Şimdi Ara

faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Biraz merak,hobi biraz da kendini tatmin deyin fazladan meraklıları olur diye aldığım kullanmadığım sıfır malzemeler fotografta olduğu gibidir, 2nci el değiller. sadece kullanılmadılar. kendime alırken başkalarına da veririm niyetiyle satın almıştım Birikmiş ürünler ve Fiyatları Numaraya göre - Her hafta yeni, ürünler ekleyebilirim. Ptt kargo ile kapıda ödemeli de yollarım. Evinize veya işinize mutlaka yarayan bişeyler vardır.
    FOTOGRAF NO : FİYATI

    1 Solar çekirge = 7 TL FORUM DIŞINA SATILDI
    2- Solar Kara Fatma = 7 TL aynı şekilde titreyerek yürüyor
    3- Solar araba = 7TL Güneş enerjisiyle çalışan dünyanın en küçük arabası, 2-3 tane alıp yarış yapmak mümkün
    4 Pil ölçme aleti BTY 168 = FORUM DIŞINA SATILDI
    5- Pil ölçme aleti = 9 TL aynı şekilde birçok pili ölçüyor ama daha küçük boyutta.
    6- Catiga bilimsel hesap makinesi F-619 = 12 TL - 2nci eldir ucuz veriyorum sağlam,bit pazarından almıştım.
    7- Islık sesine cevap veren anahtarlık = 5 TL - o kadar hassas ki dükanda çocuklar masustan ıslık çalıp kaçıyor.
    8- solar hesap makinesi = 5 TL ufacık ama sağlam sınava girerken -kpss de telefon yasak ama bu tür hesap makinesi serbest sanırım. sınav için birine aynısını almıştım daha önce.gerçek güneş enerjilidir pil istemez,piyasada sahte güneş enerjililer de var. çok ince 2-3 milimetre kadar cüzdana sığar yani.
    9- USB den şarjlı kalem pil AA : 7 TL 2 adet birden--- BU ÜRÜN FORUM DIŞINA SATILDI-------
    10- Bilgisayar kablısu için CIRT = 4 TL bilgisayar kablolarını organize ediyorsunuz çok pratik 6 adet birden fiyatı
    11- Temizlik hamuru = 3 TL bilgisayar klavye arasındaki pislikleri kendi üzerindeki nemli yapışkanla çekip alıyorsunuz, o yerin şeklini alıyor, tozu aralarda kalan pisliği alıyor. Laptop vs satacaksanız temizleyeceksiniz ulaşılamayan tozu alıyor aralara girip.
    12- Çok amaçlı makas = 5 TL 4-5 işlevi var konserve açmaktan tutun kapak açacağı vs vs. makası da iyi sayılır
    13- Telefon süsü = 5 TL Güneş ışınları içindeki Ultraviyole miktarını gösteriyor. Sizi deri kanserine karşı uyarıyor. Güneşe çıkınca en üstteki boncuk pembe oluyor , daha sonra mor oluyor sıradaki pembe oluyor derken en sondaki de mor olursa o güneşten kaçın . Ortalıkta gezmeyin derinizi koruyun demektir. Yaz aylarında sizi denize gireceğiniz zamanı ,dışarı çıkmaya uygun olup olmadıgını gösteriyor
    14- Kamp Feneri = 10 TL pilleri de dahil : fenerin sapı çevirince çıkıyor ters takılabiliyor böylece çadır veya üste takılıyor, oldukça tatminkar güçlü ışıgı var, 3 adet kalem pille çalışıyor
    15- Fiberoptik çiçek = 6 TL 3 adet piliyle beraber 3 renk ışık veriyor programı var ,tek renkte kalabildiği hareketli ışık ta verebiliyor
    16- Bulaşık fırçası = 3 TL mutfakta bulaşık deterjanı dökmek muamma, bazen fazla akıyor bazen de az, bu fırçayla ortasındaki hazneyi dolduruyorsunuz . temizlik yaparken orta düğmeye basınca deterjan istediğiniz kadar kullanıyorsunuz. deterjan tasarrufu ediyor.
    17- Bıçak koruması =3 TL Turşu veya hızlı çok malzemeyei bıçakla ince doğrayacaksanız parmagınızı kesmeden
    18- Dublör yumurta =5 TL suya yumurtayla beraber kaynatıyorsunuz,yumurtanın içi pişip pişmediğini gösteriyor
    19- Doğumgünü mumu = 5 TLyakınca ortası ışık kaplıyor 6-8 tane küçük mum açılıyor,iyiki doğdun müziği çalıyor
    20- Güçlü Fener = 6 TL 3 adet piliyle beraber muhtemelen 100-200 lümen ışık veriyor mercekli ve ayarlı güçlü.
