Şimdi Ara

jasper kasa 3 kirmizi isik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba arkadaslar, iki yildir sorunsuz kullandigim fat kasa xkey li xbox 360 im bu gun actigimda 3k verdi, jasper board bir makina..en son 10 gun oldu acmayali, butun kablolarini kontrol ettim, kac defa acip kapattim yok her defasinda 3k verdi acmadi makineyi..

Yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar

Herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MUSTAFABEY_01

Hepinize merhaba arkadaslar, iki yildir sorunsuz kullandigim fat kasa xkey li xbox 360 im bu gun actigimda 3k verdi, jasper board bir makina..en son 10 gun oldu acmayali, butun kablolarini kontrol ettim, kac defa acip kapattim yok her defasinda 3k verdi acmadi makineyi..

Yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar

Herkese iyi forumlar

Hocam adaptordeki isik rengi ne makinayi acmadan? Bu arada ilk kez duyuyorum jasper 3k. Ama isinmadam olmayabilir. Voltajdan vs de hata verebilir. Ankara irmaktoysland oneririm bir baktir. Cok sasirdim. 3-4 senedir kullaniyorum jasper ilk kez duyuyorum

• Dedikten sonra baktim adqptorun isik rengi turuncuydu, ama eskiden de oyleydi galiba..bende ilk defa duydum 3k goren bi jasper.. ilgilendigin icin sagol dostum bende sanmiyorum sikintinin makinada oldugunu ama kablolari defalarca kontrol ettim

Ilk xbox'imi ankara'da irmak toyslan dan almistim 2008 yilinda :)

• MUSTAFABEY_01 kullanıcısına yanıt
    Üretim tarihi nedir?
  • Benim de veriyor ama sürekli değil voltajdan, sürekliyse sıkıntı var, bendeki de jasper xkeyli xbox.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Benim de veriyor ama sürekli değil voltajdan, sürekliyse sıkıntı var, bendeki de jasper xkeyli xbox.

Benim her acista 3k veriyor, adaptor bozuk olabilir mi sizce ?

Uretim tarihinine baktim 2009 falan yaziyordu ama jasper oldugunu biliyorum, adaptorden olsun aldigim yerden olsun..

• Kocaeli de bu isin tamirini yapan bir yer var mi yada kocaelide jasper makinasi olan bi arkadssin yanina getirsem kasayi sorun belki kablolardan yada adaptorden kaynaklaniyodur belki

Kocaeliden bi arkadas iletisime gecerse cok sevinirim ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kocaeli de bu isin tamirini yapan bir yer var mi yada kocaelide jasper makinasi olan bi arkadssin yanina getirsem kasayi sorun belki kablolardan yada adaptorden kaynaklaniyodur belki

Hocam en iyisi siz onu tamire gonderin 30-40 liraya yapiyorlardi tamiri makinada sorun olmasa bile sorunun neden oldugunu cozerler en azindan. Birde 3 kirmizi yanarken makinanin uzerindeki xbox kolu tanima koluna basili tutarak dvd cikarma eject tusuna 4 kere art arta basin ve yanan isik sayisini sira sira soyler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

quote:

Kocaeli de bu isin tamirini yapan bir yer var mi yada kocaelide jasper makinasi olan bi arkadssin yanina getirsem kasayi sorun belki kablolardan yada adaptorden kaynaklaniyodur belki

Hocam en iyisi siz onu tamire gonderin 30-40 liraya yapiyorlardi tamiri makinada sorun olmasa bile sorunun neden oldugunu cozerler en azindan. Birde 3 kirmizi yanarken makinanin uzerindeki xbox kolu tanima koluna basili tutarak dvd cikarma eject tusuna 4 kere art arta basin ve yanan isik sayisini sira sira soyler misiniz?

Kac gundur santiyedeydim yeni geldim, dediginizi yaptim, tusa basik tutup cd acma yerine ard arda 4 defa bastigimda, sirasiyla 4 u birden yandi herdefa son seferden sonra sadece ust iki tanesi yanip sondu.

Peki ne anlama geliyor bu hocam

Ilgilendigin icinde tesekkur ederim

• Arkadaslar kocaelide bu isi tamir edecek biri var mi acaba, yada bildiginiz guvenilir bi tamirci..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

quote:

Kac gundur santiyedeydim yeni geldim, dediginizi yaptim, tusa basik tutup cd acma yerine ard arda 4 defa bastigimda, sirasiyla 4 u birden yandi herdefa son seferden sonra sadece ust iki tanesi yanip sondu.

Peki ne anlama geliyor bu hocam

Ilgilendigin icinde tesekkur ederim

4442 isik ağ arayüzü problemi diye geciyor. Yabanci sitelerde bikac kisi birseyler denemis icini acip ama bi cok sebebi var sanirim bu hatanin. Sen en iyisi tamire ver hocam bildigin ya da guvendigin bir yere. Eskiden cok yer vardi bu isleri yapan ama artik 3k kalmayinca tamirci de kalmadi. Senin sasina boyle olmus makina ya hocam vallahi sanssizlik. Sen bence en azindan irmaktoysland a gonder hocam benim bildigim yer orasi var bir. Eskiden atik eletronik ve konsolturk vardi. hala varlar mi bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.