Şimdi Ara

Jarvan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam. Beyler şu anda 4800 ip biriktirdim ne zamandır aklımda jarvan sizce alsammı nasıl bir champ? tank oynamayı sevmiyorum warmog atma kombinasyonu nasıl gidiyo bu champa. biraz bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: WhySoSeriouss

Selam. Beyler şu anda 4800 ip biriktirdim ne zamandır aklımda jarvan sizce alsammı nasıl bir champ? tank oynamayı sevmiyorum warmog atma kombinasyonu nasıl gidiyo bu champa. biraz bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler

ben trinity force warmog atma bi de randuni yapıyorum ayakkabı tenacity alıyorum son itemde banshee filan oluyor.Jarvan Güçlü bir champ ama ultisinden çok kolay kurtulunuyor
  • Duyduğuma göre dps jarvanda oluyormuş ondan verim alınabiliyormu peki? Oyunlarda çok nadiiiir picklendiğini görüyorum jarvanın op bi champ olduğunu düşünmüyorum zaten up değil dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

quote:

Selam. Beyler şu anda 4800 ip biriktirdim ne zamandır aklımda jarvan sizce alsammı nasıl bir champ? tank oynamayı sevmiyorum warmog atma kombinasyonu nasıl gidiyo bu champa. biraz bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler

ben trinity force warmog atma bi de randuni yapıyorum ayakkabı tenacity alıyorum son itemde banshee filan oluyor.Jarvan Güçlü bir champ ama ultisinden çok kolay kurtulunuyor

ayrıca içerde kimi bıraktığınıza dikkat edin ! jarvan hep ultisinde içerde bizi bırakıyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: hankk

quote:

quote:

ayrıca içerde kimi bıraktığınıza dikkat edin ! jarvan hep ultisinde içerde bizi bırakıyor!

ayrıca lee sin katarina akali gibi kendi flash skilleri olanları bırakamyın kaçıyolar:D

• quote:

quote:

quote:

ben ne zaman ranked girsem solo top da soruyorum şunu mu şunu mu olayım diye genelde jarvan ol diyorlar yani.Jarvan OP filan diyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben ne zaman ranked girsem solo top da soruyorum şunu mu şunu mu olayım diye genelde jarvan ol diyorlar yani.Jarvan OP filan diyorlar

adam ''king'' yaa trolololol

jarvan güzel ama bi irelia diğil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    14 yıl önce açıldı
    Rengar kostüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jarvan güzeldir,oynaması zevklidir;kesinlikle al bence.e skilli ile zaten dps oluyor attack speed itemi kasmana pek gerek yok

ben genelde mercury bot+warmog+atmas yada fon+atmas aldıysan fon fon aldıysan atmas+banshee alıyorum.ultisinin kullanım alanı çok fazla.ultiyi 1 adam için pek harcama 3-4 adamı birden aynı yerde yakalayabilirsen o team fight ı büyük ihtimalle kazanırsınız.bunu dışında az canlıyken düşman sizi avlamak için gelirse turret hizasına kadar çekin ve sonrasında ultiyi atın.ultiyi attıktan sonra ise flash yada e+q ile arenanın dışına çıkın.bırakın turretlar onu öldürsün

jarvan oynamak kolaydır ama iyi oynamak için yaklaşık 40-50 oyun civarı jarvan oynamak gerekir.
  • jarvan buff ı gelsin ondan sonra karar verirsin bence, şu an ki haliyle çok da iyi bir champ değil çünkü. Yukarıda ve jungleda oynanıyor zaten, orda da kolaylıkla kötü sonuçlar doğuruyor. 6'dan önce gankleri yeterli değil, düzgün oyuncular çok zor yiyorlar gankleri, 6 olunca da oyunda binbir çeşit zıplama skilli ve flash olduğu için problemler başlıyor vs. Yukarıda ise iyi bir pick olmasına karşın iyi değilsen genelde yenildiğinle kalıyorsun.

@tâla

Nerde oluyor o olay merak ettim, genelde jarvan alanlara değiştirmesi için yalvarıyorlar çünkü sunduğu hiçbirşey yok yani :D
  • istediğim yorumlar bunlardı teşekkürler. Buff gelcekmiki jarvana
  • ya ben jarvan al çok iyi demiyorum bana kalırsa irelia ondan çok daha iyi ama ben başıma gelen olayı söyledim.
  • irelia çok daha iyi olsada tipi ve hikayesi filan cezbetti beni :D useless bi champ değilse alıcam hertürlü sanırım
  • hazır ulti demişken vayne alma ultiye tumble ile kaçabiliyor
  • jarvana zaten buff geldi 2-3 hafta önce. 3. skili daha uzağa atabiliyorsun( bayrağı) aynı şekilde ilk skillde menzili uzatıldı mızrak olan yani.

jarvan cok zevklidir, ultisi süper şekildir fakat herkezde flash oldugundan kaçan cok olur genede iş yapar tabiyki 3 kişiye felan atlarsan olur.

sonuc olarak eger oynamaya alısırsan sıkılmazsın. op da deil up da deil. normal bi champ. tavsiye item önce trinitynin bu topmak gibi olan itemi. frozen atma trinity dir.
  • jungle yapabilirmiyim jarvanla peki
  • quote:

jungle yapabilirmiyim jarvanla peki

Yapabilirsin. Zaten genelde jungle oluyor benim gorduklerim. Jarvan ilk ciktigi zamanlar oynamistim baya iyi gelmisti alinasi gibiydi ama en son free oldugu zaman denemistim bariz gucsuzlestigi belli oluyor. Bu haliyle oynamak zor sanirim. Karsima gelenlerin %85i feeder ve unskilled. Ama oynayanda fena oynuyor warmong atma iyi oluyor tabi ama bu 2liyi hangi champa kasarsan kas iyi gider. Orn; irelia ,olaf,xin,nocturne...
  • quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=-E_2hHgSRuU

3 numara gibi.Cidden gıcık bir durum...

• 4800 buna vercegine 1350 ye mundo al gibi bişeymi yani :D çok fazla oyun atamıyorum o yüzden 4800 ip benim için fazla boşa harcamak istemiyorum fazla soru soruyorum özür dilerim
  • up
  • Jarvan DPS kasmada oyunu tasiyabilen bir champ. AP turu haric her turlu kasilabilir ve oldukca verim alabilecegin ayrica IP sinin hakkini veren nadir herolardan biridir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.