çin YAPIMI ODA ABAJURU, TAVAN DUYUNA KENDİNİZ KOLAYLIKLA MONTE EDEBİLİRSİNİZ, --GÖZE HOŞ GELİR- HOMOJENDİR/IŞIĞI İYİ DAĞITIR- EVDE HASTA-YAŞLI VARSA ÇIPLAK IŞIK RAHATSIZ ETMESİN DİYE KOLAY TAKILIP ÇIKARTILABİLİR, -40 CM CEMBER ÇAPI = 60WATT AMPUL ,TAVANDA DUYLU LAMBALARI ABAJUR GİBİ MODERN GÖSTERİR. KAĞITTAN YAPILMIŞTIR, ÖMRÜ 1 YILDAN UZUNDUR, LAMBALAR ÖLÇÜYE GÖRE TAKILIRSA YANGIN ÇIKARMAZ , ELİMDE SINIRLI SAYIDA VAR,
lamba duyuna feneri giydiriyorsunuz bir telle sıkıştırıyorsunuz avize gibi oluyor. tasarruflu-ekonomik fluoresant ampuller az yakar çok ışık verir ama gözleri alırlar rahatsız ederler. bu fener sayesinde ışıgı daha yumuşak dagıtabilirsiniz. 23 veya 27wattlık philips (sahte ampuller iyi ışık vermiyor) TASARRUFLU ampulle kullanmanızı tavsiye ederim COCUK ODASI, YATAK ODASI ,SALONLAR ,KAPALI BALKON,HASTA ODALARI yuvarlak modeller çapı : 40cm
sade yeşil sade mavi renkleri de var,, sade beyaz rengi fotoda yoktur,
eğer içinizdeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak isterseniz BEYAZ olanını kendiniz evde boyayabilirsiniz, daha küçük renkli modelleri de elimde mevcut, bunları da ayaklı lamba takarsanız abajura çevirebilirsiniz plastik tabancası ile , hurdacıda veya abajur malzemesi satan ayaklı lambaya geçirirseniz harika abajur oluyor, buraya koymadım çünkü abajur şeklinde satsam kargoda kırılabilir fiyatı da artar.hurdacıda göreceğiniz basit bir lambalı altlık işinizi görür.
yukarıda görülen ürünlerden sadece
kırmızı kalpli : kırmızı desen olan 30cm az sayıda var -fiyatı aynı
Ugur böcekli desen olan 30 cm az sayıda var -fiyatı aynı
fiyat = 6 ytl
kargo sizden ,, fazla alırsanız bişeyler yaparım, istanbulda elden teslim edebilirim , ürün katlanır kagıt gibi olur, kargo masrafı pek bişey tutacağını sanmıyorum, daha önce kendi çevreme sattım modern bir aydınlatma diyebiliriz , balon şekline benzediği için çocukluktan kalma balon tutma içgüdünüzü açığa çıkarır,
sorularınız için pm.
( Not:kargo ücreti yurtiçi kgo ile : 2.5ytl tutuyor 1 tanesi için bugün bir arkadaşa zarfta yolladım)