Evet beyler usko bitti herkes japko'ya haydi bakalım.Şimdi sıra japonca öğrenmeye geldi Ya da biz onlara Türkçe öğretecez valla
notice:naytahmet Banned
Ne kadar yazıldıgı gibi okunan bir dil olsada türkçe dünyanın öğrenmesii en zor dilleri arasında yer alır
uskoda 30-40lvl charı olan adamlar japkoya geçiyor
quote:
Orjinalden alıntı: hardcs
Ne kadar yazıldıgı gibi okunan bir dil olsada türkçe dünyanın öğrenmesii en zor dilleri arasında yer alır
olsun ben onlara öğretirim takma kafana sen zor filan değil
Ben JPKO'ya geçtim akşam ve ilk gecede 25 lvl kastım. Ama oraya gelip kosp arayanlara hayret ediyorum. Pislikten japkoya kaçıyoruz. Adamlar orda da kosp arıyolar. Batıcak orası da.
ya koxp kuracak sevgili hileker ve sahtekar arkadaşlar TurKO var ya onda koxp kurun bırakında su oyunu adam bilenler oynasın hatta 17+ (yaş olarak (belki birileri alamaz die yazıyorum)) adamlar takılsın emeğinizle kasın
ben japonca bılıyom zaten ayyt macıko koko manko bıpo cıto
japoncayı öğrenmeye vakit yetmez
quote:
Orjinalden alıntı: alpr_aras
ben japonca bılıyom zaten ayyt macıko koko manko bıpo cıto
Bende biliyorum hayt huyt
Japko ya gecebilsek hemen gececez dil e gerek bile yok . Adamlar türk ip lerini yasaklamıslar. Sitesine girip üyelik bile alınmıyor. Site acılmıyor. hey yavrum hey ne hallere düştük
hiyaaa suşi mazda honda mitsubişi bu benim en sewddim japonca ata sözüdür
mesela bizde vatandaşlık numaraları var yabancılarda da böyle bir numara var mı _?
eğer varsa bu numaralara göre üyelik alınsa bence daha güzel olucak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme