Şimdi Ara

A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
21.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 20 Mart 2021; 13:24:51 >

• BEN İstiyom plix bana c4j dosyalarını upload et lütfennn..
  • Bir C5 Serverda benden olsun özellikleri MYSQL kurulumuna gerek yok içerisindekileri C:\Server 'a çıkarttıktan sonra Server klasöründeki start.bat dosyasını çalıştırın daha sonra yukarıda arkadaşın açıkladığı gibi navicat isimli SQL kontrolöründen serverı register ettikten sonra işimiz bitti ardından serverımızı çalıştırım host dosyasındaki ayarlarıda yaptıktan sonra oyun girebilirsiniz.
    Buff süreleri 1 'er saattir
    NPC Buffer ve GMSHOP bulunmaktadır.
    http://www.4shared.com/file/14055334/b827f039/Server_Draga.html
  • C4 dosyaları eklendi + gunesahmet sağol.
  • Teşekkürler Eray...
  • çok tşk..
  • eray yigen asmısın gine
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

Bir C5 Serverda benden olsun özellikleri MYSQL kurulumuna gerek yok içerisindekileri C:\Server 'a çıkarttıktan sonra Server klasöründeki start.bat dosyasını çalıştırın daha sonra yukarıda arkadaşın açıkladığı gibi navicat isimli SQL kontrolöründen serverı register ettikten sonra işimiz bitti ardından serverımızı çalıştırım host dosyasındaki ayarlarıda yaptıktan sonra oyun girebilirsiniz.
    Buff süreleri 1 'er saattir
    NPC Buffer ve GMSHOP bulunmaktadır.
    http://www.4shared.com/file/14055334/b827f039/Server_Draga.html

bu verdiğin dosya c5 için mi?

• Güzel paylaşım olmuş eray.Teşekkürler.
  • teşşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 31 Aralık 2009; 12:33:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

eray yigen asmısın gine

quote:

Orjinalden alıntı: BrianWiggans

Güzel paylaşım olmuş eray.Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: tansubjk

Teşekkürler Eray...

quote:

Orjinalden alıntı: Seca2

çok tşk..

Evet c5 için isterseniz o şekilde direk hazırlanmış başka serverpacklerde var onlarıda koyabilirim

quote:

Orjinalden alıntı: msloz

ya bişey sorcam ben şimdi indirdim bu iki part başka siteden gerçek yüklemeyi yaparken cd istiyo bunlarda istiyomu ya çok ugraştım ama yapamadım kimsede böyle sorun çıkmadı mı ya

cd isteme gibi bir durumla ilk defa karşılaşıyorum çünkü zaten cdli satılan bir oyun değil

• Kardeş Teşekkürler ellerine sağlık. Yazdığın herşeyi harfiylen yaptım çalıştı baya bi kastı (Chronicle 4 için)

Ama kendimi bi türlü GM yapamadım. Bide Önemli GM kodlarını verirsen sevinirim çok Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayt

Kardeş Teşekkürler ellerine sağlık. Yazdığın herşeyi harfiylen yaptım çalıştı baya bi kastı (Chronicle 4 için)

Ama kendimi bi türlü GM yapamadım. Bide Önemli GM kodlarını verirsen sevinirim çok Teşekkürler

Kendini GM yapmanın birkaç yolu mevcut ;

1. Navicat'ı aç soldan localhost'u tıkla sonra aşağı doğru uzayan yerden l2jdbyi seç ondan sonra sağ tarafta bir sürü yazı çıktığını görüceksin ordan accounts'u bul çift tikla bi pencere açılacak orda kendi acc ni görüceksin accesslevel bloğunun altındaki sayıyı 100 veya 200 yap Gm olmuş olucaksın .

2.Navicat'ı aç soldan localhost'u tıkla sonra aşağı doğru uzayan yerden l2jdbyi seç ondan sonra sağ tarafta bir sürü yazı çıktığını görüceksin ordan characters'i bul çift tikla bi pencere açılacak orda kendi karakterini ni görüceksin accesslevel bloğunun altındaki sayıyı 100 veya 200 yap Gm olmuş olucaksın .

3.gameserver/config/server/server.properties i aç orda

# If next switch set to true every created character will have access level 200. 
    EverybodyHasAdminRights = false

satırlarını görüceksin onu true yap serverı çalıştır oyuna gir sonra //admin yaz bi pencere çıkıcak onu kapat sonra oyunu kapat serverı kapat ve true yazısını tekrar false yap gene Gm olmuş olucaksın

4.login/startSqlAccountManager i çalıştır çıkan yere isim şifre gir accesslevel i sorduğunda 100 veya 200 yaz ve oyuna gir gene GM olmuş olucaksın

NOT: Gm kodları için zaten //admin yazınca ( tabii önce gm olman lazım ) help isminde bir kısım olur ordan edinebilirsin kodları...

Çok yakında serverınıza buffer / gn shop vs. eklemeyi custom armor/weapon eklemeyi anlatıcam :D Ayrıca serverınıza nasıl ayar çekersiniz ( rateler / enchantlar / isim renkleri vs :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 15 Temmuz 2007; 20:39:09 >

• OO süpersin valla Kodları buldum. Tabi daha denemedim. Hemen oyuna dalıyorum şimdi bi hayli merak ettim :D
  • seni seviyorum eray o arkadaşın C5 için verdiği hazır serverpack i kurdum. fakat Auth da girmedi. ama senin dediin gibi c5 içinmiş. c4 için varsa buraya koyarsan sevinirim. bu ara ben nacivat ile fgelan hiç uğraşmadım direk kurdum oynadım. ama bu serverpack ta çok eksik var. vs vs.. hazırını koyarsan sevinirim.
  • böyle çok zahmetli oluyor. Bn navicat kullanmıyorum. Sadece easyphp , java , ve server dosyalarını kullanıyorum. böylesi daha rahat oluyor.
  • peki bu easyphp ve jaava ile ne gibi şeyler yapabiliyoz. ben biraz kurcaladım server dosyalarını. rateleri felan ayarlyorum. bi çok özellik yapıyom. bu java ve easyphp ile ne yapablioz??
  • A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 20 Mart 2021; 13:26:26 >
  • eyw...
  • itemlerin ID lerini yada weaponlara + enchand basmak nasil ? Ve herhangibi birisi tam olarak bu komutlarin bir listesini buraya yazabilirmi ? Kaç günden beri bir Weapon`a + değer kazandıramadim :(

<not : server Rate lerini nerden degistirebilirim bunu solerseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu_mu -- 22 Temmuz 2007; 3:44:05 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.