Şimdi Ara

java programlama dili için kaynak pdf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

python programlama dili için istihza.com'un hazırlamış olduğu pdf den yararlanmıştım. şimdi java programlama dili için böyle güzel türkçe veya ingilizce bir pdf gerekiyor. java se 7 kitabının pdf dosyasını aradım bulamadım. sanırım sadece ücretli olarak satılan bir kitap; bana ücretsiz güzel bir java pdf'i önerebilir misiniz?

• link1 (oop kısmı burada pek yok ama başlangıç için iyi)
    Link2 (İngilizce ve kapsamlı )
    Link3 (pdf değil youtube kanalı ve yine oop hiç yok ama içimden geldiği için yazdım)

• quote:

Orijinalden alıntı: ich51

link1 (oop kısmı burada pek yok ama başlangıç için iyi)
    Link3 (pdf değil youtube kanalı ve yine oop hiç yok ama içimden geldiği için yazdım)

teşekkür ederim. 2. link çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelin910 -- 20 Nisan 2015; 13:11:41 >

• quote:

link1 (oop kısmı burada pek yok ama başlangıç için iyi)

hocam bu ikinci linkteki pdf'de örnekler gözükmüyor bir türlü açamadım tam anlamıyla; çok beğenmiştim bunu ama bir türlü düzeltemedim. firefox'ta açmayı denedim. indirip denedim olmadı.

• İnternet bağlantın varsa sayfanın solundaki kısa yollardan idare edebilirsin bu arada eskiden bu sorun yoktu.
    http://www.tutorialspoint.com/java/java_object_classes.htm
  • quote:

İnternet bağlantın varsa sayfanın solundaki kısa yollardan idare edebilirsin bu arada eskiden bu sorun yoktu.
    http://www.tutorialspoint.com/java/java_object_classes.htm

var var hocam; pdf olarak daha kolay olur diye düşündüm ondan dolayı belki ben açamadıysam diye size sormak istedim. teşekkürler;
  • @mertkayags PM attım bakarmısın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.