Şimdi Ara

Januera | 100 CAP | EU-CH | Auto Events | Free Silks | 1500 Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
6.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: badibatu

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Oynamayı düşünüyorum ama bir zszc, bir ecsro, bir sjsro havası olur mu dersiniz?

Kardeş kış uykusundan mı uyandın 5 yil onceki serverlar bunlar hatta daha eski gerci bunlarin verdigi zevk ayrıydı o konuda haklisin

Kış uykusuyla ne alakası var hocam bu saydıklarım gibi bir etkisi olur mu diye söyledim. Verdiği zevki bol insan oluşu, gerçek pazar anlayışı oluşu (zszc), unique peşinde koşmalar, guild savaşlarından alınan haz vesaire diye uzatabiliriz. Ben özlüyorum şahsen o zamanları. Ne zaman ki dosyalar paylaşıldı işte o zaman hem isro hem de bu saydığım naçizane özel sunucular yok olup gitti benim için. İsro zaten batıyordu da bari bu sjsro, zszc falan ayakta durabilseydi. Önüne gelen sunucu açınca tadı madı kalmadı.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Kabalık olması adına paylaştım ben de konuyu zaten. Elamidas için açtığım başlık 40 bin tıklanma aldı, bunu da açılışa kadar gündemde tutarsak istediğimiz popülasyon'a ulaşırız. Çevrenize yayın abi, şu an da Conflict'te olan guildlerin çoğuyla ben konuştum gelecekler buraya açıldığı zaman. Güzel olacak ben inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: elfofdarknes

2500 online demişiniz ama server gakkında hiç bir bilgi yok. Bu adamlar neye dayanarak geliyor? :)

Biz komple buradayız çünkü :)

quote:

quote:

Oynamayı düşünüyorum ama bir zszc, bir ecsro, bir sjsro havası olur mu dersiniz?

Kardeş kış uykusundan mı uyandın 5 yil onceki serverlar bunlar hatta daha eski gerci bunlarin verdigi zevk ayrıydı o konuda haklisin

Kış uykusuyla ne alakası var hocam bu saydıklarım gibi bir etkisi olur mu diye söyledim. Verdiği zevki bol insan oluşu, gerçek pazar anlayışı oluşu (zszc), unique peşinde koşmalar, guild savaşlarından alınan haz vesaire diye uzatabiliriz. Ben özlüyorum şahsen o zamanları. Ne zaman ki dosyalar paylaşıldı işte o zaman hem isro hem de bu saydığım naçizane özel sunucular yok olup gitti benim için. İsro zaten batıyordu da bari bu sjsro, zszc falan ayakta durabilseydi. Önüne gelen sunucu açınca tadı madı kalmadı.

Merhaba, ben ZSZC forum sitesinde SuperMod synax1337

ZSZC, EcSro'nun aynı host'u sadece server isimlerinin değişmiş haliydi. EcSro ilk pvt. ZSZC ise ikinci pvt. serverdı. Bu serverların crowded olması, ortalıkta başka bir pvt. server olmamasından kaynaklanıyordu.
    Bu dosyalar MHTC dosyalarla kurulmuş, FW olmamasına rağmen serverları full çekiyordu.

Oyunun adminleri serverları ticari amaçlar yönetmesi ve yanlış kişileri GM yapmasıyla oyuncular arasında isyan çıkarttı.

GM kadrosunun başına olan GoneFishin'nin plv yaptığı, oyunculara SoS item dağıttığı deşifre oldu. Hele ki bu olaydan önce programcı Ra'nın görevini bırakması da büyük etkendi.

2500/2500 olan serverları bir anda 500 online'a düşmüştü. Bu sıralar yeni dosyalar piyasaya düştü. ZSZC "Earth" isimli yeni serverını açtı. Server genellikle lag ile geçiyordu.
    GM'leri ise ortalama 18 yaş civarı, isimleri Flowshy, TipKing, Akiza, Issue vs. Aralarından bazıları problemlere olgun ve mantıklı baksa da, ufak olmaları tecrübesiz olduklarını göstermede kaçınılmaz kıldı. Bu serverda bir yere kadar gitti.

EcSro - ZSZC adminleri (asyalılar) 2008-2010 arasında 100.000$'dan fazla kar ettikleri tahmin ediliyor.

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

quote:

quote:

Merhaba, ben ZSZC forum sitesinde SuperMod synax1337

ZSZC, EcSro'nun aynı host'u sadece server isimlerinin değişmiş haliydi. EcSro ilk pvt. ZSZC ise ikinci pvt. serverdı. Bu serverların crowded olması, ortalıkta başka bir pvt. server olmamasından kaynaklanıyordu.
    Bu dosyalar MHTC dosyalarla kurulmuş, FW olmamasına rağmen serverları full çekiyordu.

