Şimdi Ara

Java teknolojileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Java webde kendimi geliştirmek istiyorum fakat java teknolojilerini anlamakta zorluk çekiyorum gerçekten bu teknolojiler bu kadar zor mu? sorun bendemi yoksa bu durum herkes için aynı mı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? belki de yanlış kaynaktan bakıyorumdur kaynak önerilerinede açığım teşekkürler şimdiden



  • Java Web için Servlet, JSP ve JSF gibi alternatiflerin var. Servlet en temeli ve arkaplanda çalışan asıl kısımdır. Oldukça hızlıdır ancak kullanımda Html ile içi içe olabildiğinden syntax olarak pek iyi değildir ve karmaşık gelebilir.
    JSP ve JSPX çok iyidir ve Syntax olarak Servlet ten daha temiz ancak çalışma esnasında Servlete dönüştürüldüğü ve başka teknik nedenlerden dolayı için biraz performans kaybı bulunmaktadır.
    JSF daha yeni, kullanışlı ve görsel özellikler içermekle birlikte JSP ye göre oldukça yavaş kalabilmektedir.
    Bu durumda JSP tarafında ilerlemek daha doğru görünmektedir.
    https://www.educba.com/jsp-vs-servlet/




  • Hangi teknolojinin nesini anlamakta zorlaniyorsun? Cok genis soru sormussun, zibilyon tane java web teknolojisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Java sevmedi isen python dene. yahut javascript.
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    İşte sorunun cevabını vermişsiniz :) zibilyon tane terim oldugu için anlaması öğrenmesi zor oluyor, java aslında zor değil ama bu yüzden zor görünüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arakdaşlar da bashetmiş o kadar çok konu var ki. Bu şekilde ilerleyemezsin. Öncelikle OOP programlayı iyice öğren ondan sonra hangi frameworkleri kullanacağına bakarsın. Önce Temel. Temel olmadan ilerleme kaydetmeniz oldukça zor.
  • Kaç tanesine denk geldim şu forumda. Soru sorup milleti konuşturup sonrasında ortadan kaybolmaları yok mu? Kardeşim adam gibi soru sorun, adam gibi cevap yazanlara da dönüt verin. Veya hiç soru sormayın.
  • Stack S kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız kusura bakmayın, sorunum aslında tamda bu hangisini öğreneceğim bu teknolojilerden hangisine öncelik vermeliyim ? öncelik verdiğimde nerelerden çalışmalıyım? veya .net benzeri teknolojilere yönelsem fazla birşey kaybedermiyim türkiye ve yurtdışı şartlarını ayrı ayrı düşündüğümüzde ?
  • @Stack java-forum.org almanya'nın en büyük Java forumudur ve bahsettiğin sorun orada hiç yok. Oraya gelsene. Ben bazen oraya takılıyorum.
  • Bu forumdaki birine "doğru dürüst Türkçe kullan, en azından cümleler arasına nokta koy" dememden dolayı ceza vermiş bana forum yöneticileri. O yüzden cevap yazmam gecikti. Zaten ne gereği var ki doğru düzgün cümle kurmaya, derdini düzgün anlatmaya değil mi? Anlayan her türlü anlar zaten. Gereksiz bence de. Destek olmak lazım böyle ilginç cümleler kuran kişilere.
    Almanca bilmediğim için oraya pek takılmıyorum. Çok büyük bir forumdur bilirim. Bir kaç istisna dışında burası gibi amatör kaynamıyor.
  • Stack S kullanıcısına yanıt
    Sen de çok takıyorsun bu konuya. Adamın derdini anlıyorsan nasıl yazdığının bir önemi yok bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.