Şimdi Ara

Japon Bayraklı T-Shirt aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ebay.com/itm/180687128592?var=480030967712&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

giyilir mi ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 5 Mart 2013; 22:59:10 >

• Ss ekler misin lutfen, giymeyeceksen neden aldın ki zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ingiliz bayraklı arıyorum
  • Türk bayraklı olsa giymessiniz
  • giyilirde aldığın çok kötü o ne öyle hayatta giyilmez giyme cam silme bezi yap bari işe yarasın
  • inşaatta boya yapmış gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi değil paspas yaparsın artık.Bu arada Türk bayraklı olanı çok daha iyidir eminim beyaz arkaplanla
  • bence t-shirt guzel giyilir
  • modeli güzel ama abartmışlar badanacı tişortune benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

bende ingiliz bayraklı arıyorum

bende var 110 tlden düşmüş 25 tlye aldım ahanda ss

ürün linki atabilir misin
  • İnsallah cok para vermemissindir

Kotu duruyo

Edit.linke baktimda bu sey icin cok para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 5 Mart 2013; 23:31:13 >
  • Türk bayraklısını taşımaya utanırsınız giyin ingilizini japonunu ama sizde haklısınız Türk bayrağını taşımak yürek ister herkes taşıyamaz
  • İyi cam silinir bunla

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

Türk bayraklısını taşımaya utanırsınız giyin ingilizini japonunu ama sizde haklısınız Türk bayrağını taşımak yürek ister herkes taşıyamaz

Giyen giyebilir de bizim insanın fikri şu bizim bayrağımız hep göklerde dalgalanacak. Üzerimizdeyken bir şey olur, bir şey dökülür. Bence bundan korkuyoruz. Yada kişiselleştireyim ben bundan korkarım. Yoksa elin İngiliz'i, Amerikalı'sı don yapıp giyiyor bayrağını.
  • Bir Japon forumunda Türk bayraklı t-shirt'e paspas yaparsın dense kıyamet kopar burada. Neyse..

Kendi yorumum t-shirtün tasarımı pek olmamış, keşke daha güzel tasarımlı birşey alsaydın hocam.
  • beşiktaşta bununla gez bütün esnafın sempatisini kazanırsın
  • şeriyat cumhuriyeti bayraklı olsa almazsınız ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: faraba

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

Türk bayraklısını taşımaya utanırsınız giyin ingilizini japonunu ama sizde haklısınız Türk bayrağını taşımak yürek ister herkes taşıyamaz

Giyen giyebilir de bizim insanın fikri şu bizim bayrağımız hep göklerde dalgalanacak. Üzerimizdeyken bir şey olur, bir şey dökülür. Bence bundan korkuyoruz. Yada kişiselleştireyim ben bundan korkarım. Yoksa elin İngiliz'i, Amerikalı'sı don yapıp giyiyor bayrağını.

bence alalası yok yıllardır türk bayraklı elbiseler giyerim türk bayraklı kısa kolluları özellikle çok seviyorum ama bikere bile üzerine bşy dökülür, kirlenir, yere düşer diye dert etmedim altı üstü bayrak. okadar abartmaya yüceltmeye gerek yok.
    bu yazdığımı eleştirenler olucaktır ama eminim bu bayrağı benden daha çok sevmiyolardır.

• Burada şimdi "Neden Türk bayrağı değil sen Türk değil misin yaeee" diye laflayan pc başında oturarak milliyetçi olduğunu savunanlar olacak. Japon bakanın kravatına dikkat lütfen. Daha bizim bakanlarda yok bu kravat.

Onlar bizim atamızı gururla taşıyorsa bizde bayraklarını taşımalıyız. Türkler hoşgörülü millet değil mi ? Dost canlısı adamlar için neden giymeyelim ? O bayrağı taşıdık diye Japon mu olduk neoldu Türkiye'ye savaş mı açtık ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.