Şimdi Ara

JAPONYADAN İPHONE 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba ben türkiyedeki fiyatı dolayısıyla japonyadan iphone 6 almayı düşünüyorum bir tanıdık ile getirteceğim gümrük problemim yok yani japonya en ucuz iphone 6 nın olduğu ülkeymiş 634 dolar o da şuan güncel olarak 1.666TL ediyor türkiyedeki fiyatından baya karlı oluyor pasaport da galiba problem olmıcak emin değilim ama olmaz yani inşallah :D ve garanti konusundada ABD ve kanada da sıkıntı çekiliyormuş japonyadan gelende 1 yıllık garantimin olması gerekiyor telefon gelince kayıt işlemide 150TL civarı oluyor max 1800TL ye gelir yani o telefon bana sizce almak mantıklı mı yoksa türkiyeden mi almalıyım teknosadaki fiyatı da 2500TL tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

• Bir kere en ucuz japonya degil ben dubaiden 64 gb lıgı 1800 e aldım

Benim tavsiyeme göre,apple türkiye yi arayıp garantiyi iyice öğrenin eğer 1 yıl garantisi olacaksa arada ki 450 liralık fark az değil.ama garanti olmucaksa 450 lira için risk almaya degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence elden temiz daha kutusunda 1 aylık kullanılmış iPhone 6 lar 1900-2000tl.elden Alıp kontrolde edersiniz
    Baktırırsınızda bir telefoncuya ımeı nereye Kayıtlı onları baktırıp hiç uğraşmadan rahat rahat kullanırsın . Bazen yurtdışından gelen telefonlar kayıt ettirip açtırsan bile açılmama şansı var sıkıntı Şeyler hep.

Yani ben olsam elden 2. El iphone6 tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekotim kullanıcısına yanıt
    apple ile konuştum zaten ABD ve kanada menşeili cihazlarda garanti geçmiyormuş yani japonyadan aldığımda problem yok fakat japonyaya o cihaz ABD veya kanadadan geldiyse yine garanti problem
  • hocam cihazın modeli a1586 ise sıkıntı yok.Bende dubaiden aldım ama amerikan cihazı a1586(yani türkiye de satılan model) olduğu için 1 yıl garantim var türkiye de.

Sizin yapmanız gerekn japonyada ki satıcıya durumu anlatmanız size ona göre cihaz vermesi ve mümkünse eğer a1586 model cihaz almanız (kutunun altında yazar.)
  • ekotim kullanıcısına yanıt
    akutunun altındaki a1586 model alırsam problem yok diyosun yani tamam saol bunu bilmem iyi oldu
  • bulabilirsen o şekilde al.Bulamazsan satıcıya söyle durumuna göre uygun cihazı versin.

rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.