Şimdi Ara

japonlar 2.dünya savaşından sonra nasıl toparlandılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adamlar tek ırk hepsi aynı eğitimden geçiyor sanayileri vardı zaten amerikaya birçok ürün satıyorlar araplara genelde petrolü olan ülkelerle araları iyi mecburen araba satışı için birde herşeyi kendileri üretiyor şampuandan deterjana kadar dışarıdan kolay kolay ürün girmez okuma yazma oranı %100 bilime para yatırıyorlar
  • Biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

Orduları yoktu 2015 2016 da kuruldu su an sanırım 7. Sıradalar yani bizi geçtiler. Bir de amerikan kuklası gibi düşünenler olabilir. Japonya asırı milliyetçidir.Doğu batı sentezi üzerine bayağı düşünmüşler. Dışa bağımlılığı en az olan ülkelerden biridir.baska ülkelerin pazarı değil ekonomik özgürlükleri var adamların.çine bile istedikleri zaman atar yapıyorlar. basbakanları Abe de milliyetçi olduğu için basa geçti zaten.su an 2 sorunu var tarımda dısı bağımlılık ve nüfus artış hızı o kadar.

Japonların ana besin kaynağı tahildan çok balık ve pirinç. Balık desen zaten okyanusa kıyıları var.

Eksi sozlukteki bir yazıda adamlarin her öğrenciyi sıfırdan baslatmalari. Kısaca hiç birşey bilmiyor gibi muamele edip ona göre yol haritası izlemeleri ve herkesi başarılı olduğu alanda kullanmaları.

Biz ne zaman bunları uygularız ışte o zaman bir japonya da biz oluruz.

Bu arada japonyanin de facto ordusu yok. De jure ordusu var. Bu orduda bizdeki sahil güvenlik gibi birşey. Afet durumunda vs arama kurtarma çalışmalarına katılıyorlar. Jsdf gibi bir kisaltmasi var.

Japonyanın ordusu var ve öz savunma kuvvetleri diye geçr ama bu yanıltmasın oldukça güçlüdür. Deniz kuvvetlerimiz japonyanınki yanında ufacık kalır amerikadan sonra ikinci bile olabilir japon donanması. Son dönemde shinzo abe japonya başbakanı ülkeyi daha da militarist bir yapıya sokmaya çalışıyor.

• Eğitimi acayip önemsiyorlar.İlkokul çocuklarının logaritmik değerler ezberlediğini duymuştum.(Ortaokulda olabilir).Bizde adamlar sırf ideolojik çatışmaları yüzünden dersane açıp kapatır,eğitim sistemini değistirirlerse böyle olur.

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

quote:

Orijinalden alıntı: G00

quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

Orduları yoktu 2015 2016 da kuruldu su an sanırım 7. Sıradalar yani bizi geçtiler. Bir de amerikan kuklası gibi düşünenler olabilir. Japonya asırı milliyetçidir.Doğu batı sentezi üzerine bayağı düşünmüşler. Dışa bağımlılığı en az olan ülkelerden biridir.baska ülkelerin pazarı değil ekonomik özgürlükleri var adamların.çine bile istedikleri zaman atar yapıyorlar. basbakanları Abe de milliyetçi olduğu için basa geçti zaten.su an 2 sorunu var tarımda dısı bağımlılık ve nüfus artış hızı o kadar.

Japonların ana besin kaynağı tahildan çok balık ve pirinç. Balık desen zaten okyanusa kıyıları var.

Eksi sozlukteki bir yazıda adamlarin her öğrenciyi sıfırdan baslatmalari. Kısaca hiç birşey bilmiyor gibi muamele edip ona göre yol haritası izlemeleri ve herkesi başarılı olduğu alanda kullanmaları.

Biz ne zaman bunları uygularız ışte o zaman bir japonya da biz oluruz.

Bu arada japonyanin de facto ordusu yok. De jure ordusu var. Bu orduda bizdeki sahil güvenlik gibi birşey. Afet durumunda vs arama kurtarma çalışmalarına katılıyorlar. Jsdf gibi bir kisaltmasi var.

Japonyanın ordusu var ve öz savunma kuvvetleri diye geçr ama bu yanıltmasın oldukça güçlüdür. Deniz kuvvetlerimiz japonyanınki yanında ufacık kalır amerikadan sonra ikinci bile olabilir japon donanması. Son dönemde shinzo abe japonya başbakanı ülkeyi daha da militarist bir yapıya sokmaya çalışıyor.

son dönemde ne oluyor bilmiyorum ama 2. dünya savaşı sonrası japonyanın askeri alandaki hareketleri kısıtlandı. sırf bu yüzden amerika japonyada üs kurdu. belki abe de jure'den, de facto askeri birliklere geçmeye çalışıyor olabilir. şuan amerika asyada güney kore ve japonyadaki üsleri sayesinde söz sahibi.

• dünyada ortalama ömrün en fazla olduğu ülke. dünyada en az göç alan ülkelerden biri. en önemlisi bir ada ülkesi. bizim komşulara bak ırak suriye

dezavantajlari hammedde kaynakları ve enerji kaynaklari yönünden zengin değiller. ada ülkesi olduğu için nüfusa yetecek kara alanı yok dağdan denize projesi ile yeni yerler yapıyorlar. genç nüfusa ihtiyaçları var diye biliyorum. volkanik dağların bir çoğu aktif ve levha sınırında oldukları için 1 numaralı deprem bölgesinde olan ülke. çok ilgim vardı çok araştırmıştım zamanında aklımda kalanlar bunlar.

son olarak otomobilde bu kadar iyi olmalarının nedeni 2. dünya savaşından sonra bisiklet sanayisinin gelişmesi ile oldu. bisikletten sıçrayarak otomobile atladılar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.