Şimdi Ara

japko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, japko oynayan veya oynamayı düşünen arkadaşlar var mı ?
    varsa burdan toplanıp konuşalım

• JapKO oynamanızı tavsiye etmem Türkiye'den çok lag oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

JapKO oynamanızı tavsiye etmem Türkiye'den çok lag oluyor.

hadi ya, kötü oldu bu şimdi
    usko nun ilk zamanlarında oldugu gibi kendi emeğimle kasarak iyi bir karakter yaparım diye düşünüyodum ama sizin bir tavsiyeniz var mı peki ?
  • Valla KO'nun doğu versiyonlarında çok lag oluyor, fakat KoKO'da az UsKO gibi diyebilirim, onu oynamak içinde Kore vatandaşı olmak gerek.
  • anladım teşekkürler
  • Rica ederim, iyi oyunlar.

Aslında yeni açılacak olan Titan serverında yeni bir başlangıç yapabilirsin.
  • quote:

Rica ederim, iyi oyunlar.

Aslında yeni açılacak olan Titan serverında yeni bir başlangıç yapabilirsin.

euko da mı usko da mı ?
    oyuna illa para harcamak gerekicek oyunda aşırı bir abartı var şuan +10 lar +9 lar havada uçuşuyor pek oynanıcak durumda değil diye düşünüyorum genede bir bakarım
  • UsKO'da,

Server yeni açılacağı için +10, +9 itemlar olamaz. Herkes emek verip sıfırdan kasacak. Tabii ki para harcamakta gerekecek, mesela premiumsuz 1. servera girilebileceğini sanmıyorum.
  • quote:

UsKO'da,

Server yeni açılacağı için +10, +9 itemlar olamaz. Herkes emek verip sıfırdan kasacak. Tabii ki para harcamakta gerekecek, mesela premiumsuz 1. servera girilebileceğini sanmıyorum.

söylediğiniz gibi olsa bile 1 aya kalmadan edit charlar cıkacakdır mutlaka
  • O kadar da değil, Helios'ta bile yok o charlardan.
  • quote:

O kadar da değil, Helios'ta bile yok o charlardan.

açıkcası ben pek umutlu değilim oyundan ayrıca edit char derken +9 lar çıkacak bol bol kısa sürede
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevan

quote:

O kadar da değil, Helios'ta bile yok o charlardan.

açıkcası ben pek umutlu değilim oyundan ayrıca edit char derken +9 lar çıkacak bol bol kısa sürede

dostum bence bir clan bul sağlam exp pre cekersin daha da 1 tl vermeden charını dizersin cok rahat benim arkadaşlar heliosta öyle yaptılar ben katılamadım ama şimdi Titanda aynı ekip akıcaz sende güzel bir clan bul bak keyfine ama illa exp pre diye bir şart yok bronze de gideri var
    gittigini bildigim clanlar
    legendneverdie
    phidelphia
    despiados
    BlinKoFamily
    feelthesunshine
    Yakamoz FeelMy
    OnlyStars
    ve daha niceleri

• yaw helios açılalı 7 ay olmuş helios 1 e girilmiyor presiz
    onuda geçtim titan en az 5 sw olması lazım demedi demeyin bende yıllardır oynamıyordum 15 gün önce başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.