Şimdi Ara

Java, Android, Ufak Boyutlu Oyun ve Uygulamalar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle soruma değer verip cevap veren herkese teşekkür ederim. Ben yeni javaya başladım android programlama yapmak için öncedende başlayıp bırakmıştım fakat şimdi kitap falan aldım işler iyi gidiyor fakat daha basit yollarla oyun ve program yapanları görünce direk bu alanlara yönelmelimiyim diye tereddütte kaldım o konuda bi yardımcı olursanız da ayrıca sevinirim yani javayı bitirmeden androide atlamalımıyım onun içinde kitap aldım çünkü. Soruma gelecek olursak hava durumu, imsakiye vs tarzı ufak 1-2 mb lık uygulamalar ve flappy birds tarzı oyunlar yapmak için önerebileceğiniz programlar nelerdir çok çok teşekkür ederim herkese kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki unity. Geçenlerde bir arkadaş unity de flappy bird yapimini blog sayfasında paylaşmıştı. sadece hava + libgdx ilede yapabilirsin ama çok uzun ve karmaşık matematiksel hesaplamakardan çarpışmalardan işin içinden çıkamazsın. Bu yüzden unity

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.