Şimdi Ara

Japonya'da yaşamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eskiden beri Japon kültürüne ve sosyal ilişkilerine hayranlığım var, dahda ilerleyen vadelerde Japonya'da yaşamayı düşünüyorum, daha doğrusu hayal ediyorum. Japonya'da yaşama/hayat zorlukları vs. konusunda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi acep?

• Bi ara Koreli arkadaş vardı imzası kuzey kore falandı konuya bekleniyorsun.
  • Japonya bilmemde Pekin öğrenci yurdu artık oraya gidip okuyabilirsin,belki alışınca japonya geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickelback*

Bi ara Koreli arkadaş vardı imzası kuzey kore falandı konuya bekleniyorsun.

South Korea'yı diyorsan o da hayalini kuruyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleep

quote:

Orijinalden alıntı: Nickelback*

Bi ara Koreli arkadaş vardı imzası kuzey kore falandı konuya bekleniyorsun.

South Korea'yı diyorsan o da hayalini kuruyor sanırım

Öyle mi ben gitti zannediyordum
  • up.
  • Mesajım bulunsun bu sene gitmeyi düşünüyorum ben de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japonya’da İş Bulmak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden bilmiyorum ama Uzak Doğu kulturleri bana hic ilgi cekici gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Mesajım bulunsun bu sene gitmeyi düşünüyorum ben de

Hiç hazırlık falan yaptın mı hocam? Vize işi falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

Dil okuluna gitmeyi düşünüyorum vizeyi kağıt işlemlerini falan onlar hallediyolarmış.Ordan da üniversiteye geçerim hayatımdan memnunsam öyle böyle bikaç sene idare edip sonunda oturma izni almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Dil okuluna gitmeyi düşünüyorum vizeyi kağıt işlemlerini falan onlar hallediyolarmış.Ordan da üniversiteye geçerim hayatımdan memnunsam öyle böyle bikaç sene idare edip sonunda oturma izni almayı düşünüyorum.

Kulağa çok güzel geliyor da, nasıl? Hangi dil okulu bu/neyin desteğiyle gidiyorsun ve yaş kaç?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kulağa çok güzel geliyor da, nasıl? Hangi dil okulu bu/neyin desteğiyle gidiyorsun ve yaş kaç?

Okulu daha seçmedim aracı şirketler hallediyo vize işlemlerini falan.Yaş 20 kendi biriktirdiğim parayla ve ailemin desteğiyle gitmeyi umuyorum orda da çalışıcam tabi öğrenci vizesine ne kadar çalışma izni veriyolarsa artık.Burdaki okuldan da kaydımı silmem lazım önce tabi.Hiç memnun değilim zaten o pek sorun değil

• Dostum japonya konsolosluk sitesini bi arastir orada ulkelerine gelecek olan ogrencileri destekliyorlar okumak icin gidebilirsin benim kafamda buna yakin bi plan var japonya icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Japonya'da yaşamak?
  • akihabara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

Dostum japonya konsolosluk sitesini bi arastir orada ulkelerine gelecek olan ogrencileri destekliyorlar okumak icin gidebilirsin benim kafamda buna yakin bi plan var japonya icin

Şimdi baktım, Monbukagakusho adında bir burs varmış, fizik/biyolojisi falan kolay gibi geldi. Ancak dil çok büyük bir sıkıntı ve ben zerre Japonca bilmiyorum, üniversiteye kadar öğrenmem de zor görünüyor.
  • fazıl say gidiyor hemde kalıcı, sor ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 26 Nisan 2012; 22:22:37 >
  • Meyve sebzenin deli gibi pahalı olduğu bu nedenle pirinç ile böcek - haşerat yemekten zayıf görünen ırkların yaşadığı bölge ise tavsiye etmem aç kalırsın ya da iyi para veya mide olması şart yoksa buradan farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Meyve sebzenin deli gibi pahalı olduğu bu nedenle pirinç ile böcek - haşerat yemekten zayıf görünen ırkların yaşadığı bölge ise tavsiye etmem aç kalırsın ya da iyi para veya mide olması şart yoksa buradan farkı yok.

acıkcası ramenle sonsuza kadar yasanır ne kadar çin kokenli yiyecek olsada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.