Şimdi Ara

Java ne kadar sürede öğrenilir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
24.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByHolmes00

    kardeşim ben ilk başta pythona başladım 6 ay içerisinde arayüz dahil bitirdim sonra javaya geçtim 10 günde temel bilgileri hepsini öğrendim ve şu an android studyo dersleri alıyorum youtubeden
    eğerki python biliyorsan gerisi kolay anlıyacağın

    Hepsini bitirdin de ne oldu? Sadece kendince bitirdiğini zannettiğin için mutlu olmuşsun. Durum onu gösteriyor  





  • xraydeniz X kullanıcısına yanıt

    Burası ağırlıklı olarak parayla ödev yapanların mesken tuttuğu bir ortamdır; kendi ödeviymiş gibi konu açıyor, gelen cevapları toplayıp sonra satıyor kendi yapmış gibi... forum boş kalmasın, ihtiyaç duyduklarında cevap yazacak birileri daima bulunsun diye düzenli olarak konu açıyorlar, odtü/boğaziçi bilgisayar mühendisliğinde okuyan öğrenci taklidi yapıyorlar, Stackoverflow'dan falan topladıkları bazı soruları sorup sonra cevabı yazıyorlar, senin gibi diploma almış iş deneyimli taklidi yapıyorlar... maksat sazanlar sıkılıp gitmesin, lazım olduğunda atlayıp cevap versin.

    Ayrıca Xor gibi internetin tescilli delileri var burada. Hayatında hiç mülakata girmediği halde mülakat üzerine ahkam kesenler var, yurtdışına hiç çıkmamış turist vizesi dahi alamamış ama yurtdışında çalışmak üzerine akıl verenler var, çok düzgün mantıklı cümlelerle ve aralara bolca "hocam, rica ederim, yanlış yere konu açtıysam affola, zahmet oldu, memnun olurum" gibi lafları sıkıştırarak gerçekte tamamen zırvalayanlar var.

    :imdi sen okumuş diploma almış yurtdışında çalışmış biri olarak burada nasıl bir ışık gördün, de kariyer değiştirmek gibi mühim bir konuyu buraya danışmaya karar verdin hocam? Bizleri bu konuda aydınlatırsan çok memnun oluruz, zahmet olmazsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stack

    Aman ha başka işle uğraşmayın. Ne gereği var ki yazılım zaten herşeye yetiyor değil mi?

    Yetenek olsun olmasın, iş olanağı olsun olmasın, seviye olsun olmasın...

    Sana mı soracak? Ne kadar hazımsız insanlarsınız. Senin gibiler yüzünden şu bölüme girmek istemiyorum artık. İnsan gibi soru sormuş insan gibi cevap versene adama.




    @xraydeniz Hocam PM attım size.

  • XXX ne kadar sürede öğrenilir konuları genelde çöptür. 4 yıl önce açılan çöp konulardan. bu forumda 2009'dan itibaren geyik muhabbetleri hakim olmaya başlamış. özellikle 2009-2013 arası üyeler dünyada eşi benzeri bulunmaz geyikçiler.

    XRayDeniz 'in sorusu mantıklı. Türkiye'de mimarlık inşaat mühendisliği gibi sıfır. 4 yıl gitti. Üniversitedeki bölümlerin coğu, sembolik olarak 90% 'u gereksiz. Bakınız Almanya Japonya'da eğitim kurumları bizdeki gibi fetişizm haline gelmemiştir. Neyse olan olmuş. Şimdi yazılımcı olmayan karar versen 2 yıl sonra belki iş yapabilecek düzeye gelebilirsin, ancak bu 2 yılı kafadan attım cunku süreden cok sürenin kalitesi önemli. Bir de olaya sadece iş imkanı olarak bakıyorsan tam donanımlı programlama öğrenmene gerek yok; Magento gibi paket programların kurulum, yönetim ve geliştirilmesini öğrenip de iş bulabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.