arkadaslar javascriptınternet expolrer 7 de yazdığım komut çalışmıor. ama expolrer 6 çıkıor
expolrer 7 çıkması ıcın ne yapmam lagzım
java nın en son surumunu yukledım gene aynı.
araclardan seceneklerden bir ayarı varmı?
Javascript derken? Javanın programlamasından mı bahsediyorsun,yoksa HTML javascript mi ?
AYRINTILI ANLATABİLİRSEN EGER YARDIMCI OLABİLİRİM
java calışıyor. onda problem yok.
mesela internet expolrer 7 de ben bir siteye resım yukluorum admınden hata verıyor. ama anlamıyorum. gidiyorum aynı panelı internet expolrer 6 çalıstırıyorum resim yuklmek istiyorum, internet expolrer 6 sorunsuz çalışıyor. acaba diyorum internet expolrer 7 de araçlardan - internet seçeneklerden - gelişmiş sekmesinden ayarmı yapılması lagzım.
araçlardan - internet seçeneklerınden - gelişmiş sekemsinden sıfırla da dedım, hatta gelişmiş ayarları gerı yukle dedım gene aynı. durum çubugunda sarı ünlem gibi bişi çıkıor. javascript hatası
quote:
Orjinalden alıntı: by_serkk
araçlardan - internet seçeneklerınden - gelişmiş sekemsinden sıfırla da dedım, hatta gelişmiş ayarları gerı yukle dedım gene aynı. durum çubugunda sarı ünlem gibi bişi çıkıor. javascript hatası
O hataya çift tıklarsanız size daha detaylı bilgi verir.
tmm hatayı gosterıyor. ama ınternet explorer 6 da sorunsuz çalısıyor. internet explorer 7 de ayar yapılması lagzım. cunku evdekı bilgisayarımda internet explorer 7 sorunsuz çalısıor. ama bazı internet explorer 7 lerde çalısmıyor. internet explorer 6 da sorunsuz çalısıor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme