Şimdi Ara

Japon kadın Canlı canlı Kurbağa Yiyor (+18 + İğrençlik (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan değiller ya söylenecek laf yok.

Ayrıca hayvan canlı kas boşalması felan değil olay ayakları gayet bilinçli hareket ediyor tabaktan çıkma eğiliminde hayvan.
  • asla ırkçı bir insan değilim ama şu japonları sevemedim gitti.
  • bu ahtapotun birde çıkışı var nasıl bi midedir bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protex11

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

quote:

Orijinalden alıntı: Quad Damage

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

Türklüğümden bir kez daha gurur duydum

normalde Japonlar da çok onurlu bir millettir ama bu yeme alışkanlıkları

Türkler hiçbir canlıya eziyet etmez.Ahlak sınırlarımız onlarınki kadar geniş değildir.Daha çok sayılabilir,bu kadar yeterli sanırım.

Birkaç güne bıçakla bulduğumuz hayvanın boğazını kesicez birader sen emin mısın turk olduguna? Lütfen boğazı kesilirsen hic acı çekmezler gibi abuk subuk bı önermeyle de gelme, kağıt kesiği bile can yakıyor.

Sen et yemiyorsun sanırım.Hayvanları işkenceyle değil tek bir bıçak hareketiyle öldürürüz.Hayvan korkmasın diye gözünü bağlarız.Kurban kesmek bazı insanların düşündüğü gibi korkunç bir eylem değildir. Bizler biliyoruz ki, bütün canlılar bizim onlardan faydalanmamız için yaratılmıştır. Kiminin etinden, sütünden, yumurtasından faydalandığımız gibi kimini de binek olarak kullanırız, bazılarını evcilleştirir arkadaş ediniriz. Bazılarını da gökyüzünde kanat çırparken seyrederiz. İşte bizler çeşitli faydalar sağlamak için beslediğimiz hayvanların bazılarını; deve, inek, koyun, keçi cinsinden olanları kurban olarak keseriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Orijinalden alıntı: Quad Damage

quote:

kültür bu arkadaşım.ha kafasını kesmişsin pişirmişsin ha böyle öldürmüşsün ha kaynar suya atıp haşlamışsın .öldürme şekillerini, yeme şekillerini eleştirmekten vazgeçin artık.balığı da ağzına kanca takarak ve boğarak öldürüyoruz.çok mu insancıl bu?
    neye alışmışsa öyle yapıyor işte.amaç beslenmekse bir sorun yok.

sen o öldürme işini gülerek mi yapıyorsun ? izlediğim çoğu videolarda bu tipler gülüyor saçma sapan konuşuyorlar ve sağlıksız görünse bile yemeye devam ediyorlar zaten burada o kültür den çok yeme şekilleri iğrendiriyor.Mesela sen tabağında vücudunun yarısı kopmuş bir kurbağa gördüğünde güler misin ? gülmeyi bırak tabağı onu sana getirenin kafasına atarsın

balık tutarken gayet de eğlenceli olurum.sonuçta vahşice bir öldürme şekli bu da.

burada önemli olan ben değilim.benim kültürüm farklı.onların yedikleri şeylerin çoğunu da yemem muhtemelen.onlar da bizim yediklerimizi yemeyecek belki.bazı yerlerde de kokoreç dersen adam öğürüyor.
    bu kültür meselesi alışkanlık meselesi. orada doğsaydın öyle yapabilirdin.

ıstakoz da kaynar suya canlı canlı atılarak pişiriliyor.ama önünüze gelse yersiniz.

hayvanların doğada öldürüp yediğini söyleyen arkadaş,
    öyle bir dünya yok.ceylan kaçmasın diye öldürüyorlar.yoksa aslanların sakat bir fili boynunu kavrayamadıkları için canlı canlı parçaladıkları videolar da var.
    ayrıca canlı ise burada sorun elinizde de bakteri var.sabunlamayın madem.

insan dışındaki tüm canlılar bilinçsizdir bana göre.kişinin amacı eziyet değilse bu tür şeyler sorun olmaz.

bu arada kedi beslediğimi de söyleyeyim.mantıklı düşünmeye aykırı değil bu durum.

Dediklerine katılıyorum örnek olarak vermek gerekirse köpek yada kedi dünyanın birçok yerinde insanın dostudur ve yenilmesi tabudur ama bazı uzak doğu kültürlerinde kedi ve köpeğin tavuktan farkı yoktur ve yerken onlara garip gelmez ama biz ayıplarız , balıkları dostu olarak gören bir bölge olsaydı ve bizim balık yediğimizi görseydi oda bizim köpek ve kedi hakkında görüşlerimizi sergilerdi. Canlı canlı yiyerek işkence yapmak bence sadistliktir balık olsun yengeç olsun fark etmez.

• ben uzakdoğuda bunun küçüğünü kızartıp yiyen bir kızla sevişmiştim.ama gece aklıma geldikçe tüm şevkim kaçmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

en ufak tiksinti duymadım , zaten bunların mideleri bilimum kurtla doludur , kurbağada delikanlıymış yarım kalmasına rağmen eğmedi başını helal olsun +rep

Suratta tiksinti ifadesi ile okurken kurbağa da delikanlıymis lafında koptum. Allah iyiliğini versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurbağayı kestikten sonra izlemeyi kestim yemek yerken aklıma gelmesin sonra :(
  • Yazık ya kurbaga tabakta kadına bakıo öle içim gittti walla ne dıyım boğazlarında kalır ınsallah

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

oldboy filmdinden. burda da gercek ahtapot kullanilmistir

bira icse daha ıyıdi

Hocam bu daha iğrencmıs ya adamn yiyişine bak allasen

• quote:

kültür bu arkadaşım.ha kafasını kesmişsin pişirmişsin ha böyle öldürmüşsün ha kaynar suya atıp haşlamışsın .öldürme şekillerini, yeme şekillerini eleştirmekten vazgeçin artık.balığı da ağzına kanca takarak ve boğarak öldürüyoruz.çok mu insancıl bu?

Aslan bile avını öldürdükten sonra yiyor videoda kurbağa uzun süre acı çekiyor böyle birşeyin kültürle alakası yok.

• Afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Aslan bile avını öldürdükten sonra yiyor videoda kurbağa uzun süre acı çekiyor böyle birşeyin kültürle alakası yok.

senin cevap geçmiş sayfada kardeş.örnekleri de kızılay mı dağıtıyor nedir herkesin ağzında aynı laf

• 3 sayfa bunu mu tartıştınız sizin ben aklınızı seviyim bu arada çok lezzetli görünüyor kurbağa.
  • kendileri yere düşüp dizlerini vursalar anırıp ağlarlar ama böyle kurbağayı ve bilimum diper canlıları canlı canlı çiğneyip yemiyorlar mı. Haysiyetsizler.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Abi en çok Türk mutfağıyla gurur duyuyorum, her zaman derim. Mis gibi yemeklerimiz var. Adamlar canlı ahtapot - kurbağa - balık yiyor, biz gidiyor İskender yiyoruz. Acayip şanslıyız bak.

qnq duo girip plat yapalım beni ya.

• quote:

Bu kültür meselesi değil VİCDAN meselesi. Ama sende 1 gram vicdan olmadığı için önünde köpeği kesip yeseler bile kılın kıpırdamaz. Ondan sonra yok kültürleri böyleymiş, yok balığı da öldürüyormuşuz gibi saçma saçma bahaneler uydurursun. Hayvanlara kötü muamele durumlarında çoğu zaman elimiz kolumuz bağlı ama şu gerçek ki; Allah bunu yapanların ve senin gibi cahillerin hesabını soracaktır! BLOK!

• Bu olaya karşı çıkmayanlar kendini yerine koysun. Biri senin bir organını yerken sen elinden hiçbir şey gelmeden bu duruma sessiz kalıyorsan zaten söylenecek bir söz kalmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.