Şimdi Ara

Jason Denayer Galatasaray'da (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun da hangi filmde oynamıştı bu adam ya? İsmini hatırlar gibiyim... Taşıyıcı mıydı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Stopere 20 yaşında adam almak sakat iş. Haydi hayırlısı diyelim.

Mangala kaç yaşında ?

24

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
     Jason Denayer Galatasaray'da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Stopere 20 yaşında adam almak sakat iş. Haydi hayırlısı diyelim.

Mangala kaç yaşında ?

24-25 sanırım.
  • Sen kalk brumayı genç diye kirala git Machester dan genç yabancı oyuncu al.Ambramat ı yabancı sınırının kalktığı sezonda gönder.

ben artık bu transferlerin birilerinin cebini doldurmaktan çok kara para akladıklarını düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Sen kalk brumayı genç diye kirala git Machester dan genç yabancı oyuncu al.Ambramat ı yabancı sınırının kalktığı sezonda gönder.

ben artık bu transferlerin birilerinin cebini doldurmaktan çok kara para akladıklarını düşünmeye başladım.

Bruma'nın skora hiçbir şekilde katkısı olmadığı gibi oyunada pek katılmıyordu, Amrabat o da aynı şekilde. Bruma pişmeli son vuruşlarını geliştirmeli. Bu Türkiye'de değil Avrupa'nın orta düzey takımlarında olur. Amrabat'ın pek birşeyini göremedik gerçekten, yoksa ben mi yanlış futbolcuları seyrettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Suarez in gol attığı 20 maçı da kazandık...

hocam bu ne
  • Topla olur bigun lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Sen kalk brumayı genç diye kirala git Machester dan genç yabancı oyuncu al.Ambramat ı yabancı sınırının kalktığı sezonda gönder.

Bruma'nın skora hiçbir şekilde katkısı olmadığı gibi oyunada pek katılmıyordu, Amrabat o da aynı şekilde. Bruma pişmeli son vuruşlarını geliştirmeli. Bu Türkiye'de değil Avrupa'nın orta düzey takımlarında olur. Amrabat'ın pek birşeyini göremedik gerçekten, yoksa ben mi yanlış futbolcuları seyrettim.

yahu bruma her maçta oynayabildi mi ? Ambramat forma şansı bulduktan sonra şimdiki takımında döktürüyor.

Ambramat bile forma şansı bulamadı adam gibi yabancı sınırı yüzünden kadı ki Galatasaray a gelebilmek için bonservis vs kendisi ödün verdi.

sen yabancı sınırı kalktığı bir sezonda utanmadan geleceği iyi olma potansiyeline sahip iki oyuncuyu nedensiz kiralar ve satarsan bu taraftar bunun hesabını bir gün elbet sorar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

yahu bruma her maçta oynayabildi mi ? Ambramat forma şansı bulduktan sonra şimdiki takımında döktürüyor.

Ambramat bile forma şansı bulamadı adam gibi yabancı sınırı yüzünden kadı ki Galatasaray a gelebilmek için bonservis vs kendisi ödün verdi.

sen yabancı sınırı kalktığı bir sezonda utanmadan geleceği iyi olma potansiyeline sahip iki oyuncuyu nedensiz kiralar ve satarsan bu taraftar bunun hesabını bir gün elbet sorar.

Bruma gerektiği kadar oynadı bir türlü patlama yapıp istikrarlı gidemedi,ben Amrabat'ın oynadığı maçlarda da birşeyini göremedim. İspanya'da güzel oynayabiilir birşey diyemem demek bizde kimya tutmadı.

• Hocam ne alakasi var amrabat avrupa maclarinda sonradan girerek ozellikle braga macinda takimin temposu u degistirmisti nasil unutursunuz yani amrabat bana sorarsaniz galatasaraya cok asiri fatdali olurdu.Bruma bekleneni veremedi ama amrabat konusunda kim ne derse desin cok iyi bi kanat biraz bireysel

• Geçen city forumunda da konuştuk Varane,Zouma,Laporte yi falan artık oldu sayarsak dünyanın en potansiyelli stoperi kendisi.

Transferine hiç inanmıyorum hele ki 3 m opsiyonuna sokaktaki köpek bile güler.

Ama tabi hinterlandları en fazla Messi Ronaldo olan Avrupa futbolundan bi haber olan onu geçin futboldan bi haber olan forumumuzun kör cahil asosyal ''futbol alimleri'' ilk sayfada kendilerini belli etmişler.
  • Ben de inanmıyorum bu transfere. Bahsedilen şartlarda alırsak büyük transfer başarısı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: RealLord

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Bu da kaçtı beyler Marsilyaya gidiyor gecmis olsun

Kaynak?

mancity tr hesabı yazdı, az önce de Statistic marsilya ve gs arasında karar verecek city dedi. bence kaçırdık marsilyaya gider

• Orada kadroya girmesi daha zor ama daha iyi gelişim gösterebilme durumu da var şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Suarez in gol attığı 20 maçı da kazandık...

hocam bu ne

karıştı ortalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Ya şu forumda Galatasaray'ın transfer konularında Galatasaraylılardan çok Fenerbahçeli taraftarlar var. Her transfere yok siz onu alamazsınız, yok o çöp, yok o çok yaşlı bu ne korkudur arkadaş. Galatasaray transfer yapmadan transfer sezonunun biran önce bitmesini ne kadar çok istediklerini tahmin edebiliyoruz
    Bizim transferlerle bizden çok ilgililer.

Paranız yok arkadaş ne korkusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Ya şu forumda Galatasaray'ın transfer konularında Galatasaraylılardan çok Fenerbahçeli taraftarlar var. Her transfere yok siz onu alamazsınız, yok o çöp, yok o çok yaşlı bu ne korkudur arkadaş. Galatasaray transfer yapmadan transfer sezonunun biran önce bitmesini ne kadar çok istediklerini tahmin edebiliyoruz

gs turkıyeyı temsıl edecek tek takım şampiyonlar liginde

20 mılyon direk 7 mılyon gibi bi rakamda fbnın elenmesınden aldı
    50-100 mılyon şampiyonluk desen

gsin fenerden çok çok daha fazla parası vardı ama borçları kapatıyor yonetım yoksa gs malı bakımdan şeyınde sallar fbyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

gs turkıyeyı temsıl edecek tek takım şampiyonlar liginde

20 mılyon direk 7 mılyon gibi bi rakamda fbnın elenmesınden aldı
    50-100 mılyon şampiyonluk desen

gsin fenerden çok çok daha fazla parası vardı ama borçları kapatıyor yonetım yoksa gs malı bakımdan şeyınde sallar fbyi

Paralel evrende belki..

• Celtic de 2-3 maçını izledim.City'nin de sezon öncesi hazırlık maçlarında izledim.Bana göre çok büyük eksiği olmayan bir stoper geleceği en parlak 2-3 stoperden biri...En sevdiğim özelliği aşırı soğukkanlı olması.Satın alma opsiyonuyla alma ihtimaliniz çok düşük bence City'nin böyle bir hata yapacağını sanmıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.