    21- Metal sabun = 7 TL bu sabun köpüklü değil, et tavuk balık soğan sarımsak kokusunu elinizden almak için yapılmış ,ömür boyu kullanılabilir. elinizi bununla yıkadıktan sonra normal sabunla yıkıyorsunuz koku kalmıyor.
    22- karton yapboz puzzle uçak F22 = 4 TL içinde mekanizma da var tekerlek motor itince hareket ediyor ataletiyle
    23- karton yapboz puzzle uçak u-23 = 4 TL çek bırak mekanizma var
    24- karton yapboz puzzle araba kırmızı = 4 tl çek bırak mekanizma
    25-karton yapboz puzzle araba sarı = 4 TL çek bırak mekanizma var
    26- akupunktür noktalarına dokunan ayakkabı tabanı : 3 TL tamamen bitkisel, fazla ayakta kalanların ,kandolaşımını düzenleyecek şekilde
    27- sarımsak rondosu = 4 TL fotografa bakarsanız sarımsak ezilmemesi imkansız kanallar arasından geçiyor 2 kapak birbirinin arasından kanala sahip.
    28- ısınmatik = 1.25 TL tane = 12 saat 60 dereceye yakın ısı veriyor,iç çamaşırın dışına belinize koyun,paketi açınca oksijenle kimyasal tepkime oluşuyor.
    29 ısınmatik ayakkabı içine = 1.5 çifti = 8 saate yakın ısı yayıyor, mesela spor yaptıgınızı düşünün tabanlarınız ateş gibi ama karlı havada futbol oynuyorsunuz. spor yapıyorsunuz ama kimse sırrınızı bilmiyor.
    30 Detoks bandı = 5 TL , 5 çift (5 gün kullanımlık) sigaranın veya vücutta ayak tabanında kalbe pampalanmayan yılların biriktirdiği kanı temizlediğini iddia ediyor, Denedim test ettim. ayak bileklerimde bir rahatlama hissettim ama belkide psikolojik te olabilir, bunu yaparken vücuda vitamin de zerkettiğini tamamen bitkisel preperattan üretildiğini yazıyor. Ayagın altına ped içinde toz olarak yapıştırıyorsunuz yatmadan önce sabah uyandığınızda resmen pekmez-ağda kıvamına geliyor toz bu da kötü olan kanı kısmen üzerine çektiği anlamına geliyor. hiçbir alerji kızarıklık olmadı ben kullanırken. belki deve derisi vardır. :) pipirikli olan kullanmasın derim ,piyasada satılıyor .
    31 Yumurta kırma ve sarısını ayıklama aparatı = 4.5 TL , yumurta kırmak değil maksat eğlence , yumurtayı kibarca kırıyorsunuz , ve sarısını beyazından ayıklıyorsunuz
    32 WC rezervuar topları = 8 TL 2 adettir. nano teknoloji dedikleri aslında sıkıştırlmış tutya, rezervuar içine 1 veya 2 adet atıyorsunuz her sifon basışınızda hem kireçlenmeyi önlüyor, hemde dezenfekte ediyor. Bana buna inanır mısınız derseniz = EVET derim eski bir denizci olduğum için , Gemilerin altında tutya vardır , tutyalar anod görevi yapar eğer onlar olmasaydı gemiler 40 sene denizde gitmezler daha 2-3 sene içinde pas ve küften delinirlerdi tuzlu suda. Tutya hem elektiği deniz suyuna verirken bir salgı oluşturuyor geminin alt karinesinde.. mantıgım alıyor , gerisi yalan 5 sene ömür biçmişler kendi rezervuarımda kullanıyorum yani. 2 senedir.
    33- Buzdolabı bakteri önleyici = 6TL 3 adet , Bu topların içinde muhtemelen silkajel madde var, Nemi alıyor, bakteri oluşumunu buzdolabında engelliyor. Böylece meyvelerin kokuları ile et veya sebze peynir yoğurt kokusu karışmıyor. Meyve ve sebzeler daha uzun dayanıyor. Evet mantıklı kullanılabilir diyorum.
    34 Su enerjisiyle çalışan saat = 14 TL ,çocuklara suyun enerji gücü ile vs ilginç olacak bir saat hediye için ,su döküyorsunuz ve çalışıyor fotodaki kullanılmamıştır. öteki aldıgım bulgaristandaki evde kullanıyoruz.