Oyunun adminleri serverları ticari amaçlar yönetmesi ve yanlış kişileri GM yapmasıyla oyuncular arasında isyan çıkarttı.

GM kadrosunun başına olan GoneFishin'nin plv yaptığı, oyunculara SoS item dağıttığı deşifre oldu. Hele ki bu olaydan önce programcı Ra'nın görevini bırakması da büyük etkendi.

2500/2500 olan serverları bir anda 500 online'a düşmüştü. Bu sıralar yeni dosyalar piyasaya düştü. ZSZC "Earth" isimli yeni serverını açtı. Server genellikle lag ile geçiyordu.
    GM'leri ise ortalama 18 yaş civarı, isimleri Flowshy, TipKing, Akiza, Issue vs. Aralarından bazıları problemlere olgun ve mantıklı baksa da, ufak olmaları tecrübesiz olduklarını göstermede kaçınılmaz kıldı. Bu serverda bir yere kadar gitti.

EcSro - ZSZC adminleri (asyalılar) 2008-2010 arasında 100.000$'dan fazla kar ettikleri tahmin ediliyor.

Bilgilendirme için teşekkürler. Zszc fire'ın kapanıp earth'ün açılması bu sebepten oldu öyleyse.

• Dubforvet kullanıcısına yanıt
    Dostum server hakkında bilgileri ne zaman paylaşmayı düşünüyolar?

hafta sonu websiteyi yayınlayıp bilgileri yayınlacağız dediler dün akşam bana ben de onu yazacaktım

Orijinalden alıntı: Dubforvet

isro greece serverından bir guild daha komple geliyor bilginize

hangi guild o hocam?

Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış

quote:

Orijinalden alıntı: Dubforvet

isro greece serverından bir guild daha komple geliyor bilginize

hangi guild o hocam?

Greece'den gelecek diğer guildin ismini yukarı yazdım ama bu diğerini bilmiyorum Hydroknox un guildi sanırsam

Orijinalden alıntı: LightBloom

Elamidasin gm lerimi yapiyor bunu chococum

evet buna da cevap bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enfeksiyon_ -- 11 Nisan 2015; 9:35:31 >

quote:

Orijinalden alıntı: LightBloom

Elamidasin gm lerimi yapiyor bunu chococum

evet buna da cevap bekliyoruz

Hayır onlar hala Elamidas üzerinde çalışıyorlar. Januera'nın coder'ı Muhab Ashraf, eBot'un yapımcısı eBot / EPVP

Diğer admin Romanya'dan 29 yaşında daha önce bi pvp server'ı kurmuş biri. Bir de İngiltere'den ortakları var maddi olanakları sağlayan. Adam pahalı host'unu alın, en sağlam güvenlik duvarını kurun demiş o yüzden lag, exploit vs olacağını sanmıyorum

• quote:

İlk bilgileri sonunda Facebook sayfalarında yayınladılar. İlk post'un sonuna yapıştırdım oradan okuyabilirsin. Sayfadan takip etmek istiyorsan:

Januera Online - Facebook Page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enfeksiyon_ -- 11 Nisan 2015; 23:38:59 >
    Ben İyi Bir Adam Olamadım, Ama Kimsenin De Adamı Olmadım.
  • quote:

dostum bizde kalabalık gelmeyı düşünüyoruz ama ıp limit 3 sanırım bu 2 olsaydı daha ıyı olurdu birde honor buflar joba dayalı yanılmıyorsam değil mi?

IP limit 3, 2 ye düşürebiliriz duruma göre dendi. Bu arada ben skype'ta server için public bir chat kurdum 180 kişi var, Coder'ı da ekledim arada yazıyo bilgi veriyor katılmak isteyen skype'tan ekleyebilir: fmeprodx

IP Limit bana kalsa 1 olsun en iyisi ama kardeşim oynuyor muhabbetı çıkıyor sonra Honor buff'lar NPC'de olacak diye yazılmış, f.war - g.war- ba-ctf-pvp kill count/point'ten anladığım kill'lerine göre puanla alınacak yanlış bilgi vermiyim yine de bilgi aldıkça aktarmaya çalışıyorum

• Conflict'te başladım bende bugun boş zamanımda ama bunu bekliyorum bakalım

Orijinalden alıntı: Léonardo

Conflict'te başladım bende bugun boş zamanımda ama bunu bekliyorum bakalım

Ben de ilk defa Conflict'e girip baktım bugün, guildlerle konuştum pek memnun değiller, server başlayan adam başladığı gün en iyi chara sahip olabiliyomuş para basıp. Lag problemi falan da varmış galiba, ordakilere de Januera yolu gözüktü
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.