Şimdi Ara

JASPER XBOX360 ARCADE PAL FW Lİ SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SIFIR XBOX360 ARCADE PAL FW'Li(JASPER BOARD)

Arkadaşlar yurt dışından aldığım cihazımı satıyorum.

Kadıköyden ve civarından elden teslim olur.

Cihaz PAL dir.
    Lite-on DVDROM ludur ve IXTREME 1.5 FIRMWARE YAPILMIŞTIR.(aslında fw yaptırmayacaktım ama fiyatın yüksek oldugunu dusunenler olmasın diye bunuda atikte yaptırttım.)

Yanında Sega Superstar tennis oyunu hediyedir.

NOT:Ürünü almaya karar veripte benimle anlaşıp, daha sonra hiçbir mazeret göstermeden almaktan vazgeçecek,sözünün eri olmayıp ticaret ahlağına sahip olmayan kişilerle alış veriş kesinlikle yapılmayacaktır!!!
    EĞER BANA GÜVENMEYECEKSENİZ BOŞUNA YAZIP EKMEĞİME KAN DOĞRAMAYIN!!!

FiYAT: 565TL dir.

BU FİYATTAN DAHA DÜŞÜK TEKLİF ETMEYİ DÜŞÜNENLER BOŞUNA YAZMASIN CEVAP VERMEYECEĞİM ARTIK!!! TAKAS YOKTUR!!!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ifteri61 -- 10 Mart 2009; 18:32:53 >

• pm
  • süper fiyat hayırlı satışlar
  • bir şey soracağım; jasper olunca yurtdışında fiyatı daha mı yüksek satılıyor?
  • su anda henüz piyasada yaygın olarak bulunamıyor dolayısıyla buda onu degerlı kılıyor.Birde döviz yüksek seyredince böyle oluveriyor..Arz Talep meselesi yani..1 2 ay sonra dusecektır tahmın edıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ifteri61 -- 19 Şubat 2009; 15:07:39 >
  • arz talep- türkiyede daha jasper yok
    evet yurtdısında jasper daha pahalı değil fakat bu arkadasın burada falconlardan daha pahalı satması da gayet normal bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

bir şey soracağım; jasper olunca yurtdışında fiyatı daha mı yüksek satılıyor?

Kesinlikle öyle birşey yok,en azından hiçbir ülkede jasper diye 100-150$-Euro farkla satılmıyor.

Buarada 680 TL fiyat da çok fazla,yine de hayırlı satışlar.

Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 Jasper Board 120gb + 4 kol
    13 yıl önce açıldı
    xbox 360 250 gb jtag kutulu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat konusunda bence direk yorum yapılmamalı sebebine gelince:
    Su an bir alışveriş merkezine gidip direk jerper makine bulamıyorsunuz bir çok büyük alışveriş merkezinin elinde aylarca yetecek falcon stogu oldugundan bitmeden satışa çıkartmıyorlar
    Ya büyük şans ile araya karışmış bir paket alıcaksınız ya da küçük dükkanlarda rast geleceksiniz
    ebay'dende görebileceğiniz üzere garanti kapsamında ürün satılan ve 3 sene anakartınız xenon olsa bile rahat rahat oyun oynayabileceğiniz ingilterede bile jesper modeller net üzerinden 50 pound(120 ytl) daha pahalıya alıcı buluyor...
    o yüzden herkesin eline jesperlar gelene kadar elinde olanın yüksek fiyattan satması gayet normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Konsolturk

fiyat konusunda bence direk yorum yapılmamalı sebebine gelince:
    Su an bir alışveriş merkezine gidip direk jerper makine bulamıyorsunuz bir çok büyük alışveriş merkezinin elinde aylarca yetecek falcon stogu oldugundan bitmeden satışa çıkartmıyorlar
    Ya büyük şans ile araya karışmış bir paket alıcaksınız ya da küçük dükkanlarda rast geleceksiniz
    ebay'dende görebileceğiniz üzere garanti kapsamında ürün satılan ve 3 sene anakartınız xenon olsa bile rahat rahat oyun oynayabileceğiniz ingilterede bile jesper modeller net üzerinden 50 pound(120 ytl) daha pahalıya alıcı buluyor...
    o yüzden herkesin eline jesperlar gelene kadar elinde olanın yüksek fiyattan satması gayet normal

İngiltereyi bilmem ama Amerika'da ebay üzerinden satılan jasper ların fiyatları aynı.En azından benim gördüklerim öyleydi.

Fiyat konusu tabii ki satıcının inisiyatifindedir,istediği fiyata satar.Ama Falcon dan 200 TL fazlasını hakedip etmediği belli değil,demek istediğim bu aslında.

Saygılar..

• Arkadaşlar tepkilerinizi anlıyorum.zaten çokta satma meraklısı değilim çünkü satmak niyetiyle almadım ama hevesle almama ragmen daha kurmadım bile.
    elbetteki gerçek alıcıyla konusur ıyı bır ıkramda bulunacagım! ancak bu fıyata ragmen bazı akıllılar komik rakamlar teklıf edebiliyorlar.

Sonucta bu alet pıyasada yok ve cok zor bulunuyor.bende bulana kadarda akla karayı seçtım kaç yer dolaştım ben biliyorum.isteyen alır isteyen almaz.sonucta deiğim gibi arz talep meselesi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ifteri61 -- 19 Şubat 2009; 18:52:50 >
  • Çok ihtiyacınız yoksa satmayın bence,sonuçta dediğiniz gibi zor bulunan hatta Türkiye'de şimdilik olmayan bir model.

Fiyat çoğu kişiye çok gelir,ben o fiyata 12 taksitle 60gb'lık almıştım 2 hafta önce.Biraz da bu yüzden çok demiştim

Saygılar..
  • üstad diyorum ya gercek alıcıya hatırı sayılır esneklık yapacagım sadece mezarcılara satmak istemiyorum.oynayacak kişi alsın isityorum.yoksa zaten kendım kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ifteri61 -- 19 Şubat 2009; 21:25:41 >
  • çok iyi fiyat bu arada arkadaki usb kaldırılmış mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ba9ur

çok iyi fiyat bu arada arkadaki usb kaldırılmış mı

Arkadaşım usb sı var ama gerçekten yokmuş gibi görünüyor:)poşedin içinde olduğundan olsa gerek.
  • hayırlı satıslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alattin_nuri -- 21 Şubat 2009; 20:18:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Konsolturk

fiyat konusunda bence direk yorum yapılmamalı sebebine gelince:

valla biz hep aynı fiyattan buluyoruz ? jasperların fiyat farkı ile satıldığını ilk defa sizden duydum

valla ben ilk jasper ı getirdim ve amerikadan 150 dolara aldım 200 dolara forumda sattım inş bu fiyata satarsın şimdide polonya gidiyorum ordan 150€ ya alıp 150€+50$kar ile marmali arkadaşa sattım

• pm
  • PM
  • Süper fiyat! Param olsa direkt alırım!
  • Fiyat cidden çok iyi, dükkandan alma taraftarı olmasam hemen alırdım. Hayırlı Satışlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.