Şimdi Ara

Japonya'dan Siparişleriniz Alınır(bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
5
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağabeyim şu anda Japonya'da kendi ihtiyaçlarımız üzerine dahi kendisiyle sürekli iletişim halindeyim..herhangi bir siparişiniz varsa getirebilecek durumda olursa getirebilir gördüğüm kadarıyla elektronik eşyalar gayet ucuz

örnek bir iki fotoğraf:

Canon Powershot SX50 HS Türkiyede 1.150 TL... Japonyada 32.167 Yen = yaklaşık 643 TL'ye denk geliyor

Nikon Coolpix P7800 2.400 Lira.. Japonyada 48.500 Yen = 970 Lira

yanılmıyorsam bunun gibi
     Japonya'dan Siparişleriniz Alınır(bitti) Japonya'dan Siparişleriniz Alınır(bitti)

dönüş tarihi 5 Aralık

edit:sipariş alımları bitti
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhreader -- 25 Kasım 2014; 12:30:50 >

• Orjnal termos nekadar acaba. Japanlarin termosu kaliteli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halithalit

Orjnal termos nekadar acaba. Japanlarin termosu kaliteli olur

birçok çeşit olabilir hocam aklınızda belli bir marka çeşit varsa oda olur
  • Yok .pekte tanınmis bi markasida yok ya

• Peki siz söyleyin en uygun fiyata tavsiye edebilecegiğiniz bir ürün varmı?

• Merhabalar,

Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro Lens

Nikon uyumlu olacak.

Lens hakkında fiyat bilgisi alabilir misiniz?
  • @Buzmavili ihtiyacınıza göre değişir hocam örnek fotoğraf ekledim zaten isterseniz birkaç elektronik fotosu daha koyabilirim

@yakuza07 soruyorum hocam cevap aldığımda dönüş yapacağım size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygun fiyata anime figürü getirtme şansımız var mı?
  • LM4780TA getirebilir miyiz
  • Merhabalar,

Abinizle görüşebildiniz mi?
  • @yakuza07 görüştüm hocam şu an 2 haftalık eğitime girilmiş yeride kırsal kesim gibi bi yermiş hemen bakamayabilir, ürünü listeye ekledim mesajı attım tek tek bakmak yerine gittiğinde topluca bütün isteklere bakıyor..kendisi ürünü bulamayıp çalışan elemanlara sorunca çalışanlar ingilizce bilmiyorlar konuşamıyorlar bildiklerini zannediyorlar zaten dedi listede kağıt üzerinde ürünlere hepsine topluca bakacak

@Mc_Leopard ekledim hocam mesaj atacağım size

@imagine_breaker anime değilde super marionunkisi vardı banada kısa videosunu göstermişti bastıkça hava kalkıp kutuyu vuruyor bildiğiniz atarideki puan sesi çıkıyor kutudan, anime figürlerinide bi sorarım büyük ihtimalle onlarda vardır aklınızda hangi animenin olduğunu belirtirseniz daha spesifik olur aslında

• istediğim figürleri pm attım. dediğiniz mario'nun videosu var mı? merak ettim.
  • arkadaşlar eğitim amacıyla şu anda bulunduğu yer böyle bi yer en kısa zamanda dönüş yapacağım sorularınıza
     Japonya'dan Siparişleriniz Alınır(bitti)
  • İçecek getiriyor musun?
  • Westone 4R kulaklık ve Kenwood MG-F500 serisi veya MG-G700 serisi mp3 fiyatlarını sorabilir misiniz abinize lütfen ? İkinci el bile olur : )
  • @Erwin Schrödinger ufak şeyler düşünmüyoruz hocam ya kusura bakmayın lütfen

@Capt. Awesome listeye ekledim hocam (:
  • yeni fotolar ekledim
     Japonya'dan Siparişleriniz Alınır(bitti) Japonya'dan Siparişleriniz Alınır(bitti) Japonya'dan Siparişleriniz Alınır(bitti)

• HOCAM ABİNİZE SORARMISINIZ ORJİNAL SAMSUNG GALAXY S5 KABLOSUZ ŞARJ DESTEKLİ S VİEW KILIF GETİRME SANSI VAR MI? SU ASAGIDAKİ URUN. ÇOKYER KAPLAMAZ. RENK BAYAN RENGİ OLMADIKTAN SONRA FARKETMEZ :)

http://www.pdateknoloji.com/samsung-g900-galaxy-s5-orjinal-kablosuz-sarj-destekli-s-view-cover-kilif-siyah-epvg900bbegww_47075.html
  • Fiyatta anlaşmamız durumunda, ürünler ne zaman elimize geçer acaba?
  • dönüş tarihi 5 Aralık hocam, o günden sonraki en geç bir hafta 10 gün içinde teslim edebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.