıor. javascript hatası
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_serkk

araçlardan - internet seçeneklerınden - gelişmiş sekemsinden sıfırla da dedım, hatta gelişmiş ayarları gerı yukle dedım gene aynı. durum çubugunda sarı ünlem gibi bişi çıkıor. javascript hatası

O hataya çift tıklarsanız size daha detaylı bilgi verir.
  • tmm hatayı gosterıyor. ama ınternet explorer 6 da sorunsuz çalısıyor. internet explorer 7 de ayar yapılması lagzım. cunku evdekı bilgisayarımda internet explorer 7 sorunsuz çalısıor. ama bazı internet explorer 7 lerde çalısmıyor. internet explorer 6 da sorunsuz çalısıor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.