    35 Elma soyma makinesi = 16 TL , komik gelebilir ama elma kışın en ucuz meyvelerden biri neredeyse her mevsim var, hem eğlenceli hem komik ama iş görüyor. bunun farklı çeşidi var ve kullanıyorum. bıçağı bildiğimiz eski tip JİLET, yani bıçağı körlenirse bakkaldan jilet almanız yeterli, çok ince soyuyor. Soranlarınız olucak patates te soyar mı: hayır patates düzgünse soyar , elma çok yumru değil, bazı elmalarda 2nci kez geçiyorsunuz ama genellikle çok hızlı soyuyorsunuz. yani 1 kilo elmayı 5 dakikada seri soyarsınız
    36 Gravür oyma kalemi : 8 TL mesela sevdiğiniz birinin ismini ağaca,yada duvar saatine oyarak yazabilirsiniz , yada öğrenciler için elişi derslerinde kullanılabilir bir suntaya veya ahşaba oyarak yazı yazmanız mümkün. sanırım 1 yada 2 a det kalem pille çalışıyor hiç açmadım meraktan almışım.
    37 Adet sancısı pedi = 16 TL (10 adet) tamamen bitkisel, aşırı adet sancısı duyan hanımlar öyle bir günde bunu çekmemek için herşeyi verebilirler. Genellikle sıcak su torbası ve kavanoz ile karınlarına bastırarak geçirirler. Bu ped yapıştırılıyor ve sanırım az miktarda ısı oluşturuyor, arapların Tıbbi otoritesi onay vermiş. üzerindeki bitkisel preperatlar sanırım bir başka ülke kadınlarının geleneksel rahatladığı yöntemin modern hali. Bu ürün isteyen olur diye aldım. alanlardan da hiç şikayet gelmedi. daha da gelmediler bu yüzden son kalanı burdan vericem.
    38 UV gözlük = 16 TL Uzun süre bilgisayar başında çalışanlar için göze zararlı ışınları süzer, Bilgisayar için özel tasarımlanmıştır. Monitöre filtre takacağınıza gözünüze gözlük takın.
    39 Mutfakta havuç vs soyma aparatı = 4 TL 2adet , youtube ez peel diye bakarsanız mutfakta faydalı bir alet oldugunu görürsünüz.
    40 Lavabo açıcı = 4 TL Lavabo ,banyo küveti ,özellikle banyo giderlerinde bayanların kılları,saçları giderlerin içine girince tıkıyor bu çelik teli sokup çevirince uzandığı yere kadar olan tüm saç ve kılları bünyesine çekiyor ve çıkarıyorsunuz , Kırıp delmeden ,basit ve pratik sanırım 1 veya 1.5 metrelik bir aparat ucu özel yapılmış.
    41 Buz torbası = 7 TL bir yerde darbe aldıysanız buz soğukluğu ağrınızı alır. Mesela bir kavgada dayak yediniz hırpalandınız. buz torbası ağrılarınızı alır, içine buz koyarak . boks sporu yapanlar bunu çok iyi bilir. ağrı kesicilerin yanında doğal ağrı kesme yöntemidir.
    42- Hacamat 6'lı =12 TL eskiden ispirtolu pamuk ve kupa ile belden çektirilirdi, onun pratik usulü. peki işe yarıyor mu = evet , genellikle bele sırta yapılır. üşüttüğünüz zaman bunu yapıp viks ile ovalarsanız gece ter içinde kalır hastalıgı atlatırsınız. Binlerce yıldır yapılan bir tedavidir. soğuk alınganlıklarında kullanılıyor. vakumlayıp 20- 30 saniye- dakika bekleyin sonra viks sürün bunun gibi masaj yaglarıyla ovalayınca terletiyor. çünkü uçucu yağlar deri içine daha kolay işliyor kanı hızlandırıyor. Üstüne tavuksuyu çorba veya sıcak ıhlamur çayı içip yatıyorsunuz , sabah uyandıgınızda bir zindelik oluşuyor.
    43-Su içen kuş =18 TL bunu genellikle çok ihtiyarlar bilir, Dünyadaki su enerjisi ve dengeyle pilsiz çalışan ilk hareketli oyuncaktır. Doğu almanya, doğu bloku ülkelerinde kaliteli dükkanların önünde olurdu sadece bun dışında diğer oyuncak ise radyometre idi, ve zenginlerin ev vitrininde bulunurdu. ÇALIŞMA ŞEKLİ Kuşu düzenege kuruyorsunuz sonra önüne ağzı degeceği kadar su dolu bardak koyuyorsunuz, kafasınaı bastırıp bir miktar su içirip alıştıryorsunuz, kuş daha sonra devamlı su içiyor, önündeki su bardağı ağzından eksilene kadar. sıvılar dengesi su enerjisiyle alakalı bir olay. merak eden nostalji yaşayanlar buna çok daha fazla para veriyor.
