Şimdi Ara

Jason ve Dave Neden Metallica'dan Ayrıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette araştırdım uzun yazılar ve bi kaç belgesel buldum. Ama baya uzundu üşendim. Şurada pek ayrıntıya dalmadan güzelce anlatabilecek olan bilen bir kişi var mı?

• Güzel çalamıyorlarmış, bana öyle dedi James.
  • Dave içiciydi sorunları vardı grupla problem çıkardı yollarını ayırdılar..
    Jason da, Cliff öldükten sonra gruba girdi diye, ezik muamelesi yaptılar horgördüler hatta şarkılarında bass ın sesini kıstılar pek alışamadı Jason bu yüzden ayrıldı galiba..
    Edit: yazım yanlışı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 3 Şubat 2010; 22:41:14 >
  • maaşı iyi değilmiş sigorta yokmuş
  • Dave nin ayrılışını sana internetten okuduğum kadarıyla anlatayım. KESİN OLMADIĞINI , NETTE GÖRDÜĞÜMÜDE BELİRTEREK.

Jamesin köpeği dave ' nin arabasına işiyor , Dave köpeği tekmeliyor james bunu gördüğü zaman tartışmaya ve kavga etmeye başlıyorlar , çıkan kavgadada dave jamesi dövüyor jameste onu gruptan atıyor diye biliyorum.

başka bir sebep buda okuduğum kadarıyla dave nin uyuşturucu bağımlılığı varmış , fakat yorumlardan birinde bunun tam tersi olduğu james in uyuşturucu kullandığı yani bunun yalan olduğu.

Taviyem metallica nin belgeselini izlemen
  • Boşver şimdi bay orangutan var ona bak sen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hot_Fusion-

Dave içiciydi sorunları vardı grupla problem çıkardı yollarını ayırdılar..
    Jason da, Cliff öldükten sonra gruba girdi diye, ezik muamelesi yaptılar horgördüler hatta şarkılarında bass ın sesini kıstılar pek alışamadı Jason bu yüzden ayrıldı galiba..
    Edit: yazım yanlışı :S

jason ile ilgili olanların doğru olduğunu sanıyorum
  • Belgesel buldumda hepsi saçma. Youtube a yazıyım dedim. Yok küçük bi çocuk adamlar diyo lan bu larsın p.çi değil mi , burası babamın dükkanı , jason cıkıyo gruptan ayrılma sebebim o cocuk Adamlar Shrek'e yaptıklarını Metallica belgeseline yapmış

http://www.youtube.com/watch?v=VRy7VNJO1-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 3 Şubat 2010; 22:45:10 >
  • Dave uyuşturucu ve içki sorunları vardı.Ağzıyla içmiyordu sürekli olay çıkartıyordu.Sonra Dave,James onun köpeğini tekmelidiği için James'i dövüyor.

Jason ise tarz olarak biraz farklıydı ve solo çalışmak istiyordu.Bu yüzden ayrıldı
  • Vadocz kullanıcısına yanıt
    Öyle olmadı.James köpeği tekmeledi Dave de James'e daldı
  • "Cliff'in ölümüne olan bütün öfkemizin, kederimizin, umutsuzluğumuzun acısını Jason'dan çıkardığımızı hissettim. (...) En başından beri onu dışlayan birçok huzursuzluk vardı ve her zaman "yeni çocuk" olarak kabul edildi. Bunun hiç olmamış olmasını dilerdim. Sanırım onu katılaştırmak, onu bizim gibi sert yapmak istedik. Ve bu hiç son bulmadı, gerçekten."
  • marty friedman adamdır onun gibi komplex sololar yazmıyor hammett

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bana cevap yazdığın yorumu 2010'da atmışım. O zaman lise 4'teydim, aradan geçen zaman sürecinde 6 yıl üniversite okudum, şuanda da yüksek lisansa başladım

Senin yorumlarında sanki olaya bizzat şahit olmuşsun gibi hissettiriyor, adamların müziği bırakmasına az bir süre kalmışken bu konunun hala gündeme gelmesi biraz komik geliyor bana
  • james dave'in sigortasını eksik yatırıyordu, sodexo vermiyordu, bir de gece sayıma kalacaksın diyordu, ondan ayrıldı dave

jason'ın da köyde biraz arazisi vardı, ulan dedi james'in atarını yemekten bıktım, gideyim köye bir bakkal açayım. köye gitti bakkal açtı ama ahaliye veresiye vermekten batırdı dükkanı
  • Vadocz kullanıcısına yanıt
    Ben belgesellerini röportajlarını falan izledim ordan biliyodum o yüzden öyle olayın içinde gibi yazdım

Bu arada harbiden sağlam hortlaymışım konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemmy Baba -- 19 Ağustos 2017; 23:0:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lars kirk'e dedi ki, olum bak sıra sende, akıllı ol, eskisi gibi güzel sololar yaz, valla aklını alırım senin dedi. sen kime şekil yapıyon lan filipinli, kaldırtma beni bateriden valla ağzını burnunu kırarım dedi. lan bak hala trip yapıyor yok telefona kaydettiğim riff'leri sildim, yok bana anger'da solo çaldırmadılar. yazdım olum seni, yazdım lan, atacaz seni gruptan, michael james romeo'yu getirecez dedi
  • Marty Friedman'in yanından geçemez Hammett. Hammett tabiki iyi bir gitarist ama Kirk Hammett'i bir odaya kapat gitarla 1 yılda Tornado of Souls gibi bir şey yazamaz. Marty gerçekten çok farklıydı. Ama şimdiki Kiko Loureiro'da da ben o ışığı görüyorum. Dave ile anlaşırsa iyi işler yapacak gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.