Şimdi Ara

java desteği full olan cep telefonu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar.Ofisimize yarın kamera tesisatı bağlayacaklar,ustanın söylemesine göre java desteği full olan bir cep telefonu ile görüntüleri cep telefonu üzerinden izleyebilirmişim.Hangi telefonu tavsiye edesiniz ? Favori olarak nokia e71,nokia e90 ,samsung b7320 ve lg km900 arena bu telefonların java desteği nasıldır ve görüntüleri izleyebilirmiyim.

• al bir lg arena
  • java destegi full derken neyi kastettiniz anlayamadım?telofonunuza java yüklüyse java platformunda calısan ve telofonunuza uyan bir programsa rahatca calıstırırsın.java full ünden öte programın boyutu büyükse bu telofonun yeterli hafızasına ve işlemci hızına baglıdaır o kadar.sonucta javada bir program.
  • Selam arkadaşım.İnan kamerayı bağlayacak ustanın söylediği java desteği full telefonların hepsinde izlersin dedi.Bende aynen dediğini buraya yazdım benimde pek bir bilgim yok ama yardımın için teşekkür ederim.
  • java desteği full diye birşey yok
    java program desteği vardır ya da yoktur
  • Ya Java desteği Full derken; Java öyle bir platform ki, her markanın kendi kütübhanesi farklı oluyor. Yani S.Ericsson modellerinde çalışan java programları Nokia'da çalışmayabiliyor ya da tam tersi durum söz konusu olabiliyor, aynı durum farklı marka ve hatta modellerde de görünebiliyor. Ama Java konusunda yine de en geniş kapsamlı program çalıştırabilen platform Nokia ve Symbian'dır. Bunun yanında Windows Mobile işletim sistemli bir cihaza Esmertec Java Emulatörü yüklediğinizde de açamadığı Java uygulaması yok gibidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 13 Ekim 2009; 15:18:39 >
  • Yardımlarınız için teşekkürler ederim arkadaşlar sağolun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • java derken internet olarak mı o zaman bütçe sorun değilse n9000
    ama eğer program olaraktanda arena
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.