    44- bozuk para yiyen kumbara = 21 TL FORUM DIŞINA SATILDI
    45- zayıflama -fizik tedavi aleti= 22 TL 4 adet yapışkan ped var 2 adet kumanda piliyle çalışıyor modları var, kendinizi hafif elektriğe çarptırıyorsunuz , pedler ömrünü tamamlayınca aletin ömrü de bitiyor, yapışkan pedler çok tozlanırsa yıkanıyor. bizzat kendim başka sürekli kullandım 1-2 ay sonra işi bitti -pedler özelliğini kaybedince makine atıl kalıyor çalışmıyor .. ama fiyata bakarsanız piyasada alabileceğiniz en ucuzu bu benzer ürünler içinde.
    46 - önünden insan geçince öten kuş = 11 TL fotoselli bir mekanizma var üzerinde, dekoratif seramik malzeme, herhangi bir gölgelenme olunca biri geçince harekette çik çik kanarya gibi ötüyor
    47 - önünden insan geçince öten horoz = 11 fotoselli bir mekanizma var üzerinde, dekoratif seramik malzeme,
    48 - çorba karıştırma aleti =12 TL içinde 4 adet pil var,yanmaz lastik, dibi tutmasın diye de eklenti yapmışlar ,tencere içinde titreşim ve dönme yapıyor , 3 kademeli yavaş orta hızlı , patent almış mal 1 defa test ettim dükkanda ,tencerede denemedim meraktan aldım , baya kendi kendine titreşerek dönüyor.
    49- dekoratif kablo kroşesi = 6 TL
    50 - su matarası ,katlanan= 3 TL , derin dondurucuya atılabilir 500 ml , bisikletçi dağcı ve sporcular için, taktırma menteşesi filan var. mesela balık tutmaya gittiniz dondurup götürüyorsunuz zamanla eriyor ama güneşten de düz plastiğe göre daha koruyucu.



    üretilmiş,noktalar arasında hava geçirgenliği sağlayarak koku önleme gibi özellikleri var. keçe değil sentetik madde kullanılmamış, Numara sorun her numara yok elimde .
    ürünler devam edicek hurdalığıma bakmam lazım
     faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek)
     faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek)
     faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek)
     faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek) faydalı enteresan ürünler(her hafta yenisi eklenecek)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunorkun -- 15 Şubat 2014; 16:17:59 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Ayakkabı tabanlığının hangi numaraları var acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. 7 ve 13 den elinizde kaç adet mevcut ? bir de şu ayakkabı tabanı son resimde ki hangi numara ya da numaralar var ? iyi satışlar.
  • PM den her mesaj hakkında cevap verdim, yeni ürünler eklenecek ayakkabı tabanı elimde mevcut numaralar çift olarak pakettir 1x36NO 1 x38 NO 1x43NO 3 x 39NO 2x44NO 1x45 NO

    özelliği şudur hava geçirir,ter emer,koku önler,vücuttaki kan dolaşımına yardımcı olur,yorgunlugu azaltır,özel bitkisel preperatlardan imal edilmiş ve preslenmiştir,,
    geçen yıl bunları alan kişiler daha sonra gelip bütün ailesine almıştı o yüzden numaralar az. bütün numaralar için çinli kadını bulmam lazım tekrar numaralar genellikle +1 numara büyük alınabilir sorun yapmıyor. Sokak arasında arasıra açtığım hanımlar toplanınca kaçtığım ufak dükkanım var bana ayakkabı tabanı keçe satmaya çalışan roman vatandaş geldi adam kahvelere girip keçe satarak para kazanıyordu. Bu ürünü verdiydim adam pazar sabahı dükkan kapımın önünde 3 saat beklemişti. o bana tesadüfen keçe satmaya girmiş ben ona 70 çift satmıştım , bulgaristana gidip geldim unuttum çekmecede kalanlar bunlar. Sadece bir tek çinli kadında vardı bu piyasada bunun da sahtesi var. yani çinlinin de kendi içinde kalitesizi var. bu orjinalidir.
    bilginize sunarım
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Hayırlı satışlar hocam,maaşallah yok yok:)
  • Merhaba. 22, 23, 24, 25 numaralı maketleri almak istiyorum. Ptt ile gonderim yapabiliyormusunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.