Şimdi Ara

JAPON' dan KORELİYE GEÇİŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Auris 1.6 otomatik ile Astra Classic 1.6 easytronic aynı mı yakar?
    Her ikisi de 1.4 Honda Jazz' dan fazla yakar sonuçta.

easytronic yarı otomatik vitestir, daha tasarrufludur ancak daha çok problem çıkartırlar tam otomatiklere göre.

quote:

37.500TL Opel Astra Classic Essentia Easytronic
    aklımı çeliyor...

babamında aklını çeliyodu, ben de o paraya dizel linea alınır benzin olmuş 4.60 bu devirden sonra benzinli araba alınmaz demiştim vazgeçirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 11 Eylül 2012; 22:46:19 >

• Kia en güzel arabayı yapsa bile bende bir isim empatisi oluyor kendini fazla sevdiremedi ondan galiba

Orijinalden alıntı: ozgurts

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

40bin lira B sınıfı benzinli bir araç için çok çok fazla. Yeni aveo dizel en dolusunu o paraya alabilirsiniz. Benzinli alıp lpg ile uğraşmak bence akıl karı değil. Ya dizel alın, ya da az yakan benzinli. Swift'i de inceleyin derim.

yine bir b sınıfı araç konusu

yine chevy satış temsilcileri iş başında

o para o araca verilmez gel avoe al..bu arkadaş bu cümleyi en az 20 yerde kullanmıştır..

b sınıfı hiç bir araç parasını haketmiyor, bir tek aveo hakediyor ona kalsa..

forumda yazdıklarını inceleyin nasıl reklam yaptığına şahit olacaksınız..

Chevrolet reklam falan yapmasına gerek yok, forumda zaten en az 100 tane fan'ı mevcut, her B sınıfı araç sorana itinayla anlatıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Kia en güzel arabayı yapsa bile bende bir isim empatisi oluyor kendini fazla sevdiremedi ondan galiba

sahibi olursanız kesinlikle çok seversiniz.benim bir kia'm vardı servis ilgisi çok iyi,fiyatlar çok cuzi ve araçlarıda gayet güzel

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurts

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

40bin lira B sınıfı benzinli bir araç için çok çok fazla. Yeni aveo dizel en dolusunu o paraya alabilirsiniz. Benzinli alıp lpg ile uğraşmak bence akıl karı değil. Ya dizel alın, ya da az yakan benzinli. Swift'i de inceleyin derim.

yine bir b sınıfı araç konusu

yine chevy satış temsilcileri iş başında

o para o araca verilmez gel avoe al..bu arkadaş bu cümleyi en az 20 yerde kullanmıştır..

b sınıfı hiç bir araç parasını haketmiyor, bir tek aveo hakediyor ona kalsa..

forumda yazdıklarını inceleyin nasıl reklam yaptığına şahit olacaksınız..

Chevrolet reklam falan yapmasına gerek yok, forumda zaten en az 100 tane fan'ı mevcut, her B sınıfı araç sorana itinayla anlatıyorlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Adamsın..ağzına sağlık.. Ama bence daha da soğutuyorlar insanları

• quote:

37.500TL Opel Astra Classic Essentia Easytronic
    aklımı çeliyor...

easytronic ve diğer tüm yarı otomatikleri ele bence

Opel Meriva' lar uygun fiyatları ve 1.4 motor seçenekleri ile dikkatimi çekti.
    Meriva nasıl?

Ben de araba bakarken Meriva'yı merak etmiştim. Açıkçası resimlerde incelediğim kadarı ile içi oldukça derli toplu ve kaliteli duruyordu. İç mekan olarak geniş ve kullanışlı gibiydi. Donanım olarak da oldukça hoşuma gitmişti. Ama bayide olmayınca inceleyemedim. Ne zaman geleceği hakkında da net yanıt vermediler. Sonra yeni merivayı yolda hiç görmediğim için, internette doğru dürüst bir inceleme yazısı da bulamadığımdan ve arka kapıların ters yönde açılmasını da olumsuz bir etken olarak kabul edip jazz almıştım. Ama aklımda kaldı bir kere . Yakından incelese miydim derim hep
    Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
  • Çocuk koltuğuna ulaşmak, özellikle dar park yerlerinde inip binmek sıkıntı yaratır gibi geldi.
    şimdi litre fiyatı 2.95 ken uzun yolda 16 kuruş yakan bir aracım var ki dizel aracımda oldu onda bile bu ekonomiyı görmedim ki hemde otomatik bir araçtan bahsediyoruz..
    bakım konusunda 15bın bakımı sadece 200tl dizel aracımı 600 800 arası para veriyordum.. yetmedi sesini hiç sorma ve aynı paraya sıfır otomatik bi dizel alman imkansız hele rıo donanımında asp dob acil fren destek çift kavrama elektrik destekli vites yetmedi elektrikli direksiyon.. bi çok marka daha arka camları manuel çıkartıyor..
    aracın otomatik vitesi kusursuz asla hisettirmiyor sakin kulanımda.. 3 farklı sürüş modu sunuyor kullanıcıya..
    süspansıyon biraz sert oda jant 16 olması 17 hiç düşünme test ettim onuda.. bu sorunu geniş yanak bi lastik alarak çözdüm gayette düzeldi..
    araçta yok yok diyebilim ki zaten aracı yapan wv ve audı den transfer edilen baş mühendisler..
    aracın en büyük eksisi reklam yapmıyor olmaları..
    bir çok firma 2 yıl garanti verirken adamlar güveniyorki araçlarına 5 yıl garanti veriyor trger de zaten 150 binde değişiyor..
    bende ilk ön yargılıydım kıa ya ama eski kıa dan eser yok kalıte ve konfor ve güvenlik çok başarılı..
    okuduğum yazılarda en anlamsız gelen sınıf ve donanım farkı olan araçların kıyaslanması.. öncelikle otomatik vtes ve segmentinde araçlara bakın nerdeyse şahinle mersedeci yarıştırır duruma gelmişiz..
    Allah herkese kazasız binmek nasıp etsın

• attan inip eşeğe binmiş olursun.

+Because she's got a great a$$!
  • Konunuzu baktalamak gibi olmasın ama merak ettiğim bir şey var. Rio'nun Sporty donanımının benzinli manuel kombinasyonu yok mu? Fiyat listesinde göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Vincent Hanna

attan inip eşeğe binmiş olursun.

yorum yazmak için yorum yazmak nedir arkadaş üstte anlatmış.

quote:

yukarıda arkadaşın anlattığı şeye katılmak zorunda değilim, benim yorumum başlığa. japondan inip koreliye binersen attan inip eşeğe binersin.

+Because she's got a great a$$!
  • quote:

quote:

quote:

yukarıda arkadaşın anlattığı şeye katılmak zorunda değilim, benim yorumum başlığa. japondan inip koreliye binersen attan inip eşeğe binersin.

Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılmak zorunda değilsin zaten. Ama eğer iddialı bir cümle yazıyorsan altına iki satır nedenini de yazmak lazım diye düşünüyorum ben.
  • güzel kardeşim burda yada birçok sitede yazan bi çok yorum satış temsilcilerine ait adamlar kargadan başka kuş tanımam diyerek kendi araçlarını övme ve satma yolunda.. ancak ben ve benim gibi binici olan insanlar adam gibi aracın özelliklerini soran insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz..
    bundan önce jazz kullandım şu üstündeki cam tavan dan başka bana cazip gelen hiç bir noktası olmadı araç yolda gitmiyor sanki 4 kişiyle bide valiz olduğu durumda aracı inip itesim geliyordu araç 85beygir ne anlatayım ki.. bi arkadaş astra demiş ama araçların segmentleri farkli.. benimde biraz daha param olsa kıa sportage alırdım 100bın lira..neyse sınıfında 110 beygire sahip bir araç daha varsa onu yaz otomatik 1.4 motor olmak şartı ile..bi üst segmente geçsem nie araba alayım picasso 3008 gibi çok çok geniş araçlara bakarım ama şehir içinde park sorunu o surun bu sorun sevis sorun... 4 kişilik bi aileye b segmenti çok ideal..
    işin hiç konuşulmayan yanı tmm önerdiğiniz araçlar güzel ama sıfırları 50 60 bın tl e 2 el alayım dedim alan 80 90 bın olmadan satmıyor ki satanda ağır bakım masrafından kurtulma derdinde.. bunu bi kez yaşadım dizel bi toyota aldık babaya 3 ay sonra araca 5-6 bin masraf ettik yok turbosu yok ateşlemesi yok kayışları inanın bin pişman oldum.. bu bi terciğ meselesi ya 2 el 80 90 bin gösterişli bir araç alır bakımıyla uğraşırsın yada sıfır 20 bin km aralığında bi araç alır kafan rahat 4- 5 sene binersin..
    ayrıca senin dediğin gibi japondan inip evet koreye bindim ancak pek araç haberlerini takip etmiyorsun anlaşılan 2012 istanbul fuarında korelilerin japonların çok önüne geçmiş olduklarını hemen hemen söylemeyen hiç bir haber yorumcusu yok.. kıa korede üretilebilir ama artık bişey iyi anlaşılsın kıa audi ve wv nin baş mühendislerini satın aldı..
    o fiyata şunu bunu alırım diyorsunuz ama ben sahibinden sitesine giriyorum 2012 model 20bın km aralığında 1.4 otomatik yazdığımda ki donanım olarak abs esp dob 4 cam otomatik far yağmur sensörü hız sabitleme fazlısaına gerek yok en hesaplısı kıa rıo deneyebilir tüm arkadaşlar.. ancak burda kimsenin aracını kötüleyemem yine söylüyorum herkesin beklentileri farklıdır... kimi vergisine katlanır arazi aracı alır kimi 6-7 kişilik bi ailesi vardır minibu alır kide az yakıt çok performans der b segmentine yönelir.
    ayrıca bir arkadaş bakımını sormus 15bin bakımı sadece 230 tl yağ 4 filtre bu araç akıllı iklimdirme klimalı olduğundan çift filtre var yağ filtre cam suyu araç iç diş yıkama 101 nokta test ve dahasına sadece 230 tl verdim afyon baisinde ve inanın sanki baiye değil de bi arkadaşımın evine gitmiş gibiydim..

• evvelden beri Japon hayraniyim ama nasipte hep ( Japon Motorlu ) Koreli otomobil kullanmak varmis,
    Olabilir

kolay gelsin
  • bir arkadaş sormuş easy tronik yada yarı otomatik nasıl nedir diye..
    bende merak edip dün baktım ve baya farlı bir bilgim oldu sizlerlede paylaşayım..
    yarı otomatik denen olay manuelden bozma vites olarak tanımlanıyormuş.. yani vitesler el yerine makanik olarak değişiyor fakat yine bi baskı balata sistemi devrede oluyor ve zamanla bozulma olasılığı çok yüksekmiş en azından belli km sonra tıpkı manuel gibi baskı balata falan değşmeliymiş..
    ancak yeni nesil cvvt tam otamatik elektrik destekli kesintisiz güç üreten şanzumanlarda bu işi elektronik bir motor yapıyormuş ve bozulma riski çok azmış..
    googleye yazarsanız arasındaki farkı dahada detaylı anlatan bir usta karşınıza çıkacaktır.. adamın söylediği yüksek km araçlarda bu şanzumanlar varsa almadan önce 2 kere düşünmeniz gerektiği oldu.. aynı şekilde hidrolik direksiyon ile elektrikli dreksiyonda benzer olaymış hidrolik zamanla sorun yaratırken ki buna direksiyon kutusu diyoruz.. elektrik desteklide bu işi bir motor yapıyormuş ve hidrolik dreksiyona göre on kat daha uzun ömürlüymüş..
    belki birilerini aydınlatır bilgiler..

• quote:

quote:

quote:

eminim elinde ki cep telefonunda samsung markadır ama sen samsung markasını japon sanıyorsan yanılıyorsun oda korelilerin ürünü.. kore gelşmekte olan ülkeler arasında dünyada ilk 5 arasında...

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Kia en güzel arabayı yapsa bile bende bir isim empatisi oluyor kendini fazla sevdiremedi ondan galiba

sahibi olursanız kesinlikle çok seversiniz.benim bir kia'm vardı servis ilgisi çok iyi,fiyatlar çok cuzi ve araçlarıda gayet güzel

kia araçlar 15 yıl öncesi çok tutmuştu özellikle ticaride sonradan arızalar sorunlar duyuldukça sempatisi empatiye döndü
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.