Şimdi Ara

Java hakkında! Bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu gün bilgisayarımdaki gereksiz şeyleri silerken java dosyasına baktığımda baya yer kapladığını gördüm ve içine baktığımda java'nın eski javaların olduğunu gördüm acaba bu eski java'ları silsem sadece en son çıkan kalsa bir sorunla karşılaşabilir miyim?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    iyi forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

Bence silme...

acaba zararı olur mu veya bazı dosyaların açılmamasını sağlar mı? bunları merak ediyorum cevaplarını biliyorsan söyler misin?
  • tamam sağol arkadaşım dursun dediğin gibi zararı yok
    şimdi silerim bir daha yüklemem gerekir uğraşamam onlarla
  • Bütün javaları sil en son güncel javayı kur ve yenisi çıkınca eskisini sil hiçbirşey olmaz sadece diskinde boşuna yer kaplar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bardok

Bütün javaları sil en son güncel javayı kur ve yenisi çıkınca eskisini sil hiçbirşey olmaz sadece diskinde boşuna yer kaplar.

cevabın için sağol eminsin dimi bazı dosyaların çalışmaması gibi bir durum olmaz dimi eskileri silince?
  • Nasıl diğer programların yeni versiyonu çıkınca eskini silip yenisini kuruyorsak bu da aynısı javayı manuel indir eski javaları sil yeni versiyonu kur.
    http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=20287
  • quote:

Orjinalden alıntı: bardok

Nasıl diğer programların yeni versiyonu çıkınca eskini silip yenisini kuruyorsak bu da aynısı javayı manuel indir eski javaları sil yeni versiyonu kur.
    http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=20287

sağol arkadaşım sildim bilgisayardaki bütün javaları ve senin verdiğini yükledim